Yeni Üyelik
2.
Bölüm

BÖLÜM 2-BENİM AVUKATIM

@kitapyazanbircinar

BİHTER ARSLAN

Menajerim ile birlikte Baran'ın davasını konuşuyorduk çoktan davayı kabul etmiştim ama Baran ile ilk defa görüşecektik bugün.

1 SAAT SONRA

Baran'ın beni beklediği odaya geçtim ve oturdu Baran simsiyah gözleri ile bana bakıyordu çok fazla ara vermeden konuşmaya başladım "Merhaba Baran bu davada avukatın benim." dedim

"Benim Avukatım... sizsiniz demekki ülkenin en başarılı avukatlardan biri benim avukatım." güldüm ve direk konuya geçtim "Dosyanı okudum ve gerçekten Müge Anlı konusu kaçtığın evde sana dair parmak izleri bulunmuş 13 yaşında hakkında arama çıkarılmış 24 yaşında yakalanmışsın" dediğimde sanki geçmişe gitti gözlerinde yaşanmayan bir çocukluk görüyordum.

Kafasını salladığında konuşmaya devam ettim "Aileni öldürdüğün hakkında iddialar var ama doğruluğu yok ama bizim için tehlike parmak izleri hem babanın yanındaki silahda parmak izi var hemde annenin yanındaki bıçakta." yine sessizce kafasını sallayınca bu konuyu uzatmak istemedim, "Bu davayı kazanmaya çalışacağız bu iş daha yeni başlıyor.

Sandalyeden aynı anda kalktık elimi uzattığımda elimi tuttu "Memnun oldum Baran Bey." dedim sakince Baran simsiyah gözlerini gözlerime odaklayarak "Bende Bihter Hanım" dedi tebessüm ederek odadan çıktım.

Gözlüğümü Taktım ve aracıma bindim şoföre "Eve gidiyoruz" dedim ve camdan bakmaya başladım.

Kapıyı tıklattım yaklaşık 5 saniye sonra kapı açıldı karşımda annem Eyşan ile göz göze geldik Eyşan deyince bazı şeyler geliyor ama annem melek gibi bir kadın ya da sadece bana öyle davranıyor.

Eve girip koltuğa oturdum "Yeni bir dava aldım aldım çok yorgunum." deyince annemin merakla gözü açıldı "Ne davası?" hemen cevap verdim "Cinayet Baran diye birisi" annemin kaşları çatıldı "Şu haberlere çıkan Baran Demir'mi?" diye sordu hemen açıklayıcı bir ses tonu ile cevap verdim

"Ta kendisi annecim" annem bir anda ayağa kalktı

"Aptal mısın sen aptallık etme avukatlık kolay değil heleki ailesini katleden birinin davasını almışsın özür dilerim ama ben kendi kızımı istiyorum!"

Annemle hiç kavga edecek durumda değildim hemen odama geçtim ve çalışma masama oturdum annemin dediklerini düşündüm

Ben kendim gibi davranmıyor muydum noluyor bana olaylara çok mu atlıyordum hayır asla öyle olmuyordu ben her zaman kendim gibi davranıyordum asıl önemli olan şey dava kazanmama ihtimalimiz yüksek olabilir ama kazanmak için elimden geleni yapacağım

Adalet Er ya da Geç Yerini Bulacak!

Loading...
0%