Yeni Üyelik
4.
Bölüm

4. BÖLÜM

@kitapruhuzayda

"Seni izlemek istiyorum Işıl." deyip karşılık verdiğinde dediğini yaparak kucağında hareketlenmeye başladım. Penisine sürtündükçe sertliğini daha çok hissediyor vajinamın yanması daha çok artıyordu. İnleyerek yeniden dudaklarımı boynuna götürdüm. "Yapma," derken kendinde değildi. O da en az benim istediğim kadar çok istiyordu.

Durmadım ve devam ettim. Bu kez bana karşı gelmek yerine boynumdan tutarak beni kendine daha çok bastırdı. Dudaklarını, çenesini, boynunu her yerini öpüyor, emiyor ve yalıyordum. Ali ise kesik kesik çıkan nefesiyle hareketlerime eşlik ediyordu. Elleri hızla sütyenimin kopçasına gitti. Sütyenimi tenimden ayırırken yere düşüşünü kendimi kaybetmeden hemen önce fark edebilmiştim. İnleyerek, "İçime gir artık!" diye bağırdım.

"Siktir!" Kucağındaki bedenimi kaydırıp, "Siktiğimin şeyi bi çıksa." deyip öfkeyle hareketlendi. Üzerindeki tek çamaşır olan boxerını çıkartmakla debelenirken bedenimi koltuğun yan tarafına bıraktım. Bende alt çamaşırımı çıkartırken beni yeniden kucağına almasını bekledim. Göğüslerimi avuçlarıyla sıkarken olduğum yerde hafif yükselip dirileşen penisini vajinamın içerisine aldım.

O ân inleyerek kendimi kaybederken Ali içimde gidip gelmeye başladı. Delirmiş gibiydi. Kucağında art arda zıplamaya devam ederken kendimizi kaybetmiştik. Penisi içimi parçalarcasına hızla gidip gelirken göğüslerim her hareketimle yükselip alçalıyordu. "Ah!" diye kaçan inleyişlerim, "Daha hızlı, daha sert!" cümlelerimle devam ediyordu.

Ellerimle Ali'nin saçlarını çekiştirmeye başladığımda kucağında zıplayan bedenime şaplak atan elleri daha çok kıvranmamı sağlıyordu. "Sikeyim, gelmek üzereyim!" Bende gelmek üzereydim. Bunu gözlerimden anlamış olacak ki son kez girdiği vajinamda patlayan sıvısıyla birlikte her ikimizde boşalmıştık.

Ali nefes nefese başımı göğsüne doğru yaslarken ona içimden çıkmamasını söyledim. O ise buna itiraz etmemişti. Terliydi. Yerdeki biraya uzanıp aldı. Art arda içtiği yudumlardan sonra içmem için bana da uzattı.

Bir yerlerden telefon sesi geliyordu ama umurumuzda olduğu pek söylenemezdi. Şu an öyle güzel ve öyle eşsiz bir andı ki Ali'ye sarılarak içimde yeniden hareketlenen penisine karşılık vermeye başladım. Hafif hafif kıpırdanan bedenim hoşuna gitmişe benziyordu. Bugün bu evde defalarca kez sevişeceğimizi her ikimizde gayet iyi biliyorduk.

Hiç kimseyi umursamadan en özel ânlara tanıklık ederek...

 

Loading...
0%