Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Bölüm

@lalsidelwwwy_

MERHABA İLK KURGUM YAZIM HATALARI FALAN OLABİLİR

KİTABA BAŞLAMA TARİHLERİNİZİ BURAYA ALA BİLİRİM

BÖLÜM ŞARKILARI ÇAĞAN ŞENGÜL - KUZEY YILDIZI

O ZAMAN BAŞLAYALIMM

ALMİRADAN

sabah 6 da kalkıp hazırlanmaya başladım malesef baba olucak adam bana akşam arayıp ışık hastanesinde olmamı söylemişti nedeniyse karışmış olmam ama ben onlara çok güzel bir şekilde kimi karıştırdıklarını göstericem.

 

BU ŞEKİLDE HAYAL EDEBİLİSİNİZ VE YA İSTEDİĞİNİZ GİBİ GİYDİRE BİLİRSİNİZ

Güneş gözlüğümle takılarımıda taktıktan sonra çantamı telefonumu kulaklığım ve bi kaç makyaj eşyamıda koyup çantamı aldım arabamın anahtarını da alıp odadan çıktım . arabaya bindiğim gibi şarkı çalmaya başladı çantamı sol koltuğa koyup arabayı sürdüm .herzaman geldiğim yerden kahvemi alıp şirkete geçtim ve doyalarla ilgilenmeye başladım

13.30

saate baktığımda bir buçuk olmuştu masayı toparlayıp sonkez bilgisayardaki dosyayıda kontrol ettikten sonra ceketimle çantamı alıp şirketen çıktım . arabaya binip ışık hastanesine doğru sürdüm . ışık hastanesine varınca arabayı otoparka park edip danışmaya yürüdüm danışmadaki kadın bana bakıp " buyrun " dedi ona bakıp " hastanede karıştırılan bebeklerden biriyim " dedim kadın kafasını anlamış gibi sallayıp " tabi 3 . at 280 . oda " dedi bende başımı sallayıp asansöre yöneldim. kata gelince kapıyı çalmadan giri çantaı bir yere fırlatıp doktora bağırmaya başladım " ya benim 25 yılımı boşu boşuna mı yaşadım kim bizi karıştırdıysa onu bulduğumda ben den korksun şimdi boş konuşmalarını kesip kan verelim sen de kalk " diyip kıza baktım kız ne kadar korktuysa elindeki telefon bile düştü . doktor konuşmaya başlayyınca ona dndüm " dna sonucu 1 saate çıkar " dedi ve odadan hızla ayrıldı .

- buda trip atıyo artık doktordan tripte yeedim demessin hee

- ayy yine mi senn bende diyorum nerde kalmıştı

- off sanada bişey denilmiyo ben dedim tatile gidim ama baktım olaylar olaylar var hemen döndüm

- keşke dönmeseydin ama neyse kezban şaziye bişey demiyom

- tabi aslanım böyle adamı köle ederler

deyip gitti olum herkesten posta yiyorum off off içsesimle konuşurken otamata gelmiş kahve almıştım onu içerken arkadaş grubuna bir şeyler yazıp dağ evine gelmelerini olayları anlatacağımı yazdım telefondan saate baktığımda dna sonuçları açıklanacaktı kahveyi çöpe atıp odaya geçtim .odaya girdiğimde tek eksiğin ben olduğumu anladım yerime oturup doktorun konuşmasını bekledim . " evet tahmin ettiğimiz gibi kızlar karışmış buyrun bunu kendi aranızda çözün " dedi ve kapıyı çarpıp gitti

"ben almira dolunay soylu şimdi ne yapacaktim onlara güvenmeli miydim ya yine ykılırsam bu sefer bunu kaldıra bileceğimden emin değildim ... "

EVET BÖLÜMÜMÜZ BİTTİ

BİRAZ KISA OLDU AA GİRİŞ GİBİ DÜŞÜNE BİLİRSİNİZ

DAHA ÇOK ORTA BÖLÜLERDE OLAYLARIMIZ OLUCAK

SPOİ GİBİ OLABİLİR AMA BOL BOL SÖVECEK SİNİZ GERÇEKTEN HELEDE BİR KAÇ KARAKTERE

BÖLÜMLER HAFTA SONU GİBİ GELE BİLİR VEYA YAZDIKÇADA GELEBİLİR OKUL FALAN OLDUĞU İÇİN

SİZİ ÖPTÜMM BAYYBAY

Loading...
0%