Yeni Üyelik
4.
Bölüm

Lordlar Ve Krallıkları

@larossina812

LORD ALEXS

Arsilya krallığının lordudur. Kendisi halk arasında "taçsız kral" olarak bilinir. Halkı Tanrı'ya tapanlardan olusur. Babası Lord Ayzan ile olan çekişmeli taht mücadelesinin ardından tahta geçmiştir.

Annesi Leydi Victoria oğlunun tahta geçişini onaylanmamaktadır.

LORD MATAS (ÖLÜ LORD)

Kendisi Karlos Krallığınin lordudur. Halkı Şeytan'a tapanlar olarak bilinir. Lord Alexs ile yaşadığı savaştan sonra acımasız bir şekilde öldürülen Lord Matas'ın tüm hakları elinden alınmıştır ve krallığı yıkılmıştır. Kendisi bir Vampir melezidir ve bu nedenle pek sevilmez.

LORD DİVİON

Nymproad Krallığı'nın lordudur. Halkı ise Vampirler olarak bilinirler. Kendisi bir baş vampirdir. Yüzyıllardır süregelen bir savaşta halen lord Alexs ile savaşmaya devam etmektedir.

LORD AİRON

Kendisi insanları yönetmektedir ve bu yüzden dıslanan Krallık olarak bilinir. Blackres Krallığı taht mücadelesine en geç katılan krallıktır çünkü savaştan sonra müttefikleri tarafından arkasından vurulmuştur ve bu yüzden Niera diyarına girişi yasaklanmıstır

BELLİ OLMAYAN KRALLIK

Bu Krallık gerek insanlar tarafından, gerekse diyarın yerlileri tarafından araştırılmıs ama hakkında hiçbir bilgi bulunamamıştır. Bu krallık hakkındaki bilgiler diyarın kadim büyücüleri olmak üzere kütüphane kitaplarından bile silinmiştir.

TANRIÇA MONA

Tanrıça Mona Şeytan'a tapanların tanrıçası olarak bilinir ve diyar üzerindeki iki tanrıçadan yalnızca biridir. Kendisi kötülüğü temsil eder.

TANRIÇA ARİEL

Kendisi diyardaki ikinci tanrıcadır ve iyiliği temsil eder. Tarih kitaplarında yazıldığına göre askı için intihar etmiştir ve diyardan çekip gitmiştir. Kendisinin nerede olduğu bilinmemekktedir.

 

 

 

Loading...
0%