Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Giriş

@kitapsahnem

 

 

 

 

Selam kuşlarrrr

Nasılsınızzzzzz

Beni sormayın olur muuuu

 

Ne hikayesi diye soracaklarrrr

Vampirrrr ve mafyaaa

Ay o kadar güzel olacak kii

Vampirleri çok seviyorum aranızda vampir seven var mı

Oyyy oyyy kurbaneeee

Ben bu kadar cıvık değilim ama konu hikaye olunca hihiiiiowwww

 

Her neyseeee

 

Yorum yapmayı oylamayı unutmayınnn

 

 

İyi okumalar....

 

 

* Bu hikaye hayat tarafından, umudu kaybolan

herkese gelsin. *

 

 

 

 

 

 

° Ben miydim yanlışları çeken, yoksa hayat mıydı

doğrularımı yanlışa çeviren...°

 

 

 

 

🔪🩸

 

 

Sen kimsin?"

 

Sesim hafif kısık, gözlerim bulanık görüyordu. Başımı tutmak için elimi kaldırmıştım ki; elimin kelepçeli olduğunu gördüm. Elimi kaldırmayı bile denemeden başımı, kendime getirmek için bir kaç defa salladım. Etrafa kısa bir göz gezdirirken, yaşadıklarım bir bir zihnimde belirdi. Kaşlarımı çatarak karşımdaki adama baktım. O ise ellerini önünde birleştirmiş, direkt önüne bakıyordu.

 

 

Ben neredeydim, kiminleydim? Daha da doğrusu kim beni neden kaçırmıştı.

 

 

Kim beni kaçırarak karşısına almak isterdi. Zira, şuan beni kaçıran adam gerçekten de bir aptaldı. Kendisini zeki mi sanıyordu?

 

 

 

" Heyy! " Dedim. " Sana diyorum ben. Neden kaçırdınız beni!" Karşımda koruma olduğunu tahmin ettiğim adam, soruma cevap vermek ne bakma tenezzülüne bile girmemişti. Aslında oldukça da tanıdık geliyordu.

 

" Burdan çıktığım ilk an sizin hepinizi gebereceğim. Beni kim ne hakla kaçırıyorsunuz!"

 

 

Ardından kapı serçe açıldı ve o tanıdık sesin " Kim, kimi gebertiyor. " diyen sesi duyuldu. Koruma hemencecik önünde eğilmiş ve çoktan ortamdan tüymüştü. Gelen kişiye şaşkınlıkla baktım. Ardından kısık bir sesle "Yazgı?" dedim. Sonrasında hemen atılarak Yazgı'ya gülümsedim.

 

hevesle "Yazgı şunları çıkartır mısın?" dedim elimdeki kelepçeleri göstererek. Yazgı ise önce kelepçeye sonra ise bana baktı. Yerinden bir santim bile kıpırdamadı. Değişik bir şeyler vardı.

 

"Beni nasıl buldun?" dedim bu seferde. Bu soruma da cevap vermedi. Onun yerine yüzüme bakmaya başladı. Ama o bakış Yazgı'nın bakışı değildi. Benim Yazgı'mın bakışı değildi...

 

O saniyeden sonra bende konuşmadım. İkimizde yüzlerimizi dikkatle inceliyorduk. Ben ne olduğunu hala anlamamıştım. Kafamdaki tilkiler fısıldıyordu ama şuan onları bile duyamıyordum. Bu benim Yazgı'm değildi.

 

Sessizliği ilk bozan Yazgı oldu ve yine o ilk baştaki soruyu sordu. "Kim, kimi gebertiyor." dedi yine. Bu sefer sessiz kalmayarak

 

" Ben gebertiyor, sen geberiyorsun!" Dedim.

 

 

" Benim dünyamda kimi gebertiyorsun. " dedi dilini damağına vurarak.

 

 

Kaşlarımı sorgular bir şekilde çattım. Şaşkınlığımı atmış, sinirle hareketlenerek bağırdım.

 

 

" Ne bok yediğini sanıyorsun sen!" Dedim. " Karşın da kim olduğunu bilmiyor musun!"

 

Yükselmem onu daha da çok güldürmüştü ama yine sessizliğini korudu. Daha da sakin kalamayarak " Dilsiz olmadığını biliyoruz konuşsana gerizekalı! " diye resmen kükredim. Yine güldü.

 

 

'Ya havle' dercesine kafamı iki yana salladım. " Bir sürü işim gücüm var. Uğraştığım şeylere bak. " diye kendi kendime konuştum. Tekrar karşımdaki tanıdığımı sandığım adama baktım. O bakışlar da neyin nesiydi.

 

 

Bir kaç adım attı, sessizliği bozdu ve tam önümde durdu

" Senin kim olduğunu tabiki de biliyorum Kül," dedi. Ardından elini sıkmam için uzattı.

 

Bakışlarım donuklaştı bu dediğine.

 

Yüzündeki o gülümsemeyle "Seni buldum Kül. GY seni buldu..."

 

 

🔪🩸

 

 

Wowwwww

Eee girişimiz nasıldı

Sevdiniz miiiii

Ayy ben şuan çok heyecanlandımmm

Ayrıca size bir şey söylemek istiyorum

Benim bir parodim var tüm kitapları bulunduran. İnstagram dan yapıyorum. Lütfen gelinnn. NOĞLARRRR. Şuanlık Gökçen kitabını dolduruyorum sonrasında en çok hangi kitaba istek gelirse onun üzerinden yapacağım ve bu böyle böyle gidecek. Grubumuz var ve biz çok eğleniyoruzzz. Oldukça samimiyizz. Her neyse katılmak isteyen yorumlara yazabilir. Hem isteyen olursa kitap pad üzerinden sevdiği bir hikayeye de parodi yaparız. Eğer isteyen olursa yorumlara yazın oba göre konuşalım.

 

Şimdilik hoşçakalınnnn Sizi seviyoreeee

 

İnstagram: Kitapsahnem - murathan_karakurts

 

 

 

 

Loading...
0%