Yeni Üyelik
7.
Bölüm

HATIRALAR VE ACI

@lgn.2506

"Deniz gözlü, iyi misin". O gelmişti . Çok darbe almıştım ve düşmenin etkisiyle dizlerim ve dirseklerim kanıyordu . Kendimi çok yorgun hissediyordum göz kapaklarım kapanıyor bedenim titriyordu . "Yardım edin" "Çok acil .Yardım edin . Alisa dayan lütfen " gözlerim kapanıyordu sağ göğsümün oradaki acı giderek artıyordu kanıyordu. Sanırım ilk o önce davranıp beni yaralamıştı beyaz elbisem kanlar içindeydi ve en sevdiğim elbiseydi o yanımdaydı beni kucağına almıştı. Artık gözlerim kapanmıştı ama hissediyordum merdivenlerden iniyorduk "Yardım edin. Yardım edin ." sesi çok üzüntülü geliyordu .

 

"Aras, ne oldu ona ".

 

"Alisa ne oldu güzel kızım aç gözlerini ".

 

"Aras ne oldu ona söylesene ". Sevde sanırım ağlıyordu . Annem , babam dahil çok kişi bana sesleniyordu lakin hiçbirini duymuyordum sesler karışıyordu .

 

 

 

 

ARAS 

 

Alisa yirmi gündür uyanmamıştı doktorların dediğine göre bedeni ilaçları kabul etmiyordu onu görmediğim üç gün boyunca gözlerinin açık olduğunu biliyordum şimdi yanındaydım ve gözleri kapalıydı o kadar çok canım yanıyordu eski zamanlar aklıma gelip duruyordu o tahminimce on yaşındaydı bende on dört falan uğraşıp duruyordu benimle bir gün sırf o istedi diye yurttan kaçıp iki saat yürüyüp vişneli dondurma almaya gittim. ona getirdiğimde ise o mutluluğu için iki saat daha yürümeye razıydım o bunları hatırlamaz bence yurda ilk geldikleri zamandı . Gözleri o zaman da çok güzeldi aynı kendi gibi . Sevde ile hemen kaynaşmalarının sebebi buydu bence ikiside hatırlamaz bu günleri bir birinin saçlarını örüyorlardı birbirleriyle sen daha güzelsin kavgası yaparlardı . Bir kere bunun için küsmüşlerdi bile ama sonra dayanamayıp barışmışlardı sonra bir gün onu bırakmak zorunda kaldım bunun sebebi ise müdür yardımcısının bizi tehtit etmesiydi mecburen kabul etmek zorunda kalmıştık ama en az üç ay yüzümüz gülmedi diğerleri alışsa da bu duruma ben alışamamıştım "Alın hadi su için kaç gündür yemek bile yemiyorsunuz". elvan abla bunu Sevde ve bana demişti Sevde de çok kötüydü tanışalı az zaman olmasına rağmen aralarında güçlü bir bağ vardı . Elvan abladan suları aldım "Sevde hadi iç şunu abim ".

 

"Sen iç ben istemiyorum ".

 

"Sen içmez sen bende içmem hadi abim".

 

Biz Sevde'nin odasındaydık ikimizde çok üzülünce babasına durumu açıklamıştım . O da anlayışla karşılamıştı . Sevde elimdeki bardağı aldı ve içti onun ardından bende içtim .

 

"O gün bana seni sormuştu, yüzünü görecektin kıp kırmızı olmuştu . " göz yaşlarıma engel olamadım çocukluğumdan beri gördüğüm mavi gözlü artık gözünü açmıyordu. Ülke de yas vardı . Her yerde ağlayan insanlar vardı . O adama yaptıklarım yetmiyordu mezarı bile yoktu keşke diyordu beynim keşke on saniye önce gelseydim başım neredeyse çatlayacak derecedeydi. Şifacılar iyileşmesi zor en fazla iki güne ölür diyorlardı Alisa'nın yanına gitmek için kalktım Sevde de peşimden geliyordu. Odasına girdim başında kardeşleri, annesi ve babası vardı babası beni görünce" hadi çıkalım onlarda görsün". dediler ağlamaktan hepsi helak olmuştu gerçi benimde eksik yanım yoktu yanına gittik çocukken ki anılarımız gözümde canlandı Sevde 'ye dönüp "Sen ilk geldiğinde hatırlıyor musun? Bir kız vardı sonra müdür ayırmıştı bizi".

 

" hayal meyan da konumuzla ne alakası var. "

 

"İşte o kız Alisa'ydı ."

 

"Ne ciddi misin ".

 

"Evet nasıl hatırlamassın birbirinizin saçını örüp sen daha güzelsin diye tartışıyordunuz".

 

"Şimdi hatırladım". Sevde ağlıyordu ve bende ağlıyordum. Sevde'ye sarıldım "İyileşir belki demi Sevde, ölmesin tekrar bırakamam onu ben ona alıştım ya kızdırmaya onu utandırmaya yada sakarlıkların alıştım Sevde lütfen ölmesin .Ben onun o olduğunu kızlarla konuşurken gülünce anladım biliyor musun? Gülüşü değişmemiş".

 

Sevde 'nin diyebilecek hiç bir şeyi yoktu çünkü bazı şeyler olmayınca olmuyordu içimden bir mucize olsun diye dua ettim onu tekrar kızdırayım doğru dürüst tekrardan tanışalım . Buna ihtiyacım vardı.

 

 

 

 

 

 

BÖLÜMÜMÜZ BÖYLEYDİ SİZCE ALİSAYI ÖLDÜRMEYE ÇALIŞAN KİŞİ KİMDİ ?SEVİLİYORSUNUZ :))))))❤🌹

 

Loading...
0%