Yeni Üyelik
6.
Bölüm

4. Bölüm; Toprak Krallığı

@kurtxx

MORSWELN TOPRAK KRALLIĞI...

İLAHİ BAKIŞ AÇISI...

 

Tahtta geçmek için beklemesi gerektiğini bilse bile kendisini kontrol edemiyorde. Sürekli babasını zehirlemeye çalışarak onu öldürmek istemesi ise ona çok doğal geliyordu. Sırf bu isteği için yemekleri hizmetkarlar yerine Sterw getiriyordu. Yemeği götürürken ise yanından hiç ayırmadığı zehri yemeğin içine boşaltıyordu. Şuan ise yemeği götürmek için babasının yanından ayrılmıştı. Babasına iyi davranıyordu, çünkü babasının ondan şüphelenmesini istemiyordu. Fakat aklında şüpheli bir şeyler gezip dururken kendisini kontrol etmesi de zorlaşmıştı.

Nasıl olur da babası hala ölmemişti?

8 gün boyunca yemeklerine zehir koyduğu babası şimdiden yataklara düşmesi gerekiyordu. Zehir güçlü bir zehir değildi fakat bağışıklığı iyi olanlar için bile 8 gün fazlaydı ona göre. Çok küçük şeylerde bile hasta olurken böyle bir zehir ile şimdiye ölürdü. Yani ölmesi gerekiyordu...

Aklında ki düşüncelerden uzaklaşarak cebinden çıkardığı zehri babasının çorbasına boşalttı ve karıştırıp babasına götürmek için yemek salonuna geri döndü. Geri döndüğünde babasının elinde bir mektup vardı. Meraklı bir şekilde babasına yaklaştı ve elinde ki yemeği masaya koyarak mektuba göz attı. Mektubu tam göremese de içinde, Toplantı kelimesi geçtiğini görmüştü. Babasının ismini sessiz bir şekilde mırıldanarak yemeği gösterdi ve konuşmaya başladı. Daha doğrusu mektup hakkında soru sormaya başladı.

"Bu mektup nereden çıktı?" Babası oğluna ufak bir bakış attıktan sonra soruya şöyle cevap verdi,

"Ateş krallığı yine toplantı ayarlıyor fakat bu toplantıyı isteyen krallık Su krallığıymış..."

"Su krallığın da ne oldu ki bir toplantı ayarlanmasını istiyor?" Babası da bunu çok merak etmişti.

"Toplantı da her şey anlatılacakmış."

"Bende gelebilir miyim?"

"Seni suikastçı yetiştiren bir krallığın ayarladığı toplantıya götürür müyüm sence?" Diyerek katı bir sesle azarladı oğlunu.

"Olmazsa en azından Su krallığını biraz gezerim." Bu kadar süredir kendisini gizleyen krallığı merak etmek onun suçu değildi.

"Daha seni toplantıya götürmezken sen krallığı gezerim diyorsun!"

"Baba burası güvenli mi sence! Sürekli cinayet işleyen bir krallıkta durmaktansa suikastçı yetiştiren bir krallık daha güvenli!" Dedi Sterw. Kendi krallığına hakaret edilmesine alışık olmayan toprak kralı ise oğlunun bu cümlesine sinirlenmişti. Fakat oğlunun haklı olduğunu da biliyordu. Sürekli cinayet işlenen bir krallık yerine suikastçı yetiştiren bir krallık daha güvenliydi.

"Tamam ama toplantı bitene kadar. Toplantıdan sonra bu krallığa bir daha gitmeyeceksin."

"Zaten giriş çıkış yasak baba, istesem de bir daha gidemem..."

Babasının ölümünü dört gözle beklerken artık yerini ilk Su krallığını gezmek almıştı...

Loading...
0%