Yeni Üyelik
3.
Bölüm

1. Bölüm; Su Krallığı

@kurtxx

ANSRA SU KRALLIĞI... - İLAHİ BAKIŞ AÇISI...

 

Hızlı adımlarla kızının odasına giden su kralı, bu günün bütün sinirini kızından çıkaracağa benziyordu. Odasında olmadığı muhafızdan öğrenmişti. Saray dışına çıkan birisi ise yoktu. Demek ki kızı saray içinde bir yerdeydi.

Kızının odasına vardığında kapıyı bile çalmadan hızlı bir şekilde içeri girdi. Etrafa baktığında kızı yoktu.

"Artnell' i bulun hemen!" diye emir verdi arkasında duran 2 muhafıza. Endişelenmemesine rağmen içinde bir şüphe vardı. Kızının ne kadar sorumsuz olduğunu biliyordu. Bu yüzden telaşı yarıya inmişti fakat içinden bir ses kötü bir şey olduğunu haykırıyordu.

Kızının odasını incelemesi için bir muhafızı daha görevlendirdikten sonra hızlı adımlarla kendi odasına gitti. Her ne kadar inkar etse de kızını önemsiyor, ona bir şey olma korkusuyla kendisini daha da bitkin düşürüyordu.

O an odaya kızının odasına bakması için görevlendirdiği muhafız geldi. Bu kadar kısa sürede ne bulmuş olabilirdi?

"Lady Artnell' in masasında bir not ve bir kitap buldum kralım." Dedi muhafız. Meraklı bir şekilde muhafızın uzattığı kitabı ve notu alan su kralı, ilk önce küçük kare bir kağıda yazılmış olan nota baktı. Notta sadece sayılar vardı,

14-1-28-11-20_ 22-25_ 27-1-21-12-22-12-17-12_ 2-25-15-25-17.

 

Nottan hiç bir şey anlamayan su kralı, bu sefer kitaba bakar.

SU VARİSİNİN LANETİ

YAZAR= SU VARİSİ ARTNELL LOVENTALİ

 

Kızının ismini bu kitapta gören su kralı şaşırmıştı. Kızı ondan gizli kitap mı yazıyordu? Bu ayrı bir soruyken bu soruyu umursamadı ve kitabı yanına alarak odadan çıktı. Kızı neredeydi? Sarayda olmadığını anlamıştı artık. O not neydi? O notta ne anlatılmak istenilmişti? Bu kitap nereden çıkmıştı?

Bunun gibi bir sürü soru vardı. Hiç birisinin cevabı yoktu. Birdenbire kaybolmuştu su varisi.

Bu durumu kendi başına çözemeyeceğini bilen su kralı çözümü bilemiyordu. Bir şey anlaşıldığında hep eksik kalıyordu. Kızını bulmanın tek bir yolu vardı.

KRALLIKLARLA BİR TOPLANTI YAPMAK...

Yıllardır giriş çıkışın yasak olduğu, hiç bir toplantıya katılmayan bu krallık artık bir toplantı ayarlayacaktı. Su kralının bu kararı vermesinin tek nedeni kızıydı. Oysa ki su varisini ortadan kaçıran kişi hiç bir kral yada kraliçenin varisleri umursamadığını düşünüyordu. Bu onun başına bela açmayacaktı fakat planında bir değişikliğe yer edecekti...

Loading...
0%