Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1/ başlangıç

@laliselyy

 

wattpadde olan "kukla panzehir" kitabımın değiştirilmiş hali

 

şimdiden bu kitaba göz attığınız ve beni mutlu ettiğiniz için teşekkürler..

 

"barın doğanay ve ecem duru çiftimiz çok yakında dünya evine girecekleri haberini bizlerle paylaştı!"

 

"evlenecekler demek" diyerek fotoğraflarına bakıyordum. güzellerdi, yakışmışlardı 10 yıl önce beni öldürmemiş kadar mutlulardı..

kafamı kaldırdığımda emirin bakışlarını üzerimde yakaladım."ne düşünüyorsun" dedi kafamı salladım ve gözlerine baktım "hiç birşey" diyebildim sadece.

bakışları yere eğildi, oda tıpkı benim gibi çok şey düşünüyordu sevdiği kadın ve en yakın dostu evleniyordu

güçlü bir nefes vererek koltuktan kalktım "ben ölümle cebelleşirken evlilik planları yapmışlar" dedim emir kafasını kaldırdı ve bana baktı "birşey yapmayacakmıyız?" diye sordu. "yapmayı düşünmüyorum" dememle kaşlarını çattı "ne demek yapmayacağız?"

emirin yanına adımladım omzuna yaslandım. haberi bir süre sindirmemiz gerekecekti. "emirim" dedim bakışları beni bulfu ve konuşmamı bekledi, canı çok yanıyordu, içinde fırtınalar kopuyordu. sevdiği kızı kaybetmişti

"hatırlıyormusun lisede hep beraber spor salonuna inip birbirimize aşkın nasıl birşey olduğunu anlatırdık." dedim tebessüm etti ve saçlarımı okşamaya başladı, bende cümlemi devam ettirdim" bir keresinde bana aşkı özetle demiştin. bende barına bakıp özetlenmeyecek kadar güzel. demiştim, ecem ise kıskanıyorum ama sizi pis aşıklar demişti" ikimizde dün gibi hatırlıyorduk herşeyi. devam etmeme izin vermeden kendisi devam etti. "bende biz onlardan dahada güzel olucaz ecemim demiştim." ikimizde aynı anda sustuk.

ne biz kıskanılacak çift olmuştuk,ne de onlar bizden güzel. kardeşimle ben kaybeden olmuştuk.

 

Loading...
0%