Yeni Üyelik
3.
Bölüm

2. Bölüm

@livakittiw

Tam giderken bileğimde bir el hissetmemle duraksadım.

Arkama baktığımda gördüğüm kişi babamdı "sen hala akıllanmadınmı kaçmaya nasıl cesaret edebiliyorsun senide annen gibi öldüreyimmi bunumu istiyorsun"her söylediği kelimede bileğimi iyice sıkıyordu birden bağırmaya başladım "evet kaçmaya çalışıyorum ölmek istemiyorum çünkü seninle yaşarken zaten ölmüş gibi hissediyorum bana bir kere bile sevginin ne demek olduğunu öğretmeyen bir adamın yanında daha fazla kalamam" bağırınca çok rahatlamıştım üstümdeki yükün birazcık bile olsa kalkmış olduğunu hissettim.

Ama bağırdıktan sonra bileğimi daha fazla sıkmaya başlamıştı "peki kaç bakalım kaça biliyorsan nereye gideceksin yine polisemi daha 16 yaşındasın sana inanıcaklarınımı sanıyorsun inanmıycaklar napıcaklar biliyormusun seni geldiğin yere yani benim yanıma geri göndericekler".

Artık bileğimi o kadar sıkmıştıki biran kırılacak sanmıştım hem bileğimin acısıyla hem de söylediklerinin siniriyle babamı birden ittim itmemle beraber babam yere düşerek kafasını masaya çarpmıştı.

Hareketsiz bir şekilde duruyordu karanlık olduğu için ne olduğunu göremiyordum yanına gidip başına dokunmamla şok geçirmiştim koşa koşa hemen ışıkları açtım elime baktığımda gördüm şeyle ikinci bir şok geçirmiştim ellerimde kan vardı hemen babamın yanına gittim ve her yerin kan olduğunu gördüm "hayır katil olamam ben katil olamam ben katil değilim bilerek yapmadım katil değilim"kendimi durduramıyorum sürekli aynı şeyleri tekrarlıyordum.

En sonunda aklım başıma geldi ve koşarak banyoya gittim nerede kan varsa heryerimi yıkadım üstümü değiştirdim bunları yaparken bir yandanda ağlıyordum koşa koşa çantamı aldım ve çıktım olabildiğince hızlı koşuyordum dakikalarca koştuktan sonra nihayet evden uzaklaşabilmiştim ilerde bir bank vardı gidip oraya oturdum.

Yağmur yağdığından sırıl sıklam olmuştum nereye gidebilirim diye düşünürken kafamda bir ampul yandı amcam evet amcama gidebilirdim yengem ve kuzenlerim kabul edermi bilmem ama amcam kabul ederdi tek bir sorun vardı niye geldin diye sorarlarsa ne cevap verecektim?.

Biraz düşündükten sonra sonunda aklıma bir cevap gelmişti amcam babamla iki yabancı gibi olduğu için ne yaptığınıda bilmiyordu onlara yeni bir iş bulduğunu ve iş için yurt dışına gittiğini beni evde yanlız bırakmak istemediği içinde buraya gönderdiğini söyleyecektim evet bunu söylemeliydim yoksa sokakta kalacaktım.

Fazla beklemeden amcamı aradım telefonum yoktu ama babamınkini almıştım ordan aramıstım telefonun şifresi olmadığı içinde işim kolaylaşmıştı amcam birden telefonu açtı.

 

Umarım bölümü beğenmişsinizdirrrr

okuduğunuz için coooookkkk tesekkurlerr

🎀🥹

~Livakittiw~🍓🪷

 

Loading...
0%