Yeni Üyelik
6.
Bölüm

6. Bölüm

@ktssgzd

@tugayatlas01 adlı kullanıcı şu anda canlı yayında. Haydi sen de gel!

Üç günün sonunda veklediğim bildirim ekranıma düşmüştü. Bugün her zamankinden daha heyecanlıydım, çünkü bugün Tugay doğum günü için hayranlarından gelen hediyeleri açacaktı.

Ona öyle güzel bir hediye almıştım ki görünce suratında oluşan ifadeyi merak ediyordum.

Ekranda geri sayımı başlamasıyla kıpırdanıp daha rahat bir oturuş şekli seçtim. Bu sırada geri sayım bitmiş ekranda Tugay'ın yakışıklı yüzü belirmişti.

"Selam gençler, nasılsınız?"

@haleduru: iyiyiz canım sen nasılsın

@beyzasarı: senin yakışıklı yüzüne bakıp kötü olmak mümkün mü?

@haydar: iyiyiz abi sen nasılsın?

"Saol koçum iyiyim ben de, bugün bildiğiniz gibi sizden gelen hediyeleri açacağım. Valla bu kadar hediye beklemiyordum. Oda doldu, bunların hepsini yayında açabilir miyim bilmiyorum. Ama elimden geldiğince açmaya çalışacağım."

@Aşığımsanadoyamıyorum: benim hediyemi açmanı heyecanla bekliyorum kocacığım

"Adın ne senin, bu kadar zamandır yayına giriyorsun. Sana nasıl sesleneceğimi bilemiyorum."

@Aşığımsanadoyamıyorum: oyyyş kocam, sen beni mi merak ettin. Haklısın tabi karının adını bilmek senin de hakkın. Sude benim adım.

Bilerek ismimi söylerken İzem adımı söylememiştim. Beni hemen bulsun istemiyordum, ilk önce onu kendime alıştırıp daha sonra karşısına çıkma düşüncesindeyim.

"Anladım Sude, yayın sırasında denk gelebilirsem hediyeni açarım. Çok fazla hediye olduğu için hepsini açabilir miyim bilmiyorum."

"Neyse başlayalım, daha çok işimiz var. İlk hediye firdevsten gelmiş."

İlk pakete uzaktığında ince yatay ama büyük bir paketti. İçerisinde ne olduğunu merak etmiştim açıkçası. Tugay paketi açmaya başldı, içerisinden bir tablo çıktı, ön yüzü Tugaya dönüktü ve ne olduğunu göremiyordum, sonrasında Tugay tabloyu bize doğru çevirdiğinde Tugay'ın çok güzel şekilde çizilmiş bir portresini gördük.

"Firdevs sen ne yapmışsın böyle, çok güzel olmuş valla. Çok teşekkür ederim"

Tabloyu bir kenara bırakıp başka bir pakete uzandı. Kare küçük bir kutuydu. Paketi açtığında içinden bir kupa çıktı. Ama bu sıradan bir kupa değildi. Üzerinde Tugay'ın twicth logosu bulunan, onun için özelleştirilmiş bir kupaydı.

"Bu kupa da Eliften gelmiş, teşekkür ederim. Çok beğendim, artık yayınlarda bu kupayı kullanacağım."

Bir sonraki pakete geçtiğinde içinde yumuşak bir şey olduğu belli olan orta boyutlarda bir hediye paketiydi. Tugay paketi açtığında içinde gördüğü şeyden sonra suratında ne tepki vereceğini bilmez bir ifade oluştu. Paketin içerisindekini çıkarıp ekrana gösterdiğinde büyük bir kahkaha patlattım.

Pakketten beş adet seher yıldızı boxer çıkmıştı.

"Bu mükemmel hediyeyi Haydar adlı kardeşimiz göndermiş. Çok düşüncelisin kanka, nasıl da ihtiyacım vardı bilemezsin. Özellikle seher yıldızı olmazsa olmazım."

Tugayın söylediklerinden sonra istemsizce tekrar gülmüştüm. Calvin Klein ile işbirliği yapmış çocuğa seher yıldızı don göndermek herkesin yapacağı bir şey değildi.

Bir sonraki pakete uzandığında içerisinden mesir macunu çıkmıştı, bir de not yazmış içine 'abi biliyoruz senin hayvanatlığı ama @aşığımsanadoyamıyorum yenge de fena. Enerji verir diye düşündük bizim çocuklarla'

Yazılan notla yüzüm yanmaya başlamıştı. Tamam bu platformda utanmaz bir imsan olarak göstermiş olabilirdim kendimi ama bu kadar bana bile fazlaydı.

"Oğlum siz bugün beni trollüyor musunuz lan, mesir macunu göndermiş güç versin diye. Tövbe Allahım ya. Sude bunları sen şımarttın böyle, ondan oluyor bunlar."

@Aşığımsanadoyamıyorum: kocam ben ne yaptım ya, sana olan aşkıma şahitlik ediyorlar sadece. Ben masumum, hem sen sakla o macunları ilerde lazım olur.

Utanmanın çare olmadığını anlayınca ben de biraz arsızlığa başvurmuştum. Pişman mıydım hayır, bir daha olsa bir daha yapar mıydım evet..

Tugay mesir macunlarını kenara koyduktan sonra başka bir pakete uzanmıştı. Bu seferki büyük bir koliydi. Koliyi açtığında içerisinden ev yapımı salça, tarhana gibi köy ürünleri vardı. Paket ağzına kadar doluydu. Tugay içerisindeki notu okumaya başladı.

" 'Abi seni annemle severek izliyoruz. Arada sen küfür edince annem sana kızıyor ama seni de oğlu gibi görüyormuş. Kendi köyde yaptığı şeylerden sana da göndermek istedi. Şifa olsun oğluşuma diye de ekledi.' Berk kardeşim annenin ellerinden öpüyorum. Çok teşekkür ederim. Valla anne eli değmiş hediye benim için buradakilerin en kıymetlisi"

Bir sonraki hediyeye geçtiğinde benimkini ne zaman açar diye düşünüyordum.

Bu sefer seçtiği paket Colin's paketindeydi. Açtığında içerisinden mavi ve lacivert olmak üzere iki tane tişört çıktı. Üzerinde de küçük bir not vardı.

"Bu paket Hakandan arkadaşlar, teşekkür ederim kardeşim. Severek giyeceğim."

Birkaç saat daha paket açmayla geçmişti ve hala benim paketimi açmamıştı.

"Gençler hepinize teşekkür ederim, bugünlük bu kadar yeter kalan paketleri açıp içindekilere tek tek bakıcam. Ama şimdi belim ağrıdı valla."

@Aşığımsanadoyamıyorum: benim hediyemi açmazsan ağlayacakmışım.

@Aşığımsanadoyamıyorum: Noğlur aç tepkini görmek istiyorum.

"Tamam başımın belası tamam. Son paketi açıyorum arkadaşlar, hangisi senin hediyen Sude tarif et bana"

@Aşığımsanadoyamıyorum: Ay kocam yerim seni ben.

@Aşığımsanadoyamıyorum: Mavi renk bir kutu üzerinde fiyonk olması lazım. Dışında bir paket yok. Direkt mavi kutu

" Tamam bakıyorum şimdi"

Tugay kalan paketleri karıştırdıktan sonra sonunda benim hediyemi buldu.

"Bu galiba, başka mavi bir kutu yok."

@Aşığımsanadoyamıyorum: evet kocam o kutu benim hediyem.

@user67: abi ben bile heyecanlandım çabuk aç şu hediyeyi

@628282: valla al benden de o kadar. Sude yengenin ne aldığını çok merak ediyorum.

Tugay paketi yavaş yavaş açarken bana daraltı gelmişti, biran önce açıp tepkisini görmeyi istiyordum. Nihayet kutunun kapağını açtığında bir süre içindekilerle bakılıp ne olduğunu anlamaya çalıştı. Kafasını kaldırıp ekrana baktı ve sonra tekrar kafasını kutuya çevirdi.

@user90: abi hadi çatlatmasana insanı

@user16283: abi aç hadi.

Tugay yavaşça elini kutuya daldırdı ve kutunun içindekini yukarı kaldırdı. İçinden küçük bir zıbın ve minik bebek ayakkabıları çıkmıştı.

Zıbının üzerindeki yazı ekrana dönüktü ve büyük ihtimalle yazıyı o görememişti.

'Baba oluyorsun kocacığım.'

@user6373: yenge hızlı çıktı skdldldlx

@user638: abi kendine çevir kendine

Tugay yorumları okuyup zıbını kendine çevirdiğinde üzerindeki yazıyla afalladı.

@Aşığımsanadoyamıyorum: Kocama inme indi dostlar yetişin.

@Aşığımsanadoyamıyorum: Aşkım cevap verseneee

@Aşığımsanadoyamıyorum: korkma hamile değilim, geleceğe hazırlık olsun diye aldım.

@Aşığımsanadoyamıyorum: Ben ilk çocuğumuzun kıyafetlerini aldım, diğer çocukların kimi sen alırsın.


Selammm, yeni bölümle karşınızdayım.


Bölümü nasıl buldunuz?


İzem yine formunda ve beni asla şaşırtmıyor. bunların evlenip çocuk yaptığı bölümlere gelmek istiyorum artık.

Ama bu bölümleri görmek için önce oy vermeniz gerekli.

Bunu yapmayı istemiyorum ama kitabın oy sayısı okunma sayısına göre düşük kalıyor. Her bölüme 10 oy gelmesini istiyorum, oylar tamamlandıktan sonra yeni bölüm atarım.

Kendinize iyi bakın. Görüşürüz 🫶🩷

​​​


Loading...
0%