Yeni Üyelik
4.
Bölüm

4.bölüm

@klcesma2010gmail.c

"Rüya bebisim kalk hadi" Gözlerimi açtığımda ilk gördüğüm şey Liyandı. "Noldu Liyan" Esneyip ona doğru baktım. "Hadi kahvaltı hazırladım" Doğrulup lavoboya yöneldim. Yüzümü yıkayıp saçlarımı topladım. Mutfağa girdiğimde Liyan ve Mevsim kahvaltılarını etmeye başlamışlardı.

  

Ani bir kararla Avm'ye gitmeye karar vermiştik. Üstüme toz pembe bir crop altıma da gri eşofman altı giymiştim. Hafif bir makyaj yapıp saçımı da perçemlerimi öne çıkarıp yukarıdan at kuyruğu yapıp odadan çıktım.

 

Mevsim tatlış açık mor ayıcıklı cropunu altına ise en sevdiği açık mavi kot şortunu Çgiymiş her zamanki gibi sarı saçlarını da açık bırakmıştı. Liyan ise bol,uzun beyaz tişört ve kısa gri bir şort giyip siyah saçlarını dağınık topuz yapmıştı.

 

Birkaç dakika sonra Avm'de ki bir tatlıcı da oturmuş hem sohbet edip hem tatlılarımızı yiyorduk. Liyan kaşığını bana doğru savurup "Senin Taekwondo yok muydu" Başımı iki yana sallayıp "Alanı yeniliyorlarmış neredeyse bir ay Taekwondo yokmuş. Koçumuz Taekwondo başlayınca 6 saatlik antrenman olacağını söyledi." Kahvemden bir yudum alıp Mevsime döndüm. "Kaç kilosun" Kafasını telefondan kaldırıp huzursuzca "46" diyip telefona geri döndü. "Hadi bu seferlik izin veriyorum" Uzattığım kartı hızlıca alıp sevinçle tatlıcıya yöneldi. "Bulut nabıyor" Liyan bakışlarını bana doğru çevirmişti. "Evde yatıyor paşam bakıcı bakıyor sağolsun" Diye mırıldandı.

 

Bulut ablasının çocuğuydu. Ablası ve ablasının eşi trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Ablasının vasiyetinde de Bulut'a Liyanın bakmasını istemişti. Liyan da bir nevi 21 yaşında anne olmuştu ve yaklaşık 2 yıldır Bulut'a bakıyordu. Mevsim elinde tatlısıyla masaya oturup iştahla yemeye başladı. Liyan kahkaha atıp "kaç yıldır tatlı yemedi bu kız" Dediğinde Mevsim ağzında tatlıyla "3 oldu galiba" Demesiyle aynı anda oha dememiz bir oldu. "Ateş ile naptınız" Liyanın bu sorusuyla Mevsim ikimize de hızlıca bir bakıp "Bara gittik aslında çok içmedim amaa ondan sonra onların evine gidip film izledik sonrasını hatırlamıyorum" Liyan ile ikimiz birbirimize baktık. "Hadi gidelim benim tatlım bitti" Deyip kalkan Mevsimin arkasından ilerledik.

 

Kıyafet mağazasına girip gözüme ilk çarpan elbiseyi elime aldım. Beyaz bir elbiseydi. Dizimin 3 parmak üstündeydi. Eteğinde hafif dalga desenleri vardı. Askılı ve çok şık duruyordu. Elbiseyi satın alıp kızların yanına gittim. Ordan da markete geçmiştik. Mevsim yanıma market arabasıyla gelmişti. Tropik meyveler, soya sosu, yulaf sütü gibi şeyler almıştı. Alışverişimizi tamamlayıp önce arabayla Liyanı evine bırakıp ondan sonra da kendi evimize geçmiştik. Aldığımız malzemeleri yerleştirirken gördüğüm şey ile dona kalmıştım.

 

𝙃𝙖𝙢𝙞𝙡𝙚𝙡𝙞𝙠 𝙏𝙚𝙨𝙩𝙞. Aklımın ucundan geçen şey o gün Ateşin evinde olabilecek şeylerdi. Ama henüz reşit bile değildi. Elimde hamilelik testi ile Mevsimin odasına daldığımda neredeyse kafamdan dumanlar çıkacaktı. "Mevsim bu ne" Ne kadar sakinleşmeye çalışsam da sesim düşündüğümden daha çok çıkmıştı. Mevsim korku dolu gözlerle sırtını yatağa dayadı. "Abla" Diyip dudaklarını birbirine bastırdı. Hamilelik testini üstüne atıp "Git yap şunu" Dedim dizginlemeye çalıştığım sesim ile Mevsim banyoya giderken bacaklarının titrediğini fark etmiştim. Saat 4.47 idi acıkmıştım ve hiç de yemek yapasım yoktu. Mevsime ve bana -belki de karnındaki bebeğe de- mantı söyledim. Mevsim banyodan çıkıp hamilelik testini bana gösterdi.

 

Tek çizgi. Belki de yeni olduğu için tek çizgidir. Herneyse diye düşünüp "tamam Mevsim odana geç yemek söyledim gelir birazdan" Diyip Miya'nın odasına geçip mamasını suyunu tazeledim. 3-5 dk sonra da yemeklerimiz gelmişti. Mevsimle salona geçip filmimizi izlerken mantılarımızı yiyorduk.

 

Mevsim hızla lavobaya koşunca aklıma bin bir ihtimal gelmişti. Sakin olmaya çalışarak yemeğimi yiyordum. Mevsim hızla içeri girdi ve söylediği kelimeyle aklımdaki bütün ihtimaller sonlanmıştı "Regl olmuşum" der demez rahatlamış bir şekilde nefes verdim.

 

Yemeğimi bitirip mutfağa doğru yöneldim. Kendime kahve yapıp bilgisayarımın başına geçtim. İşe alınacak kişilerin dosyalarını incelemem gerekliydi. Bazı kişiler ofiste çalışıyordu. Ben ise arada ofise uğruyordum. Birkaç kişiyi kabul edilebilir olarak işaretledikten sonra o isme gelmiştim. 🅂🄰🅁🄴 🄰🅈🄳🄸🄽 hemen incelemeye başlamıştım.

𝔸𝕕ı-𝕊𝕠𝕪 𝕒𝕕ı: sᴀʀᴇ ᴀʏᴅɪɴ

ℂ𝕚𝕟𝕤𝕚𝕪𝕖𝕥𝕚: ᴋᴀᴅɪɴ

𝕄𝕖𝕫𝕦𝕟 𝕕𝕦𝕣𝕦𝕞𝕦: ᴜ̈ɴɪ̇ᴠᴇʀsɪ̇ᴛᴇ ᴏᴋᴜʏᴏʀ

𝕂ı𝕫𝕝ı𝕜 𝕤𝕠𝕪 𝕒𝕕ı: ᴀʏᴅɪɴ

𝕄𝕖𝕕𝕖𝕟𝕚 𝕙𝕒̂𝕝𝕚: ʙᴇᴋᴀʀ

𝔻𝕠𝕘̆𝕦𝕞 𝕘𝕦̈𝕟𝕦̈: 𝟶𝟿/𝟷𝟷/𝟸𝟶𝟶𝟺

𝕀̇𝕤̧ 𝔻𝕖𝕟𝕖𝕪𝕚𝕞𝕚: ᴠᴀʀ (ᴍᴀʀᴋᴇᴛᴛᴇ 𝟷 ʏɪʟ ᴄ̧ᴀʟɪşᴍɪş)

𝔸𝕝𝕖𝕣𝕛𝕚𝕤𝕚: ғɪsᴛɪᴋ ᴠᴇ ᴄ̧ɪ̇ᴋᴏʟᴀᴛᴀ

𝕊𝕦̈𝕣𝕖𝕜𝕝𝕚 𝕣𝕒𝕙𝕒𝕥𝕤ı𝕫𝕝ı𝕘̆ı: ᴀsᴛɪᴍ ʜᴀsᴛᴀsɪ

𝔾𝕖𝕔̧𝕚𝕣𝕕𝕚𝕘̆𝕚 𝕒𝕞𝕖𝕝𝕚𝕪𝕒𝕥: ʏᴏᴋ

𝕊𝕦𝕔̧ 𝕚𝕤̧𝕝𝕖𝕞𝕖 𝕕𝕦𝕣𝕦𝕞𝕦: ʏᴏᴋ

 

Yanına kabul edilebilir işareti koyup sıradaki kişiye geçtim. Saat 11.09 da masamdan kalkıp Mevsimin odasının kapısının odasında durdum. Karnında sıcak su torbası elinde çikolata duruyordu. Normalde çok çikolata yemezdi. Çok umursamayıp mutfağa geçtim kendime hızlıca ton balıklı makarnalı salata yapıp bir tabağa da Mevsim için koyup Mevsimin odasına yöneldim. Tabağı çalışma masasına koyup tam çıkacekken Mevsimin seslenmesiyle ona döndüm.

 

"Çok mu kızgınsın" Gözlerinin içindeki korkuyu fark edip başımı iki yana salladım. "Daha reşit bile değilsin öyle birşey olsaydı evet çok kızardım ama arkanda olurdum zaten dersine düşkün bir kızsın aldırmak isterdin diye düşünüyorum ama değilsin değil mi" Ona doğru bakış attığımda gözlerini başka bir yere çevirdi. "Hayır abla hamile filan değilim olmak da istemem zaten" Yatağından kalkıp hazırladığım salataya doğru yöneldiğinde bende odama bilgisayarımın başına geçtim.

 

Yaklaşık 1-2 saat sonra hem salatam hemde işim bitmişti. Ardından yatağıma uzanıp telefon bakarken uyuya kalmıştım.

 

Loading...
0%