Yeni Üyelik
8.
Bölüm

8. BÖLÜM

@kitapruhuzayda

"Ali," diye inlerken yatağın başlığına tutunmaya çalıştım. Konuşmama dahi izin vermeyerek, "Bakalım o morluklar senin teninde nasıl duracak?" derken şaşkınlıkla ona bakakaldım.

Eliyle bedenimi okşarken dudaklarını açık olan göğüslerime sürterek boynuma doğru yol aldı. Kendini bana iyice bastırırken dişlerini boynumda hissettim. İnleyerek ona karşılık verdiğimde üzerimdeki ince kazağı yırtmaya başladı. "Ali, ne yapıyorsun?" diye atıldığımda beni duymamazlıktan gelerek tamamen yırttığı kazak, göğüslerimin üzerinde iki parçaya ayrılmıştı. İç çamaşırı giyinmediğim için dik olan göğüslerim böylece açığa çıkarken Ali çıldırmış gibiydi. "Işıl!" diye yalvarırcasına bana seslendiğinde yeniden göğüslerimi avuçları arasına aldı. Yarım bıraktığı işini bitirmek istercesine boynumu ısırmaya devam etti. Tırnaklarımı çıplak sırtına geçirirken dişleri göğüs uçlarıma çoktan ulaşmıştı. Sertleşen göğüs uçlarım onun keskin dişleriyle birleşince tarifsiz bir zevke dönüştü. Kesik kesik inlerken altında kıvranıyordum.

"Ali," diye seslendiğimde boynumu geriye yatırmış ve bana bahşettiği zevkle en doruğa ulaşmıştım. Ellerim sırtından gür olan saçlarına doğru yol aldığında saç tutamlarını çekiştirerek kendimi ona bastırdım. "Dayanamıyorum artık..." diye yalvardığımda ben bile kendime inanmamıştım. Dudaklarını göğüslerimden ayırırken dolgunlaşan dudaklarına bakındım. Nefes nefeseydi. Üzerimden kalkarken alt çamaşırını çıkartıp bacaklarımı araladı. Ellerimi koyacak yer bulamazken dağılan saçlarımı geriye savurdum. Tamamen çıplak ve savunmasızdım.

Onu içimde istiyordum.

Üzerime eğilirken, "Bu daha başlangıç!" dediğinde penisine dokunup vajinama değdirdi. Sert ve içime girmeye hazırdı. "Beni cezalandırmayı bırakıp içime sok şunu!" diye bağırdığımda sessiz olmamı işaret ederek, "Bi duyan olmasın şimdi." diye taklit etti beni. Bu durum sinirlenmeme sebep olurken elimle çenesinden tutarak, "Bana bak," deyip devam ettim. "Döverim seni!"

Bu halim hoşuna gitmiş olacak ki gülümseyip çenesindeki elimi avuçları içerisine alıp bileğimden öptü. "Öpmeni tercih ederim." derken kalkmak için yeltendiğimde buna engel olup, "Aklından bile geçirme!" deyip sırtımı yeniden sertçe yatakla buluşturdu. Bu kez yüzü ciddileşmiş ve gözlerime arzuyla bakmaya başlamıştı. Vajinama değen penisi hareket ettikçe varlığımı kıvrandırırken sinirim bir anda uçup gitmişti. O da kendini kaybetmişti. Daha fazla beklemeye tahammülü yoktu.

Avuç içleriyle bacaklarımı okşarken bir anda sertçe içime girip nefesimi kesti. Yeniden nefes almayı başardığımda ise içimde gidip gelmeye devam etti. Gözleri dönmüş gibiydi. Bu hoşuma giderken kendimi tamamen ona teslim ettim.

Defalarca kez içimde gidip gelmişti. Her ikimizde terlemiş yolun sonuna yaklaşmıştık. Son anâ kadar içimde olan Ali, içimden hızla çıkarak penisini avuçladı. İnleyerek boşalırken içindeki sıvıyı göbeğime boşalttı. Her ikimizde nefes nefeseydik. Gözlerim yorgunlukla ve uyku mağrurluğuyla kapanırken iyice gevşemiştim. Ali bedenini bedenimin hemen üzerine bırakmadan evvel söylediği şeyle afallamıştım.

"Benimsin."

 

Loading...
0%