Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2. Bölüm

@kitaplarin_ruhu

10 önce Urfa..

18 yaşındaki çocuğun travma sahnesi babasının ölümü olabilir mi? Evet o zaman çünkü benim annemin babam da böyle öldürdüler zaten bir günün öğlesinde ne olabilir ki?

-Zeynep bu odadan çıkma

-anne neden anne!

Evet ben Zeynep 8 yaşındaki Zeynep annem beni odaya koyup aşağıdaki parislere doğru gitti Kazım amca gelmişti ve babamla çay içerken birden bağırmaya başladılar neler olduğunu anlamadım birden silah sesi geldi ve annemin "Rıza" diye bağırmasını duydum ne yaptın sen diyordu babam ölmüş müydü hayır annemin çığlığıyla "gelme" sesleri geliyordu ve çıktığımda kaldım amcama annemi öldürdüğünü gördüm oradan uzaklaşıp kapıya gitti o çıktığında koşarak annemin yanına gittim anne desem de uyanmadı babama gittiğimde gözler açıktı yanına koşarak.

-baba sen beni bırakmadın.

Dedim ama ses yoktu babamdan ses gelmiyordu "baba baba" desem de fayda etmedi ağlamanın etkisiyle bayılmışım uyandığında abim başımda bekliyordu gözleri kızarmıştı hayır benim güçlü ve ağlamadığını görmediğim abim şimdi ağlamış mıydı? Uyandığımı gördüğünde.

-Zeynep uyandı mı abim.

Ağzından bir kelime çıkmak istemiyordu konuşmak istemiyordum hiç kimseyle ama cevap vermem lazımdı tek dediğim şey "hı hı" çıkmıştım başka bir şey yoktu her zaman arayacak yerinde duramayan çocuk gitmişti hastaneden çıkmıştık bizi yalnız ve çaresiz bir hayat bekliyordu ama haberimiz yoktu eve geldiğimizde annemin babamın cesedi kalkmış yerler silinmişti babaannem oradan bana bakarak.

-yavrum nasılsın ha benim güzelim.

Onlara baktığımda annemi babamı sordum hiçbiri cevap vermedi hepsi yere baktı bir umut hastanede beni beklediklerini düşünsem de içimden bir kötü ses de en nefret ettiğim odada MORG'TA.

Ben bu yaşımda başıma gelenlere bir baktığımda babamın kardeşi gibi bilgi adam hem onu hem de karısını öldürmüş hem de bu hayatı bana zehir etmişti ben bu hayata sanki acı için gelmiştim içimde kalp kırıkları ve ağlama hissi vardı ağlayamıyordum ağlasam da gözümden yaş gelmiyordu . O Kazım'dan da benim gibi çocukların hayallerini söndürmüş hayal katillerinden de intikam alacaktım o katillerin azrail'e olacaktım yemin etmiştim hem de intikam yemini.

Günümüz...

Evet ben 18 yaşıma girerim tam tamına 1 ay oldu ve annemin babamın ölümünün üstüne 10 sene geçti babam öldükten sonra ailedeki herkes beni okula göndermek istemedi ama babama benim bir sözüm vardı okuyacaktım daha urfa'dayız 12 sınıfa gidiyorum üniversiteye geçmek için İstanbul'u düşünüyorum ama hayalim herhalde gerçekleşmeye yakın bu sabah abim beni çağırdı bana bir şey diyeceğini söyledi

-efendim abi ne oldu?

-Zeynep kardeşim holding büyüdü ondan dolayı da bizim İstanbul'da taşımamız lazım gitmemiz lazım Zeynep.

-abi senin haberin var mı bu ev bizim evimiz ne olacak bizim buradaki hayallerimiz ne olacak bizim buradaki anılarımız olacak hepsi ne olacak abi.

-abiciğim eve bir şey olmayacak duracak anladın mı hem sen İstanbul'da okumak istemiyor muydun senin eline fırsat geçiyor sen niye bunu düşünmüyorsun ki biraz düşün bunu Zeynep.

-Ama abi

-hem sen adı neydi şey kick boksa gitmek istemiyor muydun? Eline fırsat geçti Zeynep lütfen bunu kullan abiciğim anladın mı beni.

-şey evet ama ben buradan gitmek istemiyorum abi.

-Zeynep ev duracak abiciğim eve bir şey olmayacak lütfen ya lütfen beni bir kere dinle ve hayallerimize İstanbul'da yapalım ne olacak Zeynep lütfen.

-tamam...ama bir şartla

-neymiş o şart

-benim de her şeyden haberim olacak bu sözünden dolayı da tamam diyorum.

-tamam sana diyorum hem sen orada ki koleji gidersin istersen tabii ben bir tane buldum Kara koleji .

-bu kolej bana bir yerden tanıdık geliyor ama nereden tanıdık geldiğini bilmiyorum.

- Zeynep ama gerçekten sinirlenmeye başladım. Nereden düşünüyorsun sen bu saçma şeyleri nereden tanıdık mis gibi okul işte.

-tamam sakin ol.

Akşama doğru her şeyimizi toplamıştık abim kapıyı kilitlerken ben buradaki anılarımı kitledim sanki kalbim daraldı arabaya bini havaalanına geldik abim hep işe geldiler gittiği için ben de onunla giderdim 6-7 saat sonra İstanbul'da gelmişti havaalanından geldikten sonra eve geldik.

-yarın senin şu okulu da halledelim

-olur da sen emin misin?

-neyden?

-abi sen bana yalan söylemediğine Emin misin gerçekten.

Bir anda yutkundu ve gözlerime bakarak.

-hayır

Dedi. 

-peki tamam ben odama geçeceğim sen bir şey diyor musun?

-yemek yemeyecek misin?

-hayır aç değilim!

Sabah kalktığımda lanet okulu'da yataktan çıktım hiçbir şey yapmamıştım o da iyice odaya değil bir ara benziyordu. Odayı tam temizleyecek ki abim kapıya vurdu.

-Zeynep yaşıyor musun?

-yok yaşamıyorum abi.

-yaşamıyorsan benle nasıl konuşuyorsun.

-sende yaşamayan biriyle nasıl konuşuyorsun?

Gülmeye başladım kapıyı açıp baktı veeeeee

-kızım sen hayvan mısın bu odanın hali ne?

-abiciğim biraz bana bulabiliriz daha dün geldim.

-geldin gelmesine de insan bir valizini bir yere koyar bari şu an isyan ediyor.

Baktığımda valiz kapının önünde 2.80 uzanmıştı.

-hadi giyin de senin işim var.

-ne işi abi

-sürprizzz

Deyip çıktı heyecandan üstümü giyip abimin arkasından Koşarak çıktım abime bakarak.

-ee nereye gidiyoruz?

-sürpriz hadi arabaya bin.

-offfff

-bizim herhalde doğalgazın borusu patladı ya.

Gülmeye başladım bir iki dakika sonra bir tesisin önünde durduk. Bir korkunç gözüken tesise bir de abime baktım.

-abi burası neresi!

-işte senin kick boks tesisin her şeyi burada öğreneceksin.

-Ne!

-şimdi sana ben öğreteceğim.

-saçmalama abi sen bana öğretebilirsin ki?

-içeri gelelim de görelim

İçeri girdik dışarıdan korkunç gözükse de içerisi çok iyiydi dövüş kafesi çalışma alanı bile vardı her şey şaşılığına bakarken abim kafamı vurarak

-hadi giyin dedi

-şimdi mi başlayacağız

-sorun mu oldu

-yoo ama böyle

Derken üstümü gösterdim

-hayır senin kafan nerede hadi giyin dedim ya bak şurada soyunmadan var.

Ve gösterdiği yere baktım çok değişikti ben giyinene kadar abim giymişti kafede girdim abim bir anda benim karım boşuna bir tekme attı atmasıyla yere düştüm. Hemen kalktım.

-sana her zaman hiç acımadan vuracaklar sen asla ağlamayacaksın sen dik durup savaşacaksın çünkü bir Rıza kurdun kızı öyle durur anladın mı beni?

-anladım

Çalıştık çalıştık saat 15.30'a geldiğinde kan ter içinde kalmıştık.

-bu kadar yeter hadi okula kaydını yapalım.

-Bismillahirrahmanirrahim böyle kantar içinde leş gibi kokarken mi gideceğiz okula.

Abim elini yukarı kaldırarak

-ey güzel Allah'ım benim günahım neydi salak kardeşim içeride duşunu al hiç mi bak ona soyunma odasına sonra giyin gel seni bekliyorum.

-ta mam

Deyip hemen soyunma odasına koştum geri geldiğimde ısrarlarıyla ile hızlıca okula gidip işte o bildiğimiz okul sohbetlerine girdik

-merhaba ben Fırat Çakır nasıl yardımcı olabilirim?

-merhaba ben kardeşim okula yazdıracaktım adım Cenk Kurt.

-bu ürün Cenk bey adınızı öğrenebilir miyim küçük bayan

İçimden küçük bayan senin anandır demek geçti de neyse dedim.

-Zeynep Kurt

Bir iki saat sonra okul forması ile adam geri geldi.

-kayıtlarımız yapıldı de puanımızı alabilirsiniz

-ne forması beyefendi ben pantolonla gelirdim.

-bu okul özel yani giymek zorunlu buyurun pazartesi başlayabilirsiniz.

Bir elindeki eteğe baktım bir daha abime gözlerime bu tövbe olmaz desem de hayır o forma giyecek bakışını attı bu bakış kesin ve net bakışıdır eve gidip yemeği yiyip hemen yardım e sonuçta yarın okul vardı.

 

​​​

 

Loading...
0%