Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Bölüm : GEÇMİŞ

@lalsidelwwwy_

EVET BU İKİNCİ KURGUM OKULDAYKEN AKLIMA GELDİ VE YAZMAK İSTEDİM

YİNE OKUYANLAR İÇİN TARİHİ BURAYA ALABİLİRİZ💫

OKURKEN OY VE YORUM YAPMAYI UNUTMAYIN

ŞİMDİ HİKAYEMİZE GEÇEBİLİRİRİZ

💗💗💗

 

Geçmiş

Lena her zaman ki gibi okul formasını giyip çantasıyla beraber aşağı kahvaltıya indi "günaydın anne " diyerek yerine oturmuştu annnesi ona tebessüm edip " günaydın birtanem abini uyandırır mısın" dedi Lena abisini uyandırıp gelmiş ve yerine oturmuştu bir süre sonra babası ve abiside gelmişti ailecek kahvaltı yaptıktan sonra Lena arkadaşı ece ile okula gitmişti . Öğle arasına girdiklerinde lena kahve almak için kantine indiğinde eski sevgilisi Alp ile karşılaştı ona hiç bakmadan kahvesini alıp telefonuyla oynamaya başladı ancak bilmediği şey ise demirin okula geldiğinden beri gözünün üstünde olmasıydı .

​​​​​​Demir her okula geldiğinde bu kızı görüyordu ne kadar 20 yaşında olsada tutulmuştu her gün onu görmek istemesinin başka açıklaması olamazdı oysa planlarda bu yoktu o sadece amcasının devraldığı okula bakmak istemişti (!) hatta bı an kokusu bile çok tanıdık gelmişti . Ancak ozaman bişey yapmamıştı ne yapa bilirdiki onun sevgilisi vardı o fark etmese de bu duruma üzülmüştü oysa iki ayda böyle olması yüzünü ezbere bilmesi falan aşık olduğunun göstergesi değil miydi ?

Ama Lena bu durumun farkında bile değildi okula gider arkadaşları ile eğlenir sevgili yapar ayrılırdı her zaman böyledi ama sevgililerinin demiri ne kadar üzdüğünü bile bilmiyordu sadece hayatı yaşıyordu sanki yarınlar yokmuş çasına . Demiri bile tanımıyoduki nasıl onu sevebilirdi . Bu saçmalıktı lenaya göre her şey saçmalıktı mesela bı insanı nasıl uzaktan sevebilirsin ki ona sarılmak ister öpmek isterdin ama bunları uzaktayken yapamazdın bu yüzden bunu bir saçmalık olarak görüyordü.

tenefüs zili çalınca Lena kahve bardağına çöpe atıp kantinden çıktı . Derslerin bitmesiyle okuldan ayrılıp arkadaşlarıyla gideceği partiye hazırlanmaya başladı .

https://pin.it/H2JmfukD3

( Gİydiği kombin bu ama hayalinize görede giydire bilirsiniz size kalmış fotorafı ekleyemedim ondan bağlantıdan baka bilirsiniz )

Lena hazırlandıktan sonra parfümünüde sıkınca çantasıyla beraber çıkıp abisini bekledi. Abisi şuan onu partiye bırakıp gitmişti ancak lenanın bilmediği partide demirinde olmasıydı .

1 Saat sonra

​​​​​​Herkes yavaş yavaş dağılmaya başlamışt8ı Lena ve arkadaş grubuysa bazı kişilerle DC oynuyordu ve içlarinde demir bile vardı . Bı kaç tur sonra soru kısmı Hazal cevap kısmıysa Lena ya gelmişti .

( Hazal =+ Lena = -

+ D mi c mi

- d 

+ İçimizden birini öp

​​​​​​Lena yanındaki kim olduğuna bakınca Alp olduğunu gördü ve onu öptü Alp se karşılık vermekten çekinmedi

Demir daha fazla bu görüntüye katlanamadı ve salondan ayrıldı .

💗💗💗

EVET BÖLÜM BURAYA KADARDI İLK BAŞTA GEÇMİŞİ ÖĞRENDİK

DEMİR ÜZÜMLÜ KEKİM HJHJHJJHGKGGU

DİĞER BÖLÜMLERDE GÖRÜŞÜRÜZ 💓

 

​​​​​

 


 

Loading...
0%