Yeni Üyelik
7.
Bölüm

7. Bölüm

@ktssgzd

Güne gözlerimi açtığımda bugün yapmam gereken çekimler olduğu aklıma geldi. YouTube'da makyaj üzerine bir kanalım vardı. Daha çok plastik makyajlar yapsam da bazen konsept belirleyip, ona uygun makyaj yaptığım da oluyordu.

Plastik makyajları çoğu zaman bir konuk çağırıp onun yüzüne yapıyordum, aynı zamanda da makyajı yaparken soru-cevap temalı sohbet döndürüyordum.

Bugüne kadar plastik ve konsept makyaj için birçok kişiyi kanalıma konuk etmiştim. Bu hafta içinde yeniden bir plastik makyaj yapmam gerekiyordu ve konuğum son anda işi çıktığı için programı iptal etmişti. Aklıma gelen dahiyane fikirle 'neden Tugay'a makyaj yapmıyorum' diye kendime sormuştum. Cevabı ise 'çünkü daha Tugay'a sana makyaj yapabilir miyim diye sormadım' olarak vermiştim.

O yüzden bugün Tugay'a yazıp YouTube videoma konuk olup olamayacağını soracaktım. Umarım gelirdi, hem onunla yan yana olacak ilk videom olur diye heyecanlıydım, hem de sohbet etme fırsatını kaçırmak istemiyordum.

Çok fazla oyalanmadan Tugay'ın Instagram profiline Dm atmaya karar verdim.

@izemsudeyeşilkaya: Selam Tugay, nasılsın?

İlk mesaj için gayet iyi olduğunu düşünüyordum. Kendime bir kahve alıp Tugay'ın cevap vermesini beklemeye başladım. Allah'tan beni çok bekletmedi de hemen cevap verdi.

@tugayatlastürker: Selam İzem, iyiyim sen nasılsın?

@izemsudeyeşilkaya: ben de iyiyim teşekkür ederim.

@izemsudeyeşilkaya: Sana bir şey sormak için yazmıştım aslında ben

@tugayatlastürker: Tabi, sorabilirsin

@izemsudeyeşilkaya: Belki videolarıma denk gelmişsindir. Ben YouTube da konsept veya plastik makyaj yapıyorum. Bu hafta da yeni bölüm için bir konuğa ihtiyacım var. Eğer senin için de uygunsa bu hafta konuğum olur musun?

@tugayatlastürker: Birkaç kez yayında izlemiştik videolarını, gerçekten bu işte başarılısın.

@izemsudeyeşilkaya: teşekkür ederim düşüncelerin için

@izemsudeyeşilkaya: ee ne diyorsun video işine?

@tugayatlastürker: Tam olarak nasıl olacak video?

@izemsudeyeşilkaya: ben sana makyaj yaparken senin fiziksel olarak yapman gereken bir şey olmayacak. Video boyunca karşılıklı soru-cevap yapıcaz. Videonun akışı için sadece ben sana değil, sen de bana sorular soracaksın.

@izemsudeyeşilkaya: genelde bu videolarda konuklarım sorulmasını istemediği soruları bana önceden söylüyor. Senin için hassas olan bir konu varsa o kesinlikle video içerisinde olmaz. Bu konuda bana güvenebilirsin.

@tugayatlastürker: Güven veriyorsun merak etme, bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Bu hafta demiştin, hangi gün çekeceğiz videoyu? Yayın günüme denk geliyorsa önceden bir düzenleme yapayım.

@izemsudeyeşilkaya: Videonun cuma günü yayınlanması gerekiyor. Bizim en geç çarşamba günü çekmemiz lazım ki editleme vs için de bir gün kalsın.

@izemsudeyeşilkaya: senin programında hangi gün boşsa ben sana uyarım.

@tugayatlastürker: çarşamba yayınım var, sana da uyarsa salı günü olabilir. O gün için planım yok.

@izemsudeyeşilkaya: tamam o zaman salı günü için anlaştık. Sana evimin adresini atarım ben, evimin bir bölümünü ofis olarak kullanıyorum. Videoları da orada çekiyorum.

@tugayatlastürker: tamamdır, gelirken getirmem gereken bir şey var mı?

@izemsudeyeşilkaya: hayır, sen gelsen yeter.

@izemsudeyeşilkaya: bu arada ikramlıklar için soruyorum, alerjin olan bir şey var mı?

@tugayatlastürker: yok, herhangi bir alerji durumum yok.

@izemsudeyeşilkaya: tamam o zaman, salı günü görüşürüz.

Tugay ile konuşmayı bitirdiğimde hemen asistanım Aslıya yazdım.

İzem: Aslı merhaba, salı günü yeni bir video çekeceğim. Konuğum Tugay Atlas Türker. Her şeyin özenle hazırlanmasını istiyorum, ikramlıkları özenle seçeceğim. Bir aksilik olmasın lütfen, bu iş sende.

Aslı: tamamdır İzem hanım, siz merak etmeyin. Her şeyle kendim ilgileneceğim.

İzem: tamam canım, teşekkür ederim

Aslı ile de konuştuktan sonra salı günü Tugay'a nasıl bir makyaj yapsam diye düşünmeye başladım. Sıradan bir şey olsun istemiyordum. Onun için özenli bir şey olmalıydı.

Ayrıca videoda Tugay'a soracağım soruları seçmem gerekiyordu. Onunla ilgili birçok şeyi biliyordum ama salı günü her şeyi yeni öğreniyor gibi davranmam lazımdı.

Benim için biraz zorlayıcı bir video olacağına şimdiden emindim. Tugay'ı görünce heyecandan saçmalamaktan korkuyordum. Umarım her şey yolunda giderdi.


Selam arkadaşlar, yeni bölümle karşınızdayım. Oy sınırını bu kadar kısa sürede geçtiğiniz için teşekkür ederim.


Şimdi sizden istediğim bir şey var. İzem Tugay'a ne sorsun? Ya da tam tersi Tugay İzem'e ne sorsun? Sizin de düşüncelerinizi almak istedim. Yorum olarak belirtirseniz çok sevinirim.

Bu bölüm için 10 oy istiyorum. Büyük ihtimalle yarın da yeni bölümü paylaşmış olurum.

Kendinize iyi bakın, iyi akşamlar 🩷🫶


Loading...
0%