Yeni Üyelik
9.
Bölüm

MUCİZE

@lgn.2506

Sevde ,bütün ailem yanımdaydı ve gamzeli de hep birlikte oturuyorduk babam uyanmamın şerefine bir davet düzenlemişti babamlar çıktığında Sevde ve ben kalmıştık şimdide bizim için seçilen kıyafetlerden deniyorduk . En sonunda kendime çok güzel bir elbise seçebilmiştim.

 

 

 

A

 

lisanın bu bölümku kıyafeti

 

Su yeşili bir elbise seçmiştim kendime bir tanede inci kolye . Sevde ise kendind daha sade bir elbise seçmişti ama onun çok güzel giyinmeye ihtiyacı yoktu o zaten çok güzel bir kızdı bana baktı ve

"Çok güzel olmuşsun ya."

"Teşekkür ederim sende öyle ".ikimizde güldük o sırada Aras ve Arjen geldiler.

"Hoş geldiniz ".

"Hoş bulduk". Arjen bana değilde Sevde'ye cevap veriyor gibiydi kendimi gülmemek için zor tuttum.

"Hanımlar hazırlandıysanız artık gidelim mi "?

 

"Hazırız gidebiliriz "

Aras bana yolu eliyle gösterdi . Biz ikimiz yan yana onların ikisi yan yana gidiyorlardı Arjen ve Sevde sohbet ederlerken bende Aras'a "Teşekkür ederim beni kurtardın yanlız sana bir soru soracağım. Herkes senin çok üzüldüğünü söyledi neden üzüldün bu kadar çok ".

 

"İnsan elinde olmayan şeylere üzülebilir Alisa hiç tahmin etmiyceği şeylere hemde ". Konuşmamız bittiğinde büyük salona gelmiştik bile büyük uzun masa baya büyüktü masanın ayakları taşlarla süslenmişti ve bu taşlar kardeşlerim ve benim en sevdiğimiz taşlardan yapılmıştı ortaya da bir tane hepimizden büyük bir taş o da annemi temsil eden taştı masa çok ihtişamlı gösteriyordu.

 

 

 

 

Babam baş köşeye oturmuş yanına benim için yer ayrılmıştı benim karşımada annem oturuyordu .

 

SEVDE'NİN AĞZINDAN

 

 

Sevde'nin bu akşamki kıyafeti .

 

Arjen'i görmüştüm yakışıklı biriydi ve giydiği takım daha çok yakışıklı görünüyor. Alisa desen çok güzel olmuştu ve onun mutlu olduğunu yaşadığını görmek beni çok mutlu ediyordu . Onlar önden biz ise arkadan yürüyorduk. "Çok güzel olmuşsun her zaman ki gibi ". Arjen'nin dediğine çok şaşırmıştım ." Teşekkürler ". Dediğiyle mutlu da olmuştum.

 

A

 

LİSA'NIN AĞZINDAN

 

Ailecek derin bir sohbete dalmıştık . Ben olayla ilgili sorular soruyordum ve en son öğrendiğim şeyle çok üzülmüştüm ve kırılmıştım beni öldürmeyen çalışan kişi asker diye hitap ettiğim babamın en güvenilir adamım dediği o maskeliydi .

Babam "Biz gözlemledik ve burada olduğun sürece sana Aras'ın bakmasına karar verdim " . Buna gerçekten sevinmiştim. Yemeğimizi bitirmiş odama gidiyorduk. Odamın bir tane boş odası vardı Aras da orada kalacaktı .Üstümü değiştirmiştim yine saten bir gecelik tercih etmiştim. Dantel işlemeleri vardı ve maviydi .Aras beni görür görmez "Deniz gözlerine yakışmış kıyafetin çok güzel olmuşsun ".

 

"Ya teşekkür ederim benim için normal bir kıyafetti bundan sonra normal olmayacak demekki ".

 

"Olmasın özel olsun ,Bize ".

 

"Senden birşey isteyebilir miyim"?

 

"İste sormana gerek bile yok".

 

"Yanıma gelip saçımı örer misin? Yani şey elimi çok kaldıramıyorum yardım edersen sevinirim". İlk önce bana uzun bir süre baktı sonra ayağa kalktı ve sakince arkama oturdu saçımı örecek hizaya geldi . Saçıma uzandı tam örecekken " Canını acıtırsam lütfen söyle olur mu ? Canını acıtmayı hiç istemem ".

 

"Olur söylerim ".

Çok dikkat ederek saçımı örüyordu .Canımı acıtmamak için bilerek yavaş yapıyordu yavaş yavas uykum geliyordu o saçımı örerken bense uykuya dalmıştım . Sabah uyandığımda odasına gittim . Saat büyük ihtimalle 5.30 civarlarındaydı uyuyordu ve gayet tatlı birşekilde uyuyordu beni kurtarırkenki o halinden eser yoktu ne kadar yanında kalmak istesemde odama geri dönüyordum ki arkama baktığımda gözlerinin birazı açık bana bakmaya çalışıyordu benim baktığımı görünce hemen kapattı bende gülerek odama geri döndüm ve uyumaya devam ettim .

 

SEVDE'NİN AĞZINDAN

 

Kapımın çalmasıyla uyandım gidip kapıyı açtığımda Arjen'in geldiğini gördüm "Arjen sorun mu var bu saatte ".

 

"Sorun değilde biraz muhabbet edelim diye gelmiştim senin için sorun olmazsa konuşalım mı "?

 

"Olur da ne için tam olarak ".

 

"Tanışmak için ".

 

BÖLÜM SONUNA GELDİK BAKALIM SEVDE VE ARJEN ARASINDA NELER OLACAK SEVDE BU KONUDA NE DÜŞÜNÜYORDUR . OYLARINIZ VE YORUMLARINIZI BEKLIYORUM SEVILIYORSUNUZ :))))🖤⚘️

 

 

Loading...
0%