Yeni Üyelik
2.
Bölüm

1. BÖLÜM

@lianaaa

"Sevgili Günlük,

Ben Eflin, bugün 8 Eylül 2023 Cuma. Bugün biriyle tanıştım ve inan çok iyi bir çocuk kendisi. Onu çok seviyorum. Umarım o da beni seviyordur..."

Yine her zamanki gibi okul alarmımla uyandım. Bi dakika? Saat 7.34 müü?? DERSE GEÇ KALDIMM! Hemen hazırlandım ve evden çıktım. Ders başlayalı 10 dakika oldu. Koşa koşa okula gittim, sınıfın kapısını çaldım. Edanur kapıyı açtı" Hadi gel gel ders boş. " İşte bu! Sırama geçtim. Sıra arkadaşım, Muhammet Ali daha gelmemiş. Arka sıraya baktım,Tuana'da yoktu? Sınıfın yarısı gelmemiş. Bugün matematik var diye gelmemiş olabilirler. Başımı sıraya koydum, tenefüse kadar biraz uyuyım dedim. Yanıma biri oturdu, farkında değilmişim gibi davrandım.

-Efliinnn! Aaa Tuana gelmişş! Kafamı kaldırdım, bakışlarından mutlu olduğu kabak gibi ortadaydı.

-Ooo bir günde okula mutlu gelmiş Tuana ablamıız!

-Neden olduğunu öğrenirsen sende sevinirsin belki.

-Neden?

-Dün akşam Kaan'la sevgili olduukkk!

-DÜĞÜN TARİHİ VER BANA HEMEN!! Yanında davetiyesi de eksik olmasın ama.

Yüzündeki gülüş bir anda söndü. Noldu bir anda ya?? "Tuana noldu, iyi misin? Az önce mutluluktan havalara uçuyordu şimdi yüzünden düşen bin parça?"

Arkama baktım(keşke bakmasaydım) Ne diye arkana bakıyorsun kızım ya Tuana'ya noldu diye sormaktan daha iyidir.

-Hadi kalk Tuana, arkaya geç.

Muhammet Ali'nin sesi ve her zamanki cümlesi. Şaşırtmadı tabi canım. Tuana, usul usul arkaya geçti, Ali de çantasını koydu sıraya. Sonra Abdullah'ın yanına gitti. Tuana tekrar yanıma geldi ama Ali onu yine kovdu. Bu sefer beni de kovuyordu. Abdullah'la bizim sırada oturucakları için tabiki. Olay çıkarmak istemedim. Tuana'yla arkada boş sıralardan birine oturduk. Tenefüse kadar sohbet ettik. O eski kurs arkadaşı Yaşar'dan bahsediyordu, Bi yandan da Kaan'la nasıl sevgili olduklarını anlatıyordu. Benimde anlatıcak bişeyim yoktu. Sadece onu dinliyordum. Teneffüste Ahmet'in yanına gittik. Hayıırrr, Ahmet sadece arkadaşım. Sevgili değiliz!

Çıkış saatine kadar bu döngü oldu. Oofff çok sıkıldım ama eve gitmek istiyorum.

Saat: 13.10

İşte beklediğim saat. Çıkış vakti. Eve gittim, yemeğimi yedim tekrarlarım yaptım, birazda ödev vardı onları da yaptım. Dışarı çıktım, biraz paten sürdüm. Eve geldim, saat 16.17'ydi. Biraz televizyon izledim. Bu artık benim günlük rutinim olmuş, onunla tanışana kadar...

Günde neler yaptığımı anlattım, birazda kendimi anlatıyım. Adım Eflin, 6. sınıfa gidiyorum. Doğum günüm 10 Şubat, burcum kova. Biraz asosyal biriyim, 2 arkadaşım dışında hiçkimseyle konuşmuyorum. Zaten 2 arkadaşım var. Tuana ve Ahmet. Tuana'yla aynı sınıftayız(6/G) Ahmet'de 6/N sınıfında.

Peki kim bilebilirdi, insanın en yakın arkadaşıyla sevgilisi yüzünden kavga ediceğini?

Loading...
0%