Yeni Üyelik
10.
Bölüm

8. Bölüm; Prentila Krallığı

@kurtxx

.HERA PPRANTİLA KRALLIĞI...

-İLAHİ BAKIŞ AÇISI-

 

Boş boş yatağında uzanan varis derin düşüncelere bırakmıştı kendisi. Yorgunluk esir almıştı bedenini, evlat edinilen çocuğun yaptığı aptallıklar ve ailesinin böyle birisine katlanmasını sorgulamaktan sıkılmıştı. Uyumak istiyordu, uyanmamak üzere...

Fakat bu isteği sinirini bozan o sahte varis tarafından engel olunuyordu.

"Şşt. Nathan naber lan." Cevap vermedi varis. Onun yerine attığı ters bir bakış yeterli olmuştu. Yanına yaklaştı sahte varis Hern.

"Yine mi? Niye bana karşı hep böylesin? Cidden merak ediyorum." Cevaplamadı varis. Onu görmezden gelip ayağa kalktı ve eskrim kursu için dolabından siyah üstlerini çıkardı.

"Hey! Ben burdayım."

"Çıkman gerektiğini de biliyorsun o zaman." Dedi bıkmışçasına bir tonla Nathan. Nathan'ın ona karşı ters davranmasına katlanmak yerine odayı terk etti Hern. Hiç bir zaman onu anlayamayacaktı.

Hern'in çıkmasıyla siyah taytı ile siyah tişörtünü giydi. Gri ve siyah'ın karışımı olan güzel saçları yukarıdan at kuyruğu olacak şekilde bağlanmıştı. Saçından ayrılan perçemlerini tel toka ile sabitledikten sonra aynanın karşısından kendisine baktı ve hafif bir gloss sürüp ders için bahçeye çıktı. Eğitmeni onu beklemeye başlamıştı bile.

Nathan'ı gören eğitmeni Nroya gülümsedi ama Nathan direk eskrim kılıcını çekerek derse başlamak istediğini belirtti.

"Hadi ama Nat.! Senin dersine yetişmek için Ateş krallığının varisini dans kursuna mahrum bıraktım ve sen bir gülümsemeyi bile az mı görüyorsun?"

"Başlayalım." Dedi Nathan. Hiç bir kelime duymak istemiyordu. Her an her şeye patlayacak bir durumdaydı. Başlamaya karar veren eğitmense kılıcını alıp pozisyona geçti.

"Hazır mısın?" Başını salladı varis. Fakat tam başlamak için hamle yapacağı sıra da gelen Hern'in sesi onu durdurdu.

"Kaskın nerde Nat.?" Göz devirdi Nathan.

"Seni ilgilendiren bir durum olduğunu düşünmüyorum. Başlayalım Nroya." Dediğinde Hern hemen araya girip bir mektup verdi ona. Bakışları Hern'e kaydı Nathan'ın.

"Bu nedir?"

"Babam, yani... şey... Her neyse işte. Beni toplantıya götürmek istedi ama senin bulunman daha mantıklı olur diye düşündüm. Babam ya da baban da gelecek ve benim yerine senin gelmeni kabul etti ama sana sormamı istedi." Dedi Hern. Kaşlarını kaldırıp Hern'e bir bakış attıktan sonra mektubu açtı. Ateş krallığının düzenleyeceği toplantının su varisinin istemesini okuduğu an gözleri açıldı.

"Hadi canım!" Diye mırıldandı...

Loading...
0%