Yeni Üyelik
10.
Bölüm

10. Bölüm

@kitapsever_irmak

IRMAK SEDEF'İN AĞZIN'DAN

Özüm vişne suyu istemediki yada karıştı annemle babamı bekliyordum. gelmemişlerdi benim gözümden hala yaşlar akıyordu özüm vişne suyu içerse ölebilir "ırmak kızım nerde özüm" Diyen anne ve babamın titreyen sesi beni kafamın içinden çıkardı ağlamaktan gözleri şişen annem ağlamamank için dik duran babam . Anneme sarıldım gerçekten buna ihtiyacım vardı özüm benim herşeyimdi.

 

**************

Toplam 7 saat geçti annem üzüntüden bayıldı babam ise yıkıktı annem halsis ve çok güçsüzdü bende öyle ama belli etmiyorlardı"merhabalar özüm sedefin yakınları sizmisiniz" "Evet biziz ben ablasıyım ve babamız noldu bişeymi oldu" Ah hayır özüm sedef'i bir odaya aldık şuan çok iyi "dedi çok mutlu olmuştum " Peki görebilir miyiz" "Evet buyrun" Dedi bizde içeri geçtik ben hemen sarıldım özümü öyle ölü gibi yatarken görmek içimi acıtıyordu .

 

****************

Biz bir saattir odadayız babam dışardaydı bende çıktım özünün okuluna mesaj attım ve tamam canım kardeşim seni çok seviyorum iyiki hayatımdasın. Babamla beraber tost almaya gittik babama sarıldım bir an içimden öyle geldi"canım kızım ırmağım benim "

Babamı öptüm ve tost aldık kantinde yedik sonra kocaman bir araba geldi arabadan özümün okul hocası gelmişti ben de kalktım ve hocanın yanına gittim "hocam ne işiniz var burda" "Özümü görmeye geldik" Tamam geçin yusuf alp gelmişti endişelendi herhalde (şüpheli) neyse onları odaya yönetim bende anneme bakmaya gittim.

 

YUSUF ALP'İN AĞZINDAN

Özüm sedefe bakmaya gitcekmişiz neden acaba bende doğukana sormaya gittim"doğukan neden gidiyoruz" "Yusuf alp özüm bir kaza geçirmiş vişne ye alerjisi varmış yemiş hastaneye kaldırmışlar" Ne "tamam hemen geliyorum bekle " Bizi hemen arabaya bindirdiler ben neden bu kızı bu kadar düşünüyorum hastaneye geldik bir kız vardı ırmak bu özümün ablası bizi hemen hastaneye soktu bende görüşücektim merak ettim. ilk nehir görüştü mıy mıy ağlıyor kız ben gizli gizli odaya girdim nehirden sonra "özüm sana nolmuş böyle " Dedim sanki beni duyacak bende tam odadan çıkacakken saçlarını okşadım sonra kimse görmeden çıktım.

 

******************

ÖZÜMÜN AĞZINDAN

 

Gözlerim yavaşça açıldı çok ışık vardı gözüm kamaşıyordu sonra tam açtım gözümü karşımda ablam vardı "a-a-abla " Ağzımdan çıkan ilk kelime sanki konuşmayı unutmuşum ablamda "ÖZÜM MMM ANNE BABA NEHİRRR ÖZÜM UYANDI" Diye başımın dibinde bağırdı"abla bir sus ya başım ağrıdı"nehirde burdaydı canım bestiem godzillaamm içeri bir hışımla nehir girdi arkasından annemle babam"canımmm arkadaşım özümü mm bebeğim uyanmış"dedi bende sarıldım ve öptüm nehiri. kamaşıyordu sonra tam açtım gözümü karşımda ablam vardı "a-a-abla " Ağzımdan çıkan ilk kelime sanki konuşmayı unutmuşum ablamda "ÖZÜM MMM ANNE BABA NEHİRRR ÖZÜM UYANDI" Diye başımın dibinde bağırdı"abla bir sus ya başım ağrıdı"nehirde burdaydı canım bestiem godzillaamm içeri bir hışımla nehir girdi arkasından annemle babam"canımmm arkadaşım özümü mm bebeğim uyanmış"dedi bende sarıldım ve öptüm nehiri.

Annem geldi gözleri şişmiş bir şekilde"annem yavrum "diyip beni öptü babam da" Özümüm bebeyim bir TANEM"deyip sarıldı bende ona "özüm canım kardeşim senin okul arkadaşların geldi " Neeee kim geldi yusuf alptemi geldi "neeee ablaa ne" Anlamda sırıttı ve kulağıma fısıldadı"merak etme yusuf alp te geldi"dedi an ben şoke neden geldi bu çocuk yaa neden?

 

2 GÜN SONRA

 

tam tamına 2 gün geçti bugün eve gidecektim çok abarttılar ya şuan yoldayız bir kaç. Dakka sonra eve geldik zaten bende ilaçlarımı içtim. Eve geldik diye sevindim şimdi ev darlaması başlicak yarın okula gidicem okulu 2 gün kırdım resmen bugün kızlarla birlikte pijama partisi yapıcaz o yüzden bir tık heyecanlıyım kızlar beni çok seviyor bende onları çok seviyorum zaten sadece nehir ve kuzeni esma deniz erkek diye ben arkadaşlarımla çıkıcam dedi

Erkek ya zoruna gidiyor bizle takılmak resmen neyse bende hazırlıklara başladım herkes bir renk seçecekti ben pembe rengi seçtim benim en sevdiğim renkler pembe ve lila neyse pijamam pembe renkti şorttu ve kısa kolluydu terlik olarakta lila terliklerini giydim makyaj yapmadım hazırlandıktan sonra hemen aşağıya indim "baba ben nehirlere gidiyorum bugün onlarda kalcam" "Tamam yavrum"dedi sonra selim abi beni nehirlere bıraktı arabadan indim ve kapıyı çaldım kapıyı ezgi açtı " Hoşgeldin özüm "dedi bende " Hiç hoş gelmedim"deyip içeri geçtim şu kıza gıcık oluyorum salak kız neyseee ben nehiritomu gördüm ama kızgındım "nehir neden geldi bu" "Kim geldi özüm" "Ya mal mısın neden ezgiyi davet ettin" "Ya ben davet etmedim kendi geldi" Bende başımla onayladım ezgi geldi bu sefer "hadii doğruluk cesaretlik oynayalım" Dedi hepsi evett dedi bende hayır diyemezsin bende evet dedim oyuna geçtik "ilk ben başlıyorum" Dedi nehir şişeyi çevirdi bana geldi"doğruluk mu cesaretli"dedi bende"tabiki doğruluk " "Tamam şuan hoşlandığın birisi varmı" "Tabikide hayır" Dedin şey ben galiba yalan söyledim neyse Allah'tan soru bitti. Ben çevirdim ve ezgiye geldi "doğruluk mu cesaret mi" "Tabiki doğruluk" Tamam klasik sorcam "yusuf alp'le hala sevgili mısınız" Dedim klasik işte "ayyy sen bunumu merak ettin tabiki evet" Ne ne dedi ben neden üzüldüm ki şey neyse"kızlar akşam oldu ben kalkayım artık "deyip ne söylediklerini duymadan kalktım sokakta yürüyorum selim abiyi çağırmadım biraz yürüyim ara sokaklardan geçtim bir çete vardı. Ben geçtikten sonra beni takip etmeye başladılar " Meraba güzellik tanışalımmı"dedi bir adam bende duymamazlıktan geldim ve hızlı yürüdüm biri beni kolumdan tutup çekmeye çalıştığı an koşmaya başladım. Ama hızlı koşamadım adam tuttu beni yere fırlattı sonrada birisi geldi ve onları benim üstümden alıp hepsini dövdü birisi ona vurmaya başladı bende elime taş alıp adamın kafasına vurdum.

Beni kurtaran adama baktığımda yusuf alp ti "senin ne işin var burda" Dedi ha bide benden hesap soracak"sanane be sanane sen git sevgilinle ilgilen"dedin ezgiyle sevgililerdi "ne kim ben benim sevgilim yok" "Ezgiyle sen çıkmıyomusun" "Hayır kim söyledi sana bunu" "Sevgilin ezgi söyledi" "Ya şu kıza sevgilin deyip durma özüm biz onla ayrıldık bitti" "Tamam " Deyip arkamı dönüp gittim beni durdurmasını bekledim ama dur durmadı bende eve gittim direkt yattım ve sabaha kadar ağladım...

**********†***

Sonnnn yeni bölüm geldi biraz uzun oldu diğer bölüm ne zaman atarım bilmiyorum ama en kısa sürede gelir

Yorum ve oy atmayı unutmayın çizgi stüdyo dan da kitabımızı okumayı unutmayın baaayyyss

 

             

Loading...
0%