Yeni Üyelik
7.
Bölüm

5. Bölüm; Daskraw Krallığı

@kurtxx

 

DASKRAW KRALLIĞI- İLAHİ BAKIŞ AÇISI

 

Çok garip bir şekilde gelen mektuba bakan Daskraw krallığının kraliçesi, Su krallığının bu toplantıyı neden ayarlamak istediğini sorguluyordu. Aralarında sorunlar olduğunu Ateş krallığının kralı biliyordu ama nedense Daskraw krallığının kraliçesini de çağırmıştı. Bu toplantı da bir sürü problem çıkacaktı. Bunu iliklerine kadar hissederken kızının çığlığını duyduğu an ayağa hızla kalkıp bahçeye çıktı. Yerde, yüzünde koskocaman çizik olan kızı Silia'ya korkmuş gibi baktı. Kızı eskrim dersindeyken kıyafetin baş kısmını giymemişti ve eğitmeni tarafından gelen darbeye karşı koyamayarak yüzünde ki çiziğin oluşmasına neden olmuştu.

"Sorun yok anne." Dedi Silia. Annesi başını onaylayarak salladı. Kızının bu şekilde başarıya ulaşacağını bildiği için bazen o çok korumacı anneliğini bırakıyordu. Kızının kendisini korumasını öğrenmesi gerekiyordu.

Kraliçe başını sallayıp içeri girdiğinde Silia tekrar ayağa kalktı ve yüzünde ki çiziğin akıttığı o kanları silmeden pozisyon aldı.

"Bu sefer başlığı takmak ister misiniz?" Diye sordu eğitmeni.

"Hayır. Bu acının verdiği acıyı o veremez." Dedi. Acı duygusundan zevk alıyordu. İsterse en iyi suikastçı olabilirdi. O kadar büyük bir potansiyeli vardı ki...

Bugün ilk kez hissettiği acı onu eskrim derslerine bağlılığını arttırdı ve büyük, güçlü hamleler ile eğitmeni ile dersine devam etti. 5 dakika durmadan ilerlerlerken Silia birden sağa doğru eğildi ve eğik pozisyonda kendisini sola getirerek hızla doğruldu. Eğitmeninin savurduğu eskrim kılıcı hala sağ tarafta iken hızlı bir şekilde eğitmeninin arkasına geçti ve eskrim kılıcını sert bir hamle ile eğitmeninin sırtına bastırdı. Eğitmenin dudaklarından kaçan ufak çığlık, Silia'nın şeytani bir şekilde gülümsemesine neden olmuştu. Saat'e baktığında eskrim kursunun bitiş saatinin geldiğini gördü.

"İyi maçtı Silia." Dedi eğitmeni. Belki de Silia'ya ailesi dışında adı ile seslenen tek kişiydi. Bunu Silia istemişti. Eğitmeni Nroya'yı seviyordu.

"Teşekkürler." Diye mırıldandıktan sonra selam vererek içeri doğru yürümeye başladı.

İçeri girdiğinde annesinin bir kağıda mesaj yazdığını gören Silia, büyük bir merakla annesinin yanına gitti. Annesinin onu fark etmemesine şaşırmışken gizli bir şekilde kağıda bakmaya çalıştı.

"Kendini gizleyemiyorsun Silia. Bunun için çok çalışman gerek." Dedi annesi mesajı yazarken. O kadarını nasıl fark etmişti? Merak etti Silia. Fakat hiç umursamadan annesinin tam karşısına geçti.

"Ne oluyor anne?"

"Ateş krallığı, Su krallığı için bir toplantı ayarlıyor ve bizi de çağırıyor. Ben de toplantıya katılmayacağımı yazıyordum." Su krallığı bir toplantı mı istiyordu? Bu gerçek olamazdı! Peki, annesi neden Su krallığının düzenlemek istediği toplantıya gitmek istemiyordu ki?

"Neden gitmiyorsun ki?" İç çekti Kraliçe

"Su kralını sevmediğimi biliyorsun."

"Fakat onu kimse bu güne kadar görmedi! Görmediğin birisini nasıl sevmiyorsun?" Görmüştü.

'Gördüm,' diye içinden geçirdi Daskraw kraliçesi. 'Hatta yıllarca tanıma fırsatım oldu...'

"Sevmiyorum işte! İyi tamam gideceğim. Yeter ki artık şu konuda konuşma!" Sinirli bir sesle cevap verdikten sonra hızla yerinden kalkarak elinde ki kağıdı buruşturup odasına çekildi...

 

Loading...
0%