Yeni Üyelik
1.
Bölüm

That step that changed your life

@leylayyymiyymisss_

Hersey 17. Yaş günümde gördüğüm rüya ile başladı,merhaba ben İclal yaş günümden bir gün önce hersey çok normaldi yine sıradan bi sabah'dı annem odama geldi,
"İclal güzel kızım günaydın" dedi.
günaydın annecim dedim.
"Kızım babanın İşleri batmış babanın kurtulması için senin babanın patronunun oğluyla evlenmen gerekiyor fakat ben senin evlenmeni istemiyorum yarın 17. Yaş günün de akşam senle burdan gidicez bugün hiç bir şey yokmuş gibi davran tamamı kızım".
tamam annecim ama babam niye bana bunu yaptı ki neyse annecim ben kahvalti hazırlamaya gidiyorum, ya çok saçma değil mi sizcede kahvaltı hazırlarken bi an başım dönmeye başladı sonra yere sızmışım annem sesi duyunca gelmiş,
"kızım! Kızım! İclalll deniz koş! "
Babam beni kucağına almış arabay bindirmisler annemle beraber hastaneye götürmüşler ben bi süre uyanmamışım uyandığımda saat 22.00' mış uyandığımda anne! Anne! Bağırdım sesim titriyormuş annem endişelenerek gelmiş " İclal efendim kızım" dedi anne beni eve götürün dedim annem tamam dedi eve gidince direk uyudum ve işte o hayatımı değiştiren rüya "karanlık bi yerdeydim bağırıyordum merhaba kimse var mı sonra bi kapı gördüm o kapıdan içeri girince çok güzel bi yere geldim üstüme baktım beyaz renkte simli askılı bi elbise vardı üstümde yürüdüm orası o kadar güzel di ki sonra ellerime baktım bi elimde ay bi elimde yıldız var dı şaşırmıştım birazdaha yürüyünce ayı gördüm aya bakınca yansıma geldi çok yakışıklı bi çocuk tu bunun bana bi işaret olduğunu düşünmüştüm" İclal! iclal! Gözlerimi açtığımda annem vardı anneme rüya mı anlattım annem bugün yıldız kayması var oraya git belki bi işarettir dedi aşağıya inince annemin doğum günüm için hazırladığı masayı gördüm çok güzel gözüküyordu ailece masaya oturduk annemin hazırladıklarını yedikten sonra masayı topladım hazırlandım siyah mini elbise deri ceket kombini yaptım ve sahile yürümeye gittim.

akşam: annemin dediklerini düşününce gitmeye karar verdim altıma şort üstüme crop giyip çıktım evden bi taksi çağırdım annemin dediği yere gittim oraya gittiğimde yıldız kaymasına daha 1 saat vardı benden başka kimse Yoktu biraz oturdum sonra bi araba geldi arabadan inen adam rüyamda gördüğüm kişiydi sonra herkes geldi yıldız kayarken dilek tuttum bu cocuk benim kaderim olsun diye sonra biri arkamdan dokununca bi an titredim arkamı dönünce o çocuk vardı bana bakıp gülüyordu nolduğunu sordum "acaba benimle kahve içermisiniz dedi" tabiki dedim onun arabasıyla stara gittik ben caffe mocha aldım oda amaricano aldı adını sordum " adım bora Mildon" dedi benim adımda İclal dedim " ben seni zaten tanıyorum hanımefendi hatta evlenicez " dedi Ne! Sen o musun oha ya bu kadar tesedüf olmaz "evet bende şaşırdım" dedi ben biraz yorgunum da beni eve bırakabilir misiniz dedim arabasıyla eve bıraktı bunları aileme anlattım babam çok mutlu olmuştu annem de şaşırmıştı sonra odama gidip uyudum.

Loading...
0%