Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Bölüm

@kitaplarhayatimolm

Umarım kitabı beğenirsiniz bende ilk kez böyle bir şey yapıcam

 

~~~

Can sıkıntısından ayaklarımı bir ileri bir geri sallıyordum karşımda Giray olduğundan ayaklarım sürekli onun bacaklarına çarpıyordu en sonunda dayanamayarak "yeter ya bir durmadın" dedi. Bende sıkılmıştım ama yapıcak bir şey bulamıyodum en sonunda aklıma bir şey geldi "Giray senle oyun oynayak mı?" "Çocuk muyuz biz Ece?" Ofladım. "O zaman daha fazla sallarım ayaklarımı" bu sefer o ofladı "ha, söyle ne oynuycaz?" "Hıımm, buldum! Flörtcülük" anlamayan gözlerle baktı "yani şöyle. Bak şimdi biz 1 ay boyunca flört edicez ilk aşık olanda diğerinin tüm gün istediklerini yapıcak, tamam mı?" "O zaman paranı harcama çünkü şimdiden kaybettin" "hı hı kaybettim hı hı" diyerek koltuktan kalktım ve odama geçtim Giray' la biz ev arkadaşıyız. İkimizde kabataş erkek lisesinde okuyoruz oda kontenjanları dolduğu için de eve çıktık babalarımız iş arkadaşı olduğundan aynı eve çıkmamız sorun olmamıştı, ben daha kitaplarımı çıkarmadan içerden ses geldi "yaaaa, ben açım gel yemek yap"

"Zıkkım ye Giray" diye yükseldim ona ama bende acıkmıştım, onun için kalkıp mutfağa gittim ben güzel yemek yaparımve sırf bu yüzden yemekleri çoğunlukla ben yaparım mutfağa girdiğimde giray'ın dolapları karıştırdığını gördüm "tamamm ölme yemek yapıcam" hiç bu kadar sevineceğini düşünmemiştim ama bir anda arkasını döndü ve bana sarıldı şoke olmuş bir şekilde ona baktım " ne yapıyon sen alt tarafı yemek yapıcam abartma" "ama matmazel, sen böyle yaparsan oyunu kazanamazsın" tek kaşım havaya kalktı "ne alaka ya, ben her türlü kazanırım" Giray'ı gönderdikten sonra dolaptan iki üç malzeme çıkarttım. Nemi yapıcaktım, kalpli pembe pankekler. Evet saçma ama oyunu kaybedemezdim. Bu gün cumartesi olduğu için okul yoktu yani kafam rahattı pankekleri yapmıştım fakat o dağ ayısı hič bir şey söylemeden eşek gibi gömmüştü hepsini ve bana bırakmamıştı. Ben de pek umursamadım çünkü her zaman yapıyor, şuan odamda ders çalışıyordum 1 saat falan olmuştur

O kadar dalmışim ki Giray'ın odaya girdiğini fark etmemiştim geldiğinide saclarıma vuran nefesinden anladım.

Geldiğini anladışım da dönen sandalye ile birlikte arkamı döndüm,ve bom şuan o kadar yakındık ki kalbim resmen 10 tür atmış gibi atıyordu.

~~~

 

Burda kestim

Bir sonraki bölümü belki yarın atarım ama kitap çok dikkat çekerse 3 saat sonrada atabilirim.

 

Loading...
0%