Yeni Üyelik
8.
Bölüm

MASAL

@lgn.2506

Uyanması bir mucizeydi ve mucizelerde sadece masallarda olurdu o ne kadar masallardaki gibi güzel kız olsa da biz masallarda değildik . Onun deniz gözlerini görmedikçe denizler bana yasak kılınmış gibi hissediyordumBeynim bana oyun oynuyordu hep onu görüyordum bana bakıp "Neden yetişemedin, kurtaramadın beni". diyordu. Ne zaman uyumaya çalışsam onu görüyordum ve bende kendime hep neden on saniye önce gelemedin diyorum herkes perişandı ülkedeki yas devam ediyordu herkes mutsuzdu . Sevde sadece düşünüyordu susup düşünüyordu ben ise iyileşmesi için dua ediyorum kapı çaldı gel dediğimde kral ve şifacılar odaya girdiler hemen ayağı kalkıp "hoş geldiniz" dedim . "Biliyorsunuz ki bir kaç çare arayışındaydık ve birkaç fikir bulduk eğer olursa yaşama ihtimal çok yüksek ". şifacının dediğiyle içime bir umut dolmuştu sanırım krala da aynı şekilde olmuştu ki şu cümleleri kurdu . "Siz kızımı kurtarın yeter maliyet önemli olmaz ne kadar istersen veririm en iyilerini yap ona". dedi.

 

"Elimizden geleni yapacağız efendim. Merak etmeyin ". Sevde 'ye baktığımda düşünceleri bırakıp bize dönmüştü tam emin olamasam da sevinmiş gibiydi . Şifacı "Şimdi bu iğneyi yapacağım eğer on dakikada falan uyanırsa ne iyi ama eğer uyanmazsa ". Şifacı sessiz kaldı beynim gerisini duymak istemiyordu zaten. Şifacı iğneyi yapmış aradan on beş dakika geçmişti ne yazık ki uyanmamıştı şifacı "Artık yapacağım hiç bir şey yok kralım gözünüzün önünde her şeyi denedik ". bu bir cümle hayatımda duyduğum en kötü cümleydi . Sevde 'ye baktığımda gözünden birer damla yaş geldiğini gördüm paramparça hissediyordum kral neredeyse yıkılacaktı "Ben gideyim annesini ve kardeşlerini çağırayım vedalaşsınlar sizde vedalaşın isterseniz ". dedi ve hemen çıktı odadan yanına gittim oturdum yatağa Sevde de diğer tarafına daha fazla kendimi tutamayıp ağlamaya başladım Sevde ise bırakmayacak gibi Alisa 'ya sarılıyordu .

 

NİSA

 

"ALEX'ten haber var mı ?"

 

"Yok " hira'nın dediğiyle sinirlerim iyice artıyordu

 

"Yaptığı şey normal değil ki prensesi öldürtmek ne demek hem de kızın sarayında bu kadar mı gözünüz döndü". Adal'nın dediği şeyde haklıydı ama bir an önce kurtulmak istedim o kızdan hem Aras'a yakın oluyor hem girmek için çabaladığım gruba o giriyor .

 

"E kız öldü mü ?"

 

"Öldü ".

 

"Sorun yok o zaman kurtulduk artık ondan Aras artık beni sevebilir engel kalmadı ."

 

 

ARAS 

 

Tam bende ona sarılacaktım ki deniz gözlerini kırparak bana bakıyordu . Uyanmıştı

 

"Alisa". Sevde de onu gördüğüne göre kesin uyanmıştı . Sevde ayağa kalkıp şifacıları çağırmaya gitti "Alisa iyi misin ?" sırıtarak sorduğum soruya verdiği cevap beni çok şaşırtmıştı

 

"Ga- gamzen mi vardı senin güzelmiş " odaya şifacılar geldi

 

"Uyanmışsın Alisa "

 

"Kızım". Alisa'nın gözleri açılıp kapanıyordu . Ve bir mucize gerçekleşmişti .

 

 

Loading...
0%