Yeni Üyelik
2.
Bölüm

Giriş...

@kurtxx

İLAHİ BAKIŞ AÇISI...

"14-1-28-11-20 - 22-25 - 27-1-21-12-22-12-17-12 - 2-25-15-25-17"

Şifreli not bırakmak artık hobisi olmuştu. Bu notları çözmeleri ve o kitabı bularak ölmeleriydi planı. Kurbanları belliydi, varisler...

Krallıkların sonu olmak ve intikam ateşini söndürmek istiyordu. Onca krallığın içinden sadece 8 krallıktan intikam alacaktı:

KROSPAN ATEŞ KRALLIĞI

BRAMS BUZ KRALLIĞI

MORSWELN TOPRAK KRALLIĞI

DASKRAW KRALLIĞI

AİR SARMY KRALLIĞI

BRENS MAVERA KRALLIĞI

PRENTNİLA KRALLIĞI

ve ANSRA SU KRALLIĞI

Kurbanlarını belli bir sıraya göre öldürmeyecekti. Aklında geçen plan başkaydı; aralarından seçtiği bir varisi ortalıktan kaldıracak ve onu bulmaya yaklaşan varisleri öldürecekti. Kralları ve kraliçeleri serbest bırakacaktı çünkü onların bir şey başaramayacağını biliyordu. Gerçi tahtta oturan kişiler varisleri pek umursamıyordu. Bu onun için avantajdı ve bunu çok iyi kullanacağına emindi.

Yazdığı şifreli notu ve elinde tuttuğu lanetli kitabı kurbanının masasına bıraktı ve sessizce her şeyden habersiz olarak uykusuna devam eden su varisi Artnell' e yaklaştı. Dudaklarının usulca yukarı kıvrıldığını fark etmişti. Bu şeytani gülümsemesi devam ederken Artnell' e yaklaştı ve ayağına takılı olan hançeri sert bir şekilde çekti. Usulca hançeri Artnell' in boğazına yasladı ve kızın boğazına hafif bir şekilde bastırmaya başladı. Çok bastırmamıştı, sadece nefesini kesecek kadar.

Boğazında hissettiği acıyla hızla gözlerini kocaman açan su varisi, boğazına yaslanmış hançeri fark etmişti fakat bağırmamıştı. Çünkü en kısık sesinde bile bu katilin onun sonu olacağını biliyordu. Kurtuluş yolu yoktu, kendini savunacak bir şeyi de. Elinde tek bir seçenek vardı, teslim olmak...

Loading...
0%