Yeni Üyelik
3.
Bölüm

3. Bölüm

@ktssgzd

Alarmın çalmasıyla sırıtarak gözlerimi açtım. Hayatında ilk defa alarm sesine sırıtan insan görüyor olabilirsiniz ama bugün çok güzel bir gün.

Dün gece kahvemi içerken YouTube Türkiye'den bir mail aldım. Bugün YouTube ve Twicth işbirliğiyle düzenlenen bir davet varmış. Normalde bu tarz davetlere gitmeyi pek sevmesem de şans eseri baktığım davetli listesinde Tugay'ın adını görmemle hemen elbise arayışlarına başlamıştım.

Düşüncelerinden sıyrılıp hemen kalktım ve hızlıca kahvaltı yapıp, duş almak üzere banyoya ilerledim.

Banyoda işlerimi bitirince giyinme odama ilerleyip bugün için seçtiğim kombini çıkardım. Haki yeşili boyundan bağlamalı, hafif göğüs ve bolca sırt dekoltesi olan elbisemi giydim. Elbisenin boyu diz altındaydı ve üst bacağıma uzanan bir yırtmacı vardı. Bugün kesinlikle Tugayla yüz yüze tanışmak istiyordum, o yüzden iddialı bir kombin yapmıştım.

Elbisemi giydikten sonra makyaj masama ilerledim. Gözlerime buğulu ama abartı olmayan bir makyaj yaptım, kahverengi gözkalemi ile yaptığım makyajı destekledim. Dudaklarıma kırmızı ruj sürmek istesem de ilk tanışma için yeterince iddialı olduğuma karar verip nude tonlarda bir dudak kombosu yaptım.

Sarı saçlarımı sırt dekolteli kapatmamak için alttan dağınık bir topuz yaptım. Bolca parfüm sıkıp ayakkabı ve çantamı da alınca hazırdım.

Hazırlanırken saatin nasıl geçtiğini farkedemediğim için geç kalma tehlikesiyle karşı karşıya kaldım. O davete geç kalıp Tugayı görememe riskini göze alamazdım. Hemen arabama atlayıp davetin olduğu yere doğru ilerlemeye başladım.

Davet alanına geldiğimde kapıda arabayla ilgilenecek herhangi bir görevli göremediğim için otoparka doğru ilerledim. Park yeri bulmak için biraz ilerlerken ne olduğunu anlamadığım bir şekilde sarsıntı yaşadım. Kendimi toparlayıp gözlerimi açtığımda bir arabayla çarpıştığımızı anlamam uzun sürmedi.

Anlık bir sinirle hemen dışarı çıkıp bağırmaya başladım.

"Ne yaptığının farkında mısın ya, yol benim görmüyor musun sen?"

Benim bağırmamla birlikte çarpıştığım arabanın da kapısı açıldı. İnen kişiyi gördüğüm an şok oldum. İlk karşılaşmamızı asla böyle hayal etmiyordum.

"Hanımefendi kusura bakmayın, bir anda gözüm karardı. Ne olduğunu anlamadım. Bir şeyiniz var mı?"

"Yok asıl siz kusura bakmayın, anın şokuyla size bağırdım. Asıl siz iyi misiniz, gözüm karardı dediniz. Bir rahatsızlığınız mı var?"

"Bizim ailede genetik bir tansiyon problemi var, tansiyonum düştü galiba. Neyse siz bana numaranızı verin ben hasarınızı karşılayayım."

Numaramı vermek için çok iyi bir fırsattı ama bir suçu olmadığı halde arabamın masrafını ona yükleyemezdim.

"Hiç gerek yok. Ben de dikkatsizdim, benim de suçum var yani. Ben kendi arabamın masrafını karşılayabilirim."

"Olmaz ki ama öyle"

" Peki siz madem bu kadar ısrar ediyorsunuz şöyle bir anlaşma yapalım. Siz bana bir yemek ısmarlayın, ben de hasarı karşılamışsınız varsayayım."

"Peki madem, öyle olsun. O zaman numaranı ver yeri ve saati belirleriz."

"Tabi veriyorum hemen"

"İsmin neydi bu arada?"

"İzem, İzem Sude Yeşilkaya"

"İzem, güzel isimmiş. Tugay ben de"

"Tanıştığıma çok memnun oldum Tugay"

"O memnuniyet bana ait İzem hanım"


Numaramı aldıktan sonra arabalarımıza bindik ve ikimiz de arabaları park ettik.


Geri indiğimizde bana doğru yöneldi,


"Yukarı beraber çıkmak ister misin İzem?"

"Olur, çıkalım"

İçeri geçtiğimizde mekan çok kalabalıktı, Twicth'ten beklediğimden fazla kişi katılmıştı. Tugay ile ilerlemeye devam ederken birkaç kişinin bakışları üzerimize toplanmıştı bile. Masalara doğru yaklaştığımızda aynı anda ikimizin ismi de seslenildi.

Konuşan ilk ben oldum,

"Buradan sonra ayrılıyoruz galiba"

"Öyle gözüküyor. Telafi için seni mutlaka arayacağım. Görüşürüz İzem"

Beni kendine çekip hafifçe belime sarılmıştı. Yanlış anlaşılmakta korkar gibi yumuşak ve narin. Elini belime attığında sırt dekoltemden dolayı tenime temas etmişti. İrkilir gibi kendimizi geri çektik.

"Görüşürüz Tugay, kendine iyi bak."


Selam arkadaşlar, İzem ve Tugay'ı karşılaştırdım. Bundan sonra daha eğlenceli bölümler gelecek.


Sizce buluştuktan sonra onları sık sık görüştüreyim mi?

Yoksa anonim sahnelere mi daha öncelik vereyim?

Fikirleriniz benim için önemli, yorum yaparak benimle paylaşabilirsiniz.

Oy vermeyi unutmayın, öpüyorum sizi. 😘

İyi akşamlar 🩷 🩷

Loading...
0%