Yeni Üyelik
8.
Bölüm

8. Bölüm

@leetalya

      7 

 

BİR HAFTA SONRA

 

Bugün benim için çok güzel bir gündü . Uzun bir zaman sonra kendimi ilk defa bu kadar mutlu hissediyordum . Bu bir hafta içinde Alex sözünü tutmuştu . Babamla bir kere telefonda konuşmuştuk . Sesini duyabilmiştim . 3 dakikacık . Pek olmasa da rahatlamıştım . Onun iyi olduğunu gözlerimle görmek istiyordum ve Alex bu konudaki sözünü de tutmuştu . Bugün babamla görüşecektim .

Özenle hazırlanmıştım . Alex'in gelmesini bekliyordum . Kapı çaldığında kalbim yerinden çıkacak gibiydi . Heyecandan titreyen ellerimle kapıyı açtım ve onun yakışıklı yüzüyle karşılaştım .

A : Ooo . Bakıyorum da yüzünde güller açıyor . Heyecanlı mısın ?

T : Sence ?

A : kkkk . Hadi gidelim .

 

Arabaya bindiğimizde kulağa oldukça korkutucu gelen sakin bir ses tonuyla yüzüme bakmadan konuşmaya başladı .

 

A : Oraya gittiğimizde sana söylenilen haricinde hiçbir şey yapma . Gerekmedikçe konuşma . Dikkat çekecek hareketler asla ama asla yapma .

Anlamamış gözlerle ona baktığımda ;

A : Bunların hepsi babalarımız için Talya . Ayrıca ...

T : Ayrıca ?

A : ...

T : Alex ?

A : Babanı sadece 15 dakika görebilirsin .

T : Ne ? A-ama neden ?

Gözlerimin dolduğunu hissediyordum . Tüm hevesim kaçmıştı .

A : Onların güvenliği için ...

T : O-o zaman haftaya beni tekrar götür ... Götürürsün değil mi ... Alex ?

A : Bir daha ne zaman olur bilmiyorum . Sık sık yer değiştiriyorlar .

T : Bana tüm bunların nedenini anlatacak mısın artık ? Ne oluyor ? O-onlar kimden sa-saklanıyorlar ? ALEX ? BANA CEVAP VER !

A : O LANET OLASI ÇENENİ KAPA !

Artık kendimi tutamıyordum . Sadece ağlıyordum . Kafamı cama yaslamış sessizce ağlıyordum . O ise titriyordu . Gözleri dolmuştu . Yine belli etmemeye çalışıyordu . Sonrasında bir anda bir yol ayrımından ıssız bir yere girdi ve arabayı durdurdu .

A : İn .

Birşey demeden indim . Ati bir arabada bizi bekliyordu . Alex birşey demeden arabaya bindi . Bende sessizce arka koltuğa ... Kısa bir yolculuktan sonra bir yere geldik . Küçük bir iş yeri gibiydi fakat oradaki bir kaç adam içinde eskimiş tabaklar olan bir dolabı önce öne sonra sola doğru itti ve bir kapı ortaya çıktı . Karışık bir şifre sistemi vardı . Ben ne olduğunu anlamaya çalışırken Alex ellerimi tuttu ve ;

A : Bunların hepsi iyiliğimiz için ...

Ardından birilerine kafasıyla onay verdi ve önce gözlerimi sonra ellerimi bağladılar . Ayağındaki topuklularla çıkardılar ve son olarak kulağıma bir alet taktılar . Ve koluma -birinin Alex olduğuna emindim kokusundan tanımıştım- iki adam girdi . 5 dakika kadar yürüdük . Sürekli bir sağa bir sola sapıyorlardı . Sanırım benim kafamı karıştırmak içindi . Sonunda bir yere girdik ve durduk . Beni çözdüler . Sonra Alex oturmamı işaret etti . Ben oturduğumda hemen yanımdaki sandalyeye oturdu . Benden heyecanlı gözüküyordu . Kahverengi gözleri ışıl ışıl parlıyordu . Kafasını çevirdiğinde gözgöze geldik . Beni büyülüyordu . Gözlerimiz birbirine kenetlenmişti . O tatlı gülümsemesiyle bana gülümsedi ve o sırada bir ses gelmesiyle hepimizin kafası o tarafa döndü .

Babam ve Aran Amca gelmişti ... Tam ayağa kalkacakken Alex bir anda beni tuttu ve kulağıma fısıldadı ;

A : Baban konuşmadan sakın konuşma ...

Ayağa kalktık babam gülümseyerek kollarını iki yana açtı ve ;

Th : Güzel kızım ...

T : Babacım ...

Ona sımsıkı sarıldım ... Kokusunun ciğerlerime işlemesine izin vererek ona sarıldım ...

Saçlarımı kokluyor , öpüyor bir yandan da bırakmak istemezmişçesine sarılıyordu .

Th : Hadi gel şöyle oturalım .

 

Loading...
0%