Yeni Üyelik
2.
Bölüm

GİRİŞ

@lightlibrary

"Anne!"dedi mavi gözlü küçük kız Emily. Bahçedeki salıncakta sallanıyordu ,kahkahalarıyla ortama neşe saçıyordu.

"Tatlım hadi yemeğe!"diye çağırdı annesi mavi gözlü kumral bir kadındı o Emily'de ona benzemiş ikiz gibilerdi. Hiç gecikmeden Emily'den cevap gelmişti. "Hemen geliyorum!"dedi hâlâ salıncakta keyifle sallanıyordu.

Annesi mutfağın yolunu tutmuş yemekleri masaya yerleştirirken bir anlık çığlık kapladı. Ortamın bütün neşesi solup gitmişti. Annesi korkuyla fırlayıp küçük kız Emily'nin yanına koşmuştu.

Küçük kız Emily salıncakta başı yana düşmüş gözleri kapanmış bir şekilde uyuyordu. Babası kapıdan dışarı korkuyla fırlamıştı. Annesi olduğu yerde kızına sarılmış uyandırmaya çalışıyordu.

Küçük kız Emily uyanmıyordu. Sonsuz bir uykuya yatmıştı.

Tek bir çaresi vardı annesi ve babasının.

Büyücünün yolunu tutmaktı. Büyücünün kulübesi derin bir ormandan geçiyordu. O orman tehlikelerle dolu bir ormandı. Oraya izinsiz giren kimse hayatta kalamıyordu.

Anne ve babası çaresizce büyücünün kulübesinin dışında annesinin kucağında gözleri kapalı şekilde mavi gözlü küçük kız Emily vardı.

Büyücü kapıyı açtığında apar topar kulübesine daldılar.

"Ne olduda benim yolumu tuttunuz?"dedi büyücü. Siyah saçlı burnu benlerle kaplı. Elinde sopayla annesine ve babasına bakıyordu.

Büyücü annesinin kucağındaki mavi gözlü küçük kız Emily'e baktı.Büyücü iki elini de açıp kucağına aldı Emily'i. Küçük kızdan hiç ses seda yoktu.

Büyücü bir adım atıp Küçük kız Emily'i kundağa yatırdı. Elini çevirdi, çevirdi Küçük kız Emily'nin boyu kadar bir mavi büyüyü Emily'nin kafasına dokundurduğu an o mavi büyü Emily'nin tüm bedenine yayılmıştı artık.

Anne ve babası şaşkınlıkla büyücüyü izliyordu.

Büyücü gür bir kahkaha patlattı. Bu büyü değildi bu bir lanetti küçük kız Emily'nin üzerinde bir lanet vardı artık.

Babası anlamıştı bunun bir lanet olduğunu hızla büyücüyü geri ittirerek kundaktaki Küçük kız Emily'i kucağına alıp bir hışımla koştular.

Artık bunun bir geri dönüşü yoktu o laneti Emily taşıyordu. O laneti Emily kontrol edecekti artık.

Anne ve babası tanıdığı yeni bir büyücüye gidip ona göstermişti. Büyücü bir büyü yaptıktan sonra 'Bu lanet 18 yaşında kendini göstermeye başlar eğer Emily'nin rüyaları son bulmaya başlarsa dünya büyük bir felaketle karşı karşıya kalır'demişti büyücü o günden sonra anne ve babası asla Emily'e böyle bir laneti üzerinde taşıyorsun dememişti.

Emily artık Kıyametin Habercisi'di.

~~~~~~~~~~~~~

​​​​​

​​​​​

​​​​​

​​​

 

Loading...
0%