Yeni Üyelik
8.
Bölüm

8. Bölüm

@kitap_kizi

Gerçekler 8 bölüm.

Asilanın günlügü

Tarih:01/01/2018

 

Merhaba sevgili günlük. Biliyormusun hiç arkadaşım yok çok üzülüyorum çünkü bende onlarla gezmek istiyorum. Okulda benle alay ediyorlar. Dilsiz diye. Dilim var ama sadece yarısı yok bazen lal diyorlar. Bir kız bana çok gıcık sebebini bile bilmiyorum... görüşürüz sevgili günlük.

 

Alphan günlüğü okudu. Şirin bir yazı şekli vardı asilanın. Alphan diğer sayfaya geçti. Sayfa buruş buluştu belliki asila ağlamıştı.

 

Sevgili günlük annem,annem intahar etti! Hemde bir şerefsiz yüzünden ben annemi istiyorum. Babam annemin öldüğünü öğrendiğinde derin bir oh çekti. İnanabiliyormusun? Annem yeri hiç dolmayacak bir boşluk benim için. İyi geceler geceler ne kadar iyiyse.

 

Alphanın gözleri doldu ama okumaktan vazgeçmedi her satırı okudu asilasi yazmıştı bu sayfaları geçmek ne mümkündü.

 

Sevgili günlük babam şiddetini iyice arttırdı. Üvey annemler boşandılar ve artık şiddeti artıyor. Bazen diyorum keşke dogmasam ne olurduki

 

Alphan acıyla gözlerini buruşturup diğer sayfaya geçti.

 

Sevgili günlük bir çocuk geldi. Ali adında.

​​​

Alphan yerinde heycanla okumaya devam etti.

 

Umrumda değil, hislari var galiba hisleride umrumda değil.

 

Alphanın gözünden bir damla yaş düştü.

 

Belki demiştim ama bugün telefon ile konuşarak içeri girdi. Benim üzerime oynanıyor belliki ama ben bu oyunu oynatmadan bozacağım.

 

Alphan o gün komutanına rapor veriyordu ve dışarda olduğu için arkadaşı gibi konuşuyordu.

 

Çirkinmişim. Bir tık kırılmış olabilirim. Exi var Yasmin galiba güzel kız belkide yine sevgililerdir hemde o konuşuyor.

 

"Hayır" diye inledi Alphan. "Kalbimde sen varsın miusa" asila bunları duymadı tabiki. Başarısı giderek artıyor kimsele muhatap olmuyordu.

 

Alphanın kaşları çatıldı. Bugün yazmıştı bunu sabah. Tek bir kelime yazıyordu.

 

İntihar.

 

Alphan hemen yerinden fırlayıp telefonuna atılıp asilayı aradı.

 

Meşgul...

 

Hayır diye mırıldandı kendi kendine Ali.

 

Dışarı adım attı Ali yağmur yağıyordu dahada panik yaptı. Bazen iyi biri öldüğünde yağmur yağardı gök şuan kendini delmek isiyor gibi şimşek çaktı.

 

Ali bir kere daha asilayı aradı. Açtı. "Asila" dedi Ali nefes nefese asila bişey diyemedi Ali'nin aramasi bile çok saçmaydı konuşamayan biriyle ne yapacaktı?

 

Asila telefonu yüzüne kapattı.

 

Ali asilaya takip cihazı yerleştirmişti. Bulması uzun sürmedi nerdesyse bir saat.

 

Asilanın konumu bir uçurumun ucunda durdu asila uçurumun kenarındaki salıncakta beyaz elbisesini giymiş sallanıyordu Ali hızlıca asilanın yanına gidip salıncağı durdurdu.

 

Asila anlamaz gözlerle Ali'ye baktı. "Ne niye bakıyorsun öyle?" Asila sadece baktı ağlamıştı gözleri kıpkırmızıydı. Asila elini sallayarak Ali'yi kovdu. "Gitmiyorum gönder!" Ali omuzunu silkti. "Neden?" Boğazı kurumuş gibi konuştu asila ali asilanın sesini duyunca sevinç çığlığı attı. "Konuşuyorsun asila" diyerek asilaya sarıldı ama asila karşılık vermedi. "Alphan Alp yirmi sekiz yaşında ve görev için gelmiş buraya, şansa bakkı görevde benim değilmi Ali" aplhan şok içinde asilaya bakıyordu. "Yok alphan değilmi tanıştıgıma memnun oldum bende Eftelya" Alphan büyük şokla tekrar sarsıldı. "Gevezelik bunlar yalan!" Desede asila yani Eftelya konuşmaya devam etti. "Uzak dur Alp yoksa..." Alphanın kaşları çatıldı. "Yoksa ne?" Asila güldü. "Bu kadar ahmak olma!" Diyerek salıncaktan kalktı. "Sandığından daha güçlüyüm Alp git gitmesen" boğazı kurumuş gibi konuşmaya devam etti. "Şehit olursun" Alphan döndü kaldı sonra kendini toplayıp konuştu. "Demek biliyorsun?" Asilanın kaşları çatıldı. "Evet biliyorum ve sandığın kadar masum değilim asker!" Alphan güldü. "Bir asker olduğumu biliyorsan kolay kolay yenilmeyecegimide biliyorsundur!?" Asila buz kesti. "Geldiğin yere git asker!" Alphan bu sefer kahkaha attı. "Görev seninsin biraz hoşlandığınım doğru ama senin gibi bir soysuz" Eftelyayi baştan aşağı süzdü ve yüzünü buruşturdu. " Olamaz" Eftelya sinirle ona döndü. "Bu kadar ahmak olacağını kim bilebilirdi" diyerek silahı alphana doğrultu...

 

 

 

Bölüm sonu bölüm hakkında düşüncelerinizi alayımmmmmm

 

 

🎉 bölümü beğendiyseniz oy veririmisiniz?🌟

 

Loading...
0%