Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1.BÖLÜM

@kubosummm_01

"Tabii efendim, haklısınız bir daha olmayacak"... "Dediğim gibi İnci tekrarı olmasın aksi takdirde ne olacağını biliyorsun kovulursun ve biliyorsun hazırda bir sürü işçi var. Anlayacağın seni kovup yerine başka bir işçi almam tek bir sözüme bakar." dedi. Sert bir şekilde yutkundum. Bu işi zor bulmuştum eğer bu işte elimden kayıp giderse bitmiştim. Elektrik ve su faturası iki aydır üst üste birikmişti ev kirası desen her seferinde adamı bu ay diye, diye geçiştirmeye çalışıyordum. "Neyse çıkabilirsin" dediğinde başımı eğip dışarı çıktım. Koridorda ilerlemeye başladığımda tam merdivenden aşağı inecekken patronumun oğlu buda demek oluyor ki 2. patronum karşımda durdu başım eğik yüzüne bile bakmıyordum çünkü baksam anında yumruğumu yüzüne indireceğimi biliyordum. Sağa doğru yöneldiğimde oda sağa doğru yöneldi, sola yöneldiğimde oda aynı şekilde sola yöneldiği

Gelde s₺kme aq

Tanıştırayım her gün başka bir esxortla yatan vede şirketteki bütün kızlarla yatan (ben hariç)
p₺ç kurusu Serkan bey. "Efendim geçebilirmiyim" dediğimde üzerime doğru yürümeye başladı.

E gelde dövme tehh Allah'ım yaa.

O sırada şuan sevgili olduğu bakın şuanlık diyorum yarın kimle yatacağı belli değil. Kız gelip adamın içine düşer gibi "sevgiliiimm gitmiyormuyuuuzz" diye çatallı sesiyle ağzını yaya yaya kunuşunca göz devirdim.

Ağ ulan şimdi ağzina çakmak vardııı

"Aaa sendemi buradaydın incii" dedi göz devirip sanki karşısında çöp varmışta tiksinir gibi bakıyordu. Hay ben senin neyyseehh imanlıyız. "Tabii askm geliyordum bende İnci dediğim gibi dosyaları inceleyip odama getirirsin tmmı?" dedi. Vayy piçç Sevda burda diye kıvırıyor embesil kılıklı şerefsiz. "Tabii efendim" dedim.

Ne efendimi kızım adam az önce seninle yatmak hakkında planlar oluşturuyordu sen gelip 'tabii efendim' diyoonn.

Yanlarından geçip merdivenlerden indim. Son bir saat kalmıştı iş bitimine. Sonrada eve gidip yatağımda yayıla yayıla Yalı Çapkını izliyecektimm.

 

Eveett bugünlük bir bölüm yayınlamayi düşünüyorum yarın tekrardan bölüm yükleyeceğim

O zamana kadar kendinize iyi bakın

Bayyyssss💅💓😻🐣💕🫀💌💖💝💘🎉🦄🥳🍯🤡💥✨💨💫🤍💞



​​​​​​

​​​​


​​​​​​

Loading...
0%