Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Bölüm

@laurie

Yaklaşık 1 yıldır yoğunluktan dolayı babamı göremiyordum,çok özlemiştim.

Şimdide babamın çalıştığı askeriyeye ziyarete gidiyordum.Askeriye diyorum çünkü babam Albay, annem bu yüzden hep dua eder şehit haberi gelmesin diye.

Askeriyenin önüne geldiğimde askerler beni tanıdı ve başıyla selam vererek kapıyı açtı.Bahçeye girince daha çok heyecanlanmıştım çünkü babamı çok özledim.

Askeriyenin içine girdiğimde hala bıraktığım gibi olduğunu gördüm, sadece birkaç asker yeni gelmişti.

Albay Ali Aksoy

Evet, babamın odasının önündeydim.Kapıyı çaldım ,içeriden "gel" sesi geldi kapıyı açtığımda babam koşarak geldi ve sımsıkı sarıldı. Ayrıldıktan sonra odadaki koltuğa oturduk babam hemen "geleceğini söyleseydin ya ,askerleri gönderirdim seni alırlardı"dedi bende"baba gerek yok kendim gelebilirim" dedim bir süre daha konuştuk

Babam tam bişey diyeceği sırada yüksek bir araba sesi duyuldu ve hemen ardından kapı hızla açıldı içeriye gelen asker babama "Albayım Alp komutan vuruldu kanamayı durduramadık"dedi .

Babam bu sözlerin ardından hemen odadan çıktı , bende peşinden çıktım.Bahçeye çıktığımda yerde göğsünden kan akan bir adam yatıyordu.Adamın gözleri açıktı, babam hemen adamın yanına gitti, ve beni cağırdı "Mira gel çabuk kızım"dedi. Hemen babamın yanına gittim ve yarasına bakmak için üniformasını açtım, üniformayı açınca asker bana baktı ama ben yarayla ilgilenmeye çalıştım ,çalıştım diyorum çünkü çok kalabalıktı o yüzden "biraz açılın bende işimi yapayım "dedim hemen açıldılar sadece üç dört kişi kaldı. Yaraya baktığımda derin olduğunu gördüm,adam bu acıya nasıl dayanmıştı.

Hemen kanamayı durdurmak için yaraya bez bastırmaya başladım . Adam sadece bana bakıyordu. Adamın yanında duran askere"ambulansı aradınız mı?" diye sordum asker "evet aradık birazdan burada olur"dedi. Adama baktığımda gözleri kapanıyo gibi oluyordu o yüzden adama"ambulans yolda, biraz daha dayan gözünü kapatma "dedim bişey demedi sadece baktı ,bu sırada ambulansın sesleri duyuldu.

Ambulan bahçeye girince ,adamı sedyeye yatırdılar bende o sırada görevliye adam hakkında bilgi veriyordum. Araba en son bahçeden çıktı ve hastaneye doğru yol aldı.

 

 

Bölüm sonu

Sizce nasıldı

Loading...
0%