Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Giriş

@larossina812

 

 

Lord Alexs (Taçsız Kral)

 

 

Arsilya krallığının lordudur. Kendisi halk arasında “taçsız kral” olarak bilinir. Halkı Tanrı’ya tapanlardan oluşur. Babası Lord Ayzan ile olan çekişmeli taht mücadelesinin ardından tahta geçmiştir. Annesi Leydi Victoria oğlunun tahta geçişini onaylanmamaktadır.

 

 

Lord Matas( Ölü Lord)

 

 

Kendisi Karlos Krallığı’nın lordudur. Halkı Şeytan’a tapanlar olarak bilinir. Lord Alexs ile yaşadığı savaştan sonra acımasız bir şekilde öldürülen Lord Matas’ın tüm hakları elinden alınmıştır ve krallığı yıkılmıştır. Kendisi bir Vampir melezidir ve bu nedenle pek sevilmez.

 

 

Lord Divion (Baş Vampir)

 

 

Nymparod Krallığı’nın lordudur. Halkı ise Vampirler olarak bilinirler. Kendisi bir baş vampirdir. Yüzyıllardır süregelen bir savaşta halen lord Alexs ile savaşmaya devam etmektedir.

 

 

Lord Airon (İnsan Kral)

 

 

Kendisi insanları yönetmektedir ve bu yüzden dışlanan Krallık olarak bilinir. Blackres Krallığı taht mücadelesine en geç katılan krallıktır çünkü savaştan sonra müttefikleri tarafından arkasından vurulmuştur ve bu yüzden Niera diyarına girişi yasaklanmıştır

 

 

Belli Olmayan Krallık

 

 

Bu Krallık gerek insanlar tarafından, gerekse diyarın yerlileri tarafından araştırılmış ama hakkında hiçbir bilgi bulunamamıştır. Bu krallık hakkındaki bilgiler diyarın kadim büyücüleri olmak üzere kütüphane kitaplarından bile silinmiştir.

 

 

Tanrıça Mona

 

 

Tanrıça Mona Şeytan’a tapanların tanrıçası olarak bilinir ve diyar üzerindeki iki tanrıçadan yalnızca biridir. Kendisi kötülüğü temsil eder.

 

 

Tanrıça Ariel

 

 

Kendisi diyardaki ikinci tanrıçadır ve iyiliği temsil eder. Tarih kitaplarında yazıldığına göre bir gece ansızın diyardan çekip gitmiştir. Kendisinin nerede olduğu bilinmemektedir.

 

 

Loading...
0%