Yeni Üyelik
2.
Bölüm

1.Bölüm

@livakittiw

Kulağıma gelen bağırış sesleriyle gözlerimi açmaya çalıştım.Ancak o kadar ağlamıştımki gözlerim şişmişti zarzorda olsa gözlerimi açmayı basardim.

Babam yine içkili bir şekilde eve gelmişti neredeyse hergun eve içkili gelir ya bana zarar verir yada eve birini getirirdi.Ama bu sefer bana zarar vermeyecekti çünkü bu sefer evden kaçacaktım kaçmalıydım eğer yaşamak istiyorsam bunu yapmalıydım sonumun annem gibi olmasını istemiyosam bunu yapmalıydım aslında kaçmayı bir çok kez denedim ama herseferinede yakalanmıştım yine yakalanmamak için çok dikkatli olmam gerekti.

Bu derin düşünceleri bir kenara bırakıp babamı daha fazla kızdırmadan yanına gittim tabi yanına gitmemle tokadı yemem bir olmuştu bu alıştığım bir durumdu ama gerçekten canım yanmıştı o acıyla birlikte ayağı kalktım ne istiyeceğini biliyordum yine para istiycekti bu yüzden yanımda hep para bulundururdum.

Çalıştığım için param vardı birtek çalışmama izin verirdi çünkü oda biliyodu bende çalışmasam ne yaşayacak bir yerimiz kalır nede onun kumar parası.Cebimde sadece 100 TL vardı çıkarıp verdim bana sert bakışlar attı ve "eğer birdaha yanında bu kadar az para olursa öldürürüm duydunmu" diye bağırdı bende sinirlenmemesi için cevap vermedim tekrar sert bir bakış atarak uyumak için koltuğa uzandı.

Uyumasını bekliyodum uyur uyumaz direk çantamı alıp kaçacaktım dışarısı yağmurluydu ama bu umrumda değildi aradan yarım saat geçti iyice uyuduğuna emin olup çantamıda sırtıma takmıştım tam giderken bileğinde bir el hissetmeme duraksadım.

 

Umarım beğenmişsinizdir biliyorum biraz saçma oldu bu bölümde sadece anlatımla geçti ama diğer bölüm konuşmalar olucak birde birazcık kısa oldu ama diğer bölümlerde daha uzun yazmaya çalışıcam.

~Livakittiw~💗🎀

 

 

Loading...
0%