Yeni Üyelik
2.
Bölüm

YENİ ÇOCUK

@kitapcinizzgeldi00

Bugun günlerden pazartesiydi ve yeni ögretimin ilk yılıydı bu yıl 12 sınıf olmustum,hemen yataktan kalkıp hazırlanmaya başladım lavaboya gidip elimi yüzümü yıkıyıp dolabın önüne geçtim bugun ilk gün oldugu için serbest gidebiliyorduk.Üstüme bol bi tşort altıma da kargo pantalon giyip makyaj masasına oturdum saçımı düzleştirip azcık makyaj yapıp evden çıktım.

Okula geldigimde Nehir beni kapıda bekliodu onu görünce adımlarımı hızlandırdım. ''Günaydın bebegimm'' M yi uzatarak söylemiştim sesimi duyunca telefondan kafası kaldırıp bana bakıp güldü,oda aynı şekilde ''Günaydın yavrum'' bizim konuşma şeklimiz böyleydi.

Sınıfa dogru yürümeye başladık Merdivende Yigit ve Miraçla karşılaşdık onları görünce yanlarına gidik Nehir direk Yigite sarıldı valaha bunların vıcık vıcıklarından bıktım vallaha ya.şöyle özetliyim.

Biz 9.sınıf'ta tanıştık ve Yarmagünler gurubunu kurduk ve 3 yıldır çok yakın arkadaşlar olduk.''Vallaha bizede şöyle bi kız lazım her sabah yanımıza gelip sarılacak ya'' bu dedigine hepimiz güldük. Zil çaldıgı için sınıfa çıktık,Hoca gelince hepimiz ayaga kalktık hocanın ''oturun çocuk'lar '' demesiyle hepimiz oturduk bi 5-10 dk sonra kapı çaldı hoca ''gir'' dedigi kapı açıldı içeri bizim yaşlarda bi çocuk girdi ''Hocam ben yeni geldimde sınıf burasıymış'' dedi şaşırmıştım bi 2 yıldır yeni ögrenci gelmezdi bizim sınıfa Yigitin arkadan ''anaa la kuzen sen bu sınıfamı düştün?'' demesiyle ona döndüm Yigitin kuzenimiydi.

''La kuzen sen burdamı okuyodun'' dedi çocuk '' tamam çocuklar hadi tenefüste konuşursunuz '' diyerek araya girdi hoca.Zil çalınca yerimden kalktım Yigit '' la Kuzey buraya gelecegini nie söylemedin amk'' demeki çocugun adı Kuzeymiş ama dogruyu söylemek gerekirse yakışıklı çocuk he.

 

 

 

Bugunluk bu kadar yazabilirim yarın daha uzun bölüm gelir lütfen sizden

 

özür dilerim ama bugun çok yorgun oldugum için daha yazamica

 

yıldıza ve yorum yapmayı unutmayın seviliyorsunuz baybay

Loading...
0%