Yeni Üyelik
4.
Bölüm

2. Bölüm; Ateş Krallığı

@kurtxx

KROSPAN ATEŞ KRALLIĞI...

İLAHİ BAKIŞ AÇISI...

 

"Ansra Su Krallığından bir mektubunuz var majesteleri." Bu cümleyi duyan ateş kralı ufak bir şok geçirmişti. Su krallığından gelen bir mektup mu!? Kurulduğundan beri gizemini sürdürüp hiç bir şekilde gözükmeyen su kralı neden bir mektup göndermişti? O hiç mektup yazmazdı.

Aklında ki soruları cevaplamak için hizmetkarın ona uzattığı mektubu ağır bir şekilde eline aldı ve açtı. Mektupla kısa süre bakıştıktan sonra hizmetkara gidebileceğini söyledi ve meraklı bir şeklide mektubu okumaya başladı.

 

Ateş krallığının kralı Slona, bu mektubu size göndermemin nedeni kısa bir süre içerisinde bir toplantı ayarlamanız. Biliyorum ki bu isteğimi garipseyeceksiniz ve merak edeceksiniz. Toplantıda her şeyi ayrıntıyla açıklayacağım.

Saygılarla, Ansra su krallığının kralı

 

Şaşkın bir şekilde mektubu okuyan Ateş kralı, gerçekten de ne olduğunu merak etmişti. Ne olmuştu da Su kralı bir toplantı ayarlamasını istiyordu? O hiç bir toplantıya katılmazdı. Yollanan mektuplara cevap bile yazmazdı.

Bu soruların yanıtlarını ise toplantıda alacaktı. Bunu bildiği için 8 krallığında bir arada bulanacağı bir toplantı yapacaktı. Geç kalmadan başlamak için içeri muhafızlardan birisini çağırdı ve 8 krallığa toplantı yapılacağı haberini yaymasını istedi. Kralının emrini duyan muhafız hızlı bir şekilde işine koyuldu. O sırada ise Minntrel odasında dans öğretmeni ile provalar yapıyor ve bu dersten kaçış yolu arıyordu. Fakat kaçışın olmadığını o da biliyordu ve bu yüzden fikrinden vazgeçti. 'Galiba hayatım boyunca bu derse mahkumum' diye geçirdi içinden ve dinlemeyip dinlemiş gibi davrandığı dans öğretmeni ile derse devam etti...

Loading...
0%