Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2. Bölüm

@lalsidelwwwy_

EVET BÖLÜMÜMÜZ BİRAZ GEÇ GELDİ TAHMİNLERİMDEN

SEBEB YAZDIĞIM BÖLÜM SİLİNMİŞ BU YÜZDEN Bİ DAHA YAZDIM

OY VE YORUM YAPMAYI UNUTMAYIN

BÖLÜM ŞARKISI : DEDÜBLÜMAN - GÜNÜ GELİR

BÖLÜME GEÇELİMMMM

------------------------

YAZARDAN

asel ve akif kızlarının güzelliğine tek oda değil güçlü duruşuna kendinden emin oluşu tuzu biberi olmuştu asel emindi zaten başından beri onun kızı olduğu hareketleri tavırları kocası akife çok benziyordu zaten tip olarak bile benziyordu . asel sonuşları öğrenen kızının çıkışa doğru yürüdüğünü görünce koşarak kızına sarıldı sarıldığı beden bi anlık da olsa kasılmıştı .

almira yaşadığı anın hemen bitmesini istemekle yetiniyordu zira kadın onu bırakamayacak kadar sert tutuyorduki kurtulmak için güç kullanması gerekiridi ve kadını incitmek istemiyordu sonuçta bu hikayede bi suçu yoktu varsada onu doğurması değil miydi belkide doğumda ölmeliydi düşüncelerini kenara attı ve ona sarılan kadına döndü.

ALMİRADAN

bana sarılan kadına doğru dönüp omuzlarından tutum bu sefer hiç zorlamadan bırakarak beni bıraktı ve bana bakmaya başladı hemen konuşşmaya başlayıp " bakın buraya sonuçları öğrenmeye geldim bi aile istemeye niyetim yok herkes kendi düzeninde devam etsin " dedim ve hızlıca odadan çıktım .

koridordan geçip kahve alırken gördüğüm yangın merdivenine doğru yürüdüm ve kapıyı açıp içeri girdim merdivenlerden düşünerek inerken gelecekte ve bekide yarın nolcağını düşünmeye başladım onları ailem olarak kabul etmiycektim belki tanışırdık ama anne baba demezdim . otoparka geldiğimde arabaya binip her zaman ki uçuruma sürdüm .

uçuruma varınca arabadan inip arabanın bagajınan rasgeel bir içki şişesi alıp radyodan müzik listeme girip bi şarkı açtım ve eşlik etmeye başladım.

şarkıyı burda aça bilirsiniz

Günü gelir seni de yakar bir söz ya da bir göz
Anlamadın
Bitiverir daha çok vakit varken, mümkünken
Anlamadan

Dudağında ismimi duydum
Ellerinde bir güldüm, soldum
İstiyorsa onun olsun
Bir gün için bir ömür ziyan

bir süre susup içkimden içmeye başladım . içkiyi yarısına getirince şarkıya deva ettim .

Dudağında ismimi duydum
Ellerinde bir güldüm, soldum
İstiyorsa onun olsun
Bir gün için bir ömür ziyan oldum

Beni alsın, yerlere vursun
Soğuyana kadar içi beni yorsun
Kaçamam ki kokusundan
Ne olursa olsun dizinde son bulsun

şarkı bitince bende yerimden doğrulup şişeyi kafama diktim acı tat boğazımdan yanıcı bir yol çizerken sonkez ordaki kayalığa baktım.

FLASHBACK

"özür dilerim dolunayım çok özüe dilerim sana söz verdim biliyorum ama dayanamı yorum artık " dedi işte tam bu sırada dolunay gecenin intihar ediceğini anlamıştı kalbi küt küt atıyor ölmemesi için içinden sayısız defa dilek diledi .

ancak tam o sırada gece elindeki silahı titreyen elleriyle kalbine götürdü . dudaları acı ile kıvrıldı kahverengi gözlerinde acının kırıntıları vardı . ve silahı ateşledi .

dolunay duyduğu sesle ulaklarını büyük bir acıyla kapatıp acınası sesi ile fısıldadı " hayır ölmedi o ölmedi " dedi ancak gözlerini açınca gördüğü görüntünün sadece kabus olmasını ve gecenin ona sarılmasını istedi lakin gece nin bedeni kanlar içinde kalmış kayaın yanında yatıyordu .

dudaklarında buruk bir gülümsemeyle dururken bu görüntüyü hafızasındn silmek isted, ama olmuyordu sesler susmuyrdu kulaklarını kapatarak bağırmaya başladı .

GECE ÖLDÜ

GECE SENİ BIRAKTI

GECE ARTIK YOK

GECE İNTİHAR ETTİ

sesle daha fazla artıyordu dolunay dahafazla dayanamayarak dizlerini üstüne düştü ve dolunayın yanına doğru sürünmeye başladı . "hayır sen bırakmassın gece sen beni bırakamassın şaka yapıyosun hadi kalk evimize gidelim hadi " dedi sonlara doğru sesi dahada zayıflamış fısıltı gibi dudaklarından çıkmıştı .

ancak eceden hiç bir ses gelmeyince dudaklarından bir hıçkıtık firar etti artık hıçkırarak ağlıyor du herkese öfkeliydi bu dünyaya öfkesi o kadar fazlaydiki dünya yansada yanıp kül olsada içindeki ateş sönmezdi söndüremezlerdide .

gecenin başını dizine yaslayıp " gece söz vermiştin neden neden bunu yaptın bize sen hayatıma ışık olmuşken beni karanlıkta bırakıyosun bu bencilik "dedi içine kaçmış sesiyle sonra buruk bir ifade ile gülümseyip gecenin saçlarını okşamaya başladı .

bir süre sonra kuzey ve aral gelmişti dolunayı böyle görmek kalplerini sızlamasına sebeb olurken dolunaya doğru yürüyüp ona sarıldılar vve saçlarını okşamaya başladılar . biliyorlardı onu teselli edemezleri içindeki acı öfe sönmez daha da halanırdı bu yüzden sustular .

dolunaysa o günden sonra dolunay yerine almira oldu ve kendine söz verdi o günden sonra asla ağlamayacaktı yıkılırsa düşerse bir daha kalkar başarana kadar durmayacaktı bunu geceye yoldaşına kardeşine borçluydu .

FLASHBACK SON

hatırladıklarımla acıyla gülümsedim bu hayat bana ne zaman mutlu olmama izin veriyordu ve ya vermişti her zaman benliğimi ruhumu katletmişlerdi ama gece ayatıma girmişti onla mutlu olduğumu kollarında güvende olduğumu hissetmiştim .ama hayat bana bunu çok görmüş geceyi benden almıştı mutluluğum son buşmuştu .

bi an kenimi savunmasız hissetsemde bu sefer bütün duygularımı yok etmiştim artık sadece kyzey ve arral la takılır arada sırada onlara da az olsa bile tebessüm ederdim . ama gerçek olduğu tartışılırdı iyi rol oynardım içim yanarken gülenlerdim ağladığım so gün gecenin ölümü olmuştu ondan sonra gözümden bir damla yaş bile düşmesine izin veremiş hep engellemiştim.

daha fazla düşünmeden derin bir nefes alarak arabaya binip dinlenmey için eve sürmeye başladım.

-------------------------

EVET BÖLÜM BURAYA KADARDI SİZCE NASILDI

ALMİRAYI YAZARKEN NEDENSİZCE GERİLİYORUM

ASEL HANIM VE AKİF BEY ALMİRANIN EŞİNİ BIRAKIRMI

DİĞER BÖLÜMDE GÖRÜŞMEK ÜZERE

OY VE YORUM LÜTFEN

BİR SONRAKİ BÖLÜME KADAR KENDİNİZE İYİ BAKIN BAYYY

 

 

Loading...
0%