Yeni Üyelik
4.
Bölüm

2. Bölüm

@kitaplaraasik_biri

Uzun bir uykudan sonra gözlerimi araladım okadar ağlamıştım ki gözlerim şişmişti. Gözüm hemen yanımda duran abime kaydı abim beni görünce...

-zeynep uyandınmı güzelim. Dedi sadece gözlerine odaklanmıştım gözleri kızarmıştı belliki ben uyurken ağlamıştı abimi ilkkez bu kadar güçsüz ve ağlarken görüyordum. gözlerine bakınca sanki benim canımdan bir parça alıyorlar gibiydi daha fazla gözlerine bakmadım baksaydım tekrar ağlaya bilirdim. Ayağa kalkıp abime sarıldım.

-abi çok korktum annemin çığlıklarını duyunca dayanamayıp odadan çıktım ama geldiğimde yerde yatıyorlardı dedim ve gözlerim dolmaya başladı abim beni teselli etmeye çalıştı ama işe yaramadı ilk kez annem ve babamdan ayrı kalıyordum abime bakıp.

-napıcaz abi annemle babam melek oldu dedim

-cenaze aracı çağırıp mezara götürucez abicim yapcak birşey yok dedi zar zor sesi kısılmıştı. Kafamı olumlu anlamda sallayıp ayrıldım ve abimde cenaze törenini gerçekleştirdi annemle babamın mezarını yan yana koymayı tercih ettik. Birlikte huzurla yatsınlar diye.cenaze işlemi ni dua edip bitirdikten sonra eve döndük evi bir ölüm sessizliği kaplamıştı biz cenaze ile uğraşırken adamlarımız evi silmişlerdi direkt annemle babamın odasına girdim. Girerken gözüm hemen doldu çünkü odada annemle babamın kokusu vardı.. odanın içini dolaştım yatağın yanına gelince durdum. Annemin ve babamın yattığı yatakta yastıklarını aldım ve kokladım. Kokusu gitmemişti yastığı kollarımla sarıp dolaşmaya devam ettim. Annemin taktığı kolyeye gözümü gezdirdim. Bu kolyeyi babam anneme evlilik yıl dönümünde almıştı ve annem hiç çıkarmazdı kolyeyi elime alıp incelemeye başladım.birden annemin sözü aklıma geldi.

-eğer bir gün ben gidersem bu kolyeye çok iyi bak kızım. Demişti ve ben o sözü tutmak için söz vermiştim ve kolyeyi boynuma taktım kolyenin ucunda 4 yapraklı yonca vardı ve annemin,babamın,benim ve abimin adı vardı son kez odaya bir bakış atıp çıktım ve kapıyı kilitledim ailemin kokusu çıkmasın diye kilitleyip arkamı dönmüştüm ki abimi gördüm kapıdan beni izliyordu ve gülümsüyordu. Gözü boynumdaki kolyeyi görünce sordu

-annemizin kolyesi dedi yutkunarak kafamı olumlu anlamda salladım ve devam ettirdim.

-ona verdiğim sözü tutucam ben ölene dek bu kolye boynumda kalıcak dediğimde abim bana yaklaşıp sarıldı bende ona karşılık verdim ve sordum.

- abi biz burda kalamayiz. Kaldıkca kötü oluyordum çünkü aklima annemle babam geliyordu abim kafasını sallayarak onayladı.

Evet kendimize ev bulmamız lazım İstanbul'a gideceğiz dedi.

Bizim kaldığımız yer ev değildi bı malikaneydi çok büyüktü ama kaldıkça kötü oluyordum ve bunun intikamını sorucaktim merakla abime dönerek.

-abi ben kick boks oğrenmek istiyorum dedim abim cevap verdi

-evet sana lazım oluyak sana İstanbul'da okul tutucam senide yazdiririz tamammı dediğinde sevinçle kafamla onaylafim çok heyecanlıydım cünkü annemle babamın intikamını alicaktim ve hemen odama gidip uyumak için yatağıma girip yattım yarın uzun bir yol bizi bekliyordu...

 

Arkadaşlar bugünlük bu kadar bu bölümü atıp uyumaya gidiyorum malum yarın okul var oy vermeyi unutmayın yarın saat sabah 7 gibi bölüm aticam şimdilik iyi aksamlar 🖤yarın full bölüm gelicek merak etmeyin

Loading...
0%