Yeni Üyelik
2.
Bölüm

1.GİRİŞ

@laraxwq

selamm bu ilk bölümüm

giriş böiümü biraz sıkıcı olabilir onun için hemen bir önyargıya kapılmanızı istemem

bölüm şarkısı:MİDDLE OF THE NİGHT

hadi başlayalım

...

Kader herkesin hayatına bir dönüm noktası koyardı. Peki ya beni unutmuş kader, banada bu şansı verirmiydi?


"Hey,çekilsene yoldan"
Bi anda yerimden sıçradım, arkamda duran at arabası beni epeyce korkutmuştu.Dalgın bir şekilde yolda yürürken yolun ortasına geçtiğimi fark etmemiştim bile.Hemen adamın demesiyle toprak yolun ortasından çekildim,adam epeyce sinirli görünüyordu.Sonuçta onu daha fazla sinirlendiremezdim.
"Günaydın Olivia"
Bu kasabadaki esnaflardan biriside Bayan Ana'ydı.Kendisi kumaş satıyordu.Onunla çok yakın olduğumuz için bana ücretsiz bir şekilde kumaş veriyordu.Annem ve babamı yedi yaşımda kaybettikten sonra bana maddi ve manevi açıdan en çok destek olan kişi kesinlikle Bayan Ana'ydı. 50 yaşlarında sıradan bir esnaftı ve bana kendisini bir anne gibi hissettirmişti.
"Günaydın Bayan Ana."
Onunla selamlaştıktan sonra okyanusun kıyısına doğru yürümeye başladım.Bugün pazar olduğu için pek bir işim yoktu onun için okyanusun kıyısında deniz kabuğu toplamaya gidecektim.Deniz kabuğu toplamayı çok seviyordum,hatta bunun için bir koleksiyon yapmıştım. Slanov savaşında ölen annem bana, ölmeden önce bana bıraktığı tek miras içi deniz kabukları ile dolu bir kutuydu.Annem de benim gibi deniz kabuklarını çok seviyordu.Sürekli onlarla takı yapardı.Bazılarını satar, bazılarını bana verir bazılarını ise kendisi kullanırdı.Bende,annem öldükten sonra bunu yapmaya devam ettim
---
Okyanusa vardığımda yerde bulduğum deniz kabuklarını hasır sepete doldurmaya başladım.Sepet yarısına kadar dolmuştu ve güneş batmaya başlamıştı,güneş batarken okyanusun sahilinde oturmayı çok seviyordum.Güneş batarken o denize yansıyan kızıl rengi gerçekten görülmeye değerdi.Sepet ağzına kadar dolduğunda okyanusun kenarına oturup güneşin batışını izlemeye başladım.
Gökyüzünü izlerken okyanusta bir kıpırtı gördüm,deniz dalgası olduğunu düşünerek fazla umursamadım,daha sonra kıpırtı daha da yaklaştı. Fazla uzaktaydı ama burdan görülüyordu. Okyanusun içinden değişik bir şey yaklaşıyordu,aynı bir kuyruğa benziyordu.Daha sonra suyun altından uzun pullu bir şey çıktı,ilk başta ne olduğunu anlamak için gözlerimi kısıp baktım.Aman Tanrım! Oda ne ,bir deniz kızı kuyruğundan başka hiçbir şeye benzemiyor.Daha sonra bir sürü aynı kuyruklu yaratıklardan çıkınca çığlıklar atmaya başladım. Vücudum bu kadar adrenalini kaldıramamış ve gözlerim yavaş yavaş kapanmıştı.

Loading...
0%