Yeni Üyelik
6.
Bölüm

6. Bölüm

@kitap_seven2010

6. Bölüm

Yıldızlar nasıl yayıyorsa sizde yıldızları kaydırın ✨

 

2002 ŞIRNAK;

 

küçük mine hayrini okuldan gelmesini bekiyordu. Ayşe teyzesi yanına gelip yanağından öptü.

"pamuğum Hayri nin gelmesine daha çok var istersen çizgi film izleyebiliriz."dedi Ayşe teyze saçlarını okşayarak.

o da başını aşağı yukarı salladı Ayşe teyzesinin ellisin tutarak üçlü koltuğa geçtiler beraber çizgi film izlediler.

Bir iki saat sonra kapı çaldı.

"Hayri geldi hayri geldi."dedi neşeyle ellerini birbirine şıplatarak.

"Haydi gel bakalım."dedi Ayşe teyzesi ve onu kucağına alıp kapıyı açtılar. Hayri içeriden girip annesini ve küçük Mine'yi öptü.

"hayri geldi hayri geldi."dedi mine ve Ayşe teyzesinin kucağından inmek istedi. Ayşe'de bunu anlamış olacak ki küçük Mine'yi yere bıraktı.

Hayride çantasını kenara bırakıp ellerini açtı. Küçük minede pantik pantik ayaklarıyla koşarak boynuna sarıldı.

"hayri, hayri."dedi küçük mine sonra Hayri'yi bırakıp yanağına tokat attı.

"Aaah, napıyorsun bıldırcın."dedi hayri ellini yanağına koyarak. Ayşe'de gülmeye başladı.

" Hayri canım oğlum mine seni sabahtan beri bekliyor okuldan gelmen için."dedi annesi küçük mine bir daha vurdu ama bu sefer yavaştı.

" Bıldırcın vurma artık. Derslerim vardı ya okula onun için gidiyorum geç kaldığım içinde özür dilerim."dedi hayri küçük minede başını salladı. Ayşe de anlatıklarını görüp mutfağa geçti.

Hayri ellerini yanağına koymuş hala ağrıyor du.

" Hayri acıdı mı?"dedi mine çekinerek. "Acıdıysa öpim."dedi mine. Hayri de başını salladı. Küçük mine ileri uzanıp hayrinin burnuna öpücük kondurup geri oturdu.

" Geçti mi?"dedi mine hayri de başını salladı usluca.

 

 

...

 

 

Günümüz;

 

"Mine..." dedi hayri alnını Mine'nin alnına yaslayarak.

"hıı"dedi mine içli nefes verip. Hayri de ondan ayrılıp yere diz çöküp cebinden kutu çıkarıp açtı.

" Mine biliyorum uygunsuz zaman değil ama artık dayanamıyorum. Beraber büyüdük beraber acılar çektik beraber ağladık. Beraber ayrıldık ama şimdi mutlu olacağız."dedi ve kutuyu açtı içinden alyans yüzük çıktı. Bende ağzımı açıp şok olmuştum ellimi ağzıma aldım.

" Mine Göktürk benimle evlenir misin?"dedi hayri bende salak ve duygusal olduğum için gözümden bir damla düştü. Bende başımı usulca salladım.

" Evet, evet sonsuza kadar."dedim ve yüzüğü ellimi taktı. Bende boynuna atladım oda beni kalçamdan tutup döndürdü.

" kusucam şimdi."dedim ve yere bıraktı alnını alnıma yasladı.

"seni seviyorum ve sonsuza kadar seveceğim."dedi ve dudağıma küçük Buse kondurdu.

 

...

 

 

Aradan 1 hafta sonra;

 

Bugün çok ama çok mutluydum bugün tamamen bir YILDIZ olacaktım. O gün bana evlenme teklifi eden canım müstakbel kocam bana evlenme teklifi etmişti. Bizde tabi hemen babama söylemiştik. Babamda kabul etti. Öbür günde sözlenmiştik. Kınayı da iki gün önce yapmıştık. Dünde babama veda ettim ve Hayri ile izmire gittik. Memleketin de düğünümüz olacaktı. Hayrinin evinde misafir odasında kalıyordum yani bir günlüğüne.

Hemen yatağımdan kalkıp banyoya girdim ve rutin işlerimi halledip çıktım o sırada kapı çaldı ve içeri en yakın Arkadaşlarım geldi hepsi tek tek bana sarıldı. Onların adları Gökçen, Zeynep ve İzmir.

"kız daha hazırlanmadın mı daha kuaföre gideceğiz."dedi Gökçen

"şimdi hazırlanırım."dedim ve banyoya girip üstümü değiştirip çıktım.

"hadi gidelim."dedi Zeynep ve İzmir aynı anda birbirine bakıp güldüler.

kuaföre gelip, önce saçlarımı yaptı ve sonra makyaj yaptılar. Aynaya kendime bakıp inanamadım. Bu ben miydim. Hayri beni nasıl tanıyacak diye düşünüyorum şu an.

"Gökçen, Zeynep İzmir."diye çağırdım yanıma üçüde hemen yanıma geldi ve şok olup bütün yüzümü taradılar.

"çok mu abartılı olmuş?"dedim dudaklarımı büküp.

"hayır hayır o kadar güzel olmuşsun ki inanamıyorum."dedi Zeynep. Gökçen ve İzmir ağızları açık izliyorlardı.

" Kızlar?"dedim

" Mine, hayri galiba bu gece gözlerini senden alamayacak."dedi Gökçen bende omzuna vurdum. O da sırıtmaya başladı.

" O zaman haydi gelinliği giydirelim." Dedi İzmir. Bende başımı salladım. Ve personel odasına geçip gelinliğimi giydim. Şuan tamamen bir gelin olmuştum ve gelinliğin göğüs dekoltesi çok göz önünde idi ama yinede güzel bir gelin olmuştum.

"Ayağnı uzat gelin hanım."dedi İzmir

"Nasıl uzatacağım görmüyor musun üstümde gelinlik olduğunu?"dedim o da dizlerinin üstünde oturup topuklu ayakkabımı aldı. Elline kalemi alıp üç defa ismini yazdı ve zeynepin ismini de üç defa yazdı.

" Kız bu kadar mı çok kısmetiniz yok"dedim hafifçe gülerek.

"o kadar kızım sen şanslısın ve sende." Dedi gökçeni işaret ederek. Bizde Gökçen 2 aylığına hamileydi. 2 yıldır evliydi bide. İzmir yine dizlerine oturup ayakkabımı giydirdi. Ve gözlerini kamaştırdı.

" Kız sen bide altına dantelli-"demeden ağzını kapattım. O sırada kızlar gülmeye başladılar.

" E yuh yani İzmir daha iyi baktın mı?"dedim o da daha neler der gibi gözlerini devirdi.

 

... 

 

Geldiğimiz ana geldik ve odamın kapısı çaldı. Hemen kızlar üstümü başımı düzelttiler ve yan döndürdüler. O sırada kapıyı açtılar.

Ve omzuma biri dokunup beni yavaşça kendine çevirdi.

"Mine..."dedi ve gözlerini üstümde gezdirdi. Bende hafifçe gülümsedim.

"Çok güzelsin."dedi fısıltıyla ve bana yaklaşıp alnımı öptü.

" Gençler biliyorum bu romantik anınızı bölmek istemem ama düğüne geç kalcağız."dedi Gökçen

Hayride ellerimi sıkıca tutup odadan çıktık. Ve arabaya doğru yol aldık. Arabaya binip düğün salonuna doğru gittik.

 

...

 

"Evet. Evet evet sonsuza kadar."dedi hayri o sırada herkes alkışlamaya başladı." O zaman bende sizi kar koca ilan ediyorum."ve aile cüzdanını bana uzatıp aldım. Artık tamamen bir YILDIZ olmuştum.

düğün baya güzel geçmişti. Halay falan filan derken çok yoruldum.

Şimdi odamda daha doğrusu hayri ile benim odamda onu bekliyordum. Yatakta gelinliğimle o sırada kapı açıldı ve gönlümün efendisi girmişti.

"Mine..."dedi bana yaklaşarak.

"Efendim."dedim ve şimdi fark ettim ki sesim acayip şekilde titriyordu. Sesimi filan boşverinde benim her yerim titriyor şuan. O da yanıma oturdu.

" Bugün sanaoşan pek çok hissettiğim şeyleri hissetireceğim."dedi dudaklarını yanağıma kondurarak. Bende hafifine gülümsedim. Ellini gelinliğimin ipini koyunca irkildim biraz.

" Hazır değ-"diyecekti ki bende sözünü kestim.

"yo yo hazırım hazır olmasına heyecanlıyım biraz." Dedim o da sırıtmaya başladı.

"Bende..."dedi ve ipi hafifçe çekti rahatlama hissetim çünkü gelinlik çok sıkı bağlanmıştı. O da sırtıma hafifçe öpücük kondurdu. Omuzlarımdan tutup gelinliği hafifçe aşağı indirdi. O da ceketini çıkartıp kenara attı. Önce saçlarımda ki tokaları çözmeye başladı acı çekmemi istemiyordu. Ensemden sonra omuzlarımdan inmeyi başladı.

O sırada gelinliğim yere düştü. Üstümde sadece dantelli bir kumaş vardı. Üstüm artık tamamen açıktı. Hayri sadece gözlerime bakıyordu sonra gözleri her yerimi taradı.

Bana yaklaşıp dudaklarını dudaklarıma değdirdi. Dilini dudaklarımda gezdirdi bende karşılık verdim ellerimi boynuna sardım. Alt dudağını dudaklarımın arasına alıp emmeye başladım. Birbirimizi öperek hayri nin üstündekilerini çıkardık. Artık hayrinin altın da sadece baksırı vardı.

Nefesiz kalana öpüştük sonra ayrıldık.

"Mine sen çok güzelsin."dedi ve boynumu öpmeye başladı oradan aşağılara kadar öpücük bırakıyor du. Sağ göğsüme gelince duraksadı. Önce yutkundu sonra da sağ göğsümün ucunu dişlerinin arasına aldı. Bende inlemeye başladım. O da acıdığını fark etmiş olacak ki yalayıp öptü. Sol göğsümede aynı şeyi yapıp aşağıları indi dantelli kumaş ı dişlerinin arasına alıp çekiştirmeye başladı. O da yere düşünce artık tamamen çıplak olmuştum. Kadınlığıma dokununca hafifçe inledim. Oraya öpücük bıraktı ve üstünde ki baksırı çıkardı. Erkekliği gözükünce yutkunma sırası bendeydi.

Erkekliğini içimde hissedince ikimizde inlemeye başladık. Nefesiz kalana kadar içime girdi. Oraya öpücük bırakıp yanımda uzandı ve dudaklarıma Buse kondurdu.

"İyi geceler güzelim."dedi ve boynumdan derin nefes aldı. Kolları belime sarıldı ve uyudu bende ona sarılıp derin bir uykuya daldım.

 

tamam bundan +18 sahneleri var isteyen okuyabilir yazdığım en uzun bölüm bu oldu lütfen yorum ve yıldız atmayı unutmayın ✨🥳

Loading...
0%