Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2. Bölüm

@lalsidelwwwy_

EVET YENİ BÖLÜMLE GELDİM ELİMDEN GELDİKÇE YAZMAYA ÇALIŞIYORUM

UZATMADAN BAŞLAYALIM KİTABA YORUM VE OY KULLANMAYI UNUTMAYALIM

   

LENA'DAN

sabah uyanmamla yataktan kalkıp boy aynasından kendime baktım boş boş bakmaktan sıkılıp lavaboda işlerimi halledip çıktım .

Hikaye Pini görüntüsü

 

üstümü giyinmiş parfümümüde sıkmış işe doğru gidiyordum avukat olmuştum aslında ne kadar zorlansamda olmuştum işte malesef lise dönemlerinde çok çapkındım ve çok az ders çlışıdım ama yine yüksek notlar tutururdum bu bile allahın bana nimetiydi sadece liseden arkadaşım ece ve alp vardı diğerleriyle çoğunlukla partide falan takılıyorduk .

ancak pek boş vaktim yokru şimdi bile bi mimarın duruşmasına giricektim aslında sorun da hiç bir sorun yoktu sorun boruyu yapandaydı ama mimar falan suçluymuş ondan derken bana verilmişti dosya kolay olucaktı çünkü buraarda ünlüydüm mesele asla güzel olmam değili sadece aldığım dosyaların hiç birini kaybetmememdi ve bunu bile abartıyorlardı ."hııı kesin kesin asla hoşuna gitmiyo " iç sesime gözdevirip ayşe abladan kahe istedim kahvem gelene kadar iş yapacak ve bir buçuktada duruşmaya gidecektim .

13.30

işlerim bitince cübbemi giyip saçlarımı içinden çıkardım sonkez aynaya bakıp ufak bir ruj sürüp odadan çıktım ve müvekkilimin yanına geldim . ama o bana biraz şaşırış birazda zlemle bakıyordu tanışıyomuy dikki " salak sevgilin olmasın bu adamı damı harcadın gerizekalı " dedi haklıydı yakışılıklı ve karizmatikti ama yinede dikatimizi çekmiyo biz sadece karıyerimize odaklanıyoruz dedim kendi kendime . " hığhığ kesin yle san adama sor bakim tanışmışmışız " evet ben onu sorayı unutmuştum

" şey tanışıyomuyuz ? "

 

EVET BÖLÜ BURAYA KADARDI

SİZCE KİM O MİMAR

LENA İÇ SESİN BENİMM

HEİNİZE GÖRÜŞÜRÜZ OY VE YORUM YAPMAYI UNUTMAYIN

BOŞ VAKİT BULDUKÇA YAZICAM SINAV HAFTASINA 2 HAFTA VAR ONA ÇALIŞIYORUM OKUL DERKEN HAFTA SONU FALAN GELİR

BÖLÜMLER VE BEKLİ OY SINIRLARI FALAN KOYARIM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...
0%