Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2. BÖLÜM

@kitapruhuzayda

Merdivenleri çıkarken bir taraftan üzerimi düzeltiliyor bir diğer taraftan ise dağılan saçlarımı toparlamaya çalışıyordum. Ateşli bir seksin ardından daha fazlasını arzuyla istiyor on dakikalık kısa bir ilişkinin bana yetmediğini düşünüyordum. Bir an önce banyoya girip kendimi tatmin edercesine kendime dokunmak istiyordum.

Tüm bunları düşünürken yukarıdan inen takım elbiseli adamı son anda fark edip ona çarpmadan önce kendimi durdurmayı başarmıştım. Onu daha önce bu apartmanda görmemiştim. "İyi günler." diyerek gülümsemeye çalıştım. O ise bana sadece başıyla selam verip devam etti. Bu durum biraz bozulmama neden olsa da fazla umursamayıp merdivenleri çıkmaya devam ettim.

Kapıya geldiğimde hızla zile basıp beklemeye koyuldum. Annem kapıyı açtığı an söylenmeye de başlamıştı. "Neredesin kız sen?" Ayakkabımı çıkarıp içeriye girerken cevap verdim. "Bulamadım adamı ne yapayım onu bekliyordum." Hırkamı da çıkarıp askılığa geri astım. "Tövbe tövbe!" Odama doğru yol alırken apartmanla ilgilenen Ali'nin geldiğini son anda görmüştüm. Ali, yirmi dokuz yaşındaydı. Bekar ve geçimini bu apartmanın kapıcılığını yaparak sağlıyordu. Aslında bu işe ihtiyacı olup olmadığı tartışılırdı çünkü bir keresinde ağzından zengin bir aileye sahip olduğunu kaçırmıştı. Tabii bu ne kadar doğruydu bilinmez bir daha bu konuda hiç konuşmamıştı bende öyle üzerine giden bir yapıya sahip olmadığımdan bu konu bir muamma olarak kalmıştı. Birde sözde çok sevdiği nişanlısı vardı. Ama kız evlenmeden olmaz tavırlarından adama bıkkınlık verdiği için kendini dışardaki kadınlara adamıştı. Ona göre o kadınlar sadece benden ibaretti ama bu benim umurumda olan bir durum değildi. Bizimkisi sadece ufak tefek kaçamaklardı. Tabii bu kaçamaklar benim sınırlarım dahilinde gerçekleşiyordu. Birde ne yalan söyleyeyim bir kadını nasıl becereceğini çok iyi biliyordu.

Dolabımdan kendime temiz iç çamaşırları ve kıyafetler çıkardım. Yatağın üzerine onları bırakırken havlumu diğer elimle alıp banyoya doğru ilerledim. Annem televizyonun başına geçmişti. Ali gittiğine göre siparişlerini çoktan vermiş olmalıydı. "Gün ortasında ne banyosu bu?" Bu evde delirmemek elde değildi! "Yarın okula gideceğim ya anne," deyip devam ettim. "Hazırlanmam gerek." Daha fazla üstelemesine izin vermeyerek kendimi banyoya attığım gibi hızla kapıyı kilitledim. Havluyu kapının koluna asarken üzerimdeki kıyafetleri çıkartıp suyun sıcaklığını ayarladım. Su istediğim sıcaklığa ulaştığında altına girip bedenimi yavaş yavaş gevşetmesine izin verdim. Saniyeler sonra ise kendime dokunmaya başladım. Ellerim göğüslerimde, kasıklarımda ve vajinamın üzerinde gezinmeye başladı. Gözlerimi kapatıp başımı geriye doğru yasladım. Parmaklarımın vajinamın içerisinde gidip gelmesine izin verdim. Kesik kesik çıkan nefesimle hayal kurmaya başladım. Beni gerçekten birinin siktiğini hayal ederek mastürbasyon yaparken hayalimde beni beceren adamın merdivenlerden inen o takım elbiseli yabancı olduğunu anladığımda büyük bir zevkle inleyerek boşaldım.

 

Loading...
0%