Yeni Üyelik
7.
Bölüm

6. Bölüm

@livakittiw

"Ne diyorsun yenge neyi geri veriyim".

Neyi vereceğimi anlamamıştım ama böyle bağırdığına göre önemli bir şey olmalıydı."Bilmemezlikten gelme çaldığın bileziklerimi geri ver çabuk" bu kadın artık sınırlarını aşmıştı gerçekten yaptıkları yetmiyormuş gibi birde iftira atıyodu "bak yenge bileziklerini kim aldı bilmiyorum bildiğim tek bir şey var oda senin bilip bilmeden konuşman" "laflara bak hem suçlu hem güçlü".

Biz kavga ederken amcam ve kübra geldi bizi o halde görünce hemen ayırdılar "siz napıyosunuz nedir bu haliniz"diye bağırdı amcam tam konuşucakken yengem benden önce davranıp konuşmaya başladı "senin bu yeğenin olucak yılan bileziklerimi çaldı" "amca yemin ederim ben almadım yengem iftira atıyo" yine yengem tam araya giriyoduki amcam konuştu "yeter artık aynur bilip bilmeden konuşma kız çalmadım diyosa çalmamıştır" yengem yine tam konuşcakken amcam araya girdi "yeter aynur hayaletler almadığına göre evde bir yerlerdedir konuyu kapat artık" yengemin suratı asılmıştı ama umrumda değildi hepimiz oturduk.

Bir kaç dakika sonra boğazımın kurulduğunu hissettim ve su almak için mutfağa gittim bardak almak için dolabın kapağını açtım açtığımda gördüğüm şeyle şok geçirdim bilezikler tam karşımda duruyordu elime alıp heme içeri koştum ve bilezikleri sallayarak gösterdim.

"Bakın size çalmadığımı söylemiştim yengem mutfak dolabına koymuş ve unutmuştu" "yalan söyleme çaldığını anladım diye mutfağa gidip sakladığın yerden çıkardın deme sinsi yılan" bu kadın büyük ihtimalle problemliydi niye her konudan illa bir şey çıkarıyordu anlamıyordum "aynur yeter bulunmuş işte birdaha emin olmadan birini suçlama" yengem sinirlendiği için hemen odasına gitti.

Çok beklemeden bizde kübrayla odaya gittik " lavoşum annem adına sende özürdilerim" önemli değil ayrıca annen adınada özür dilemeye gerek yok senin bir suçun yoktu" "olsun yinede özür dilemek istedim neyse dün dizinin yarısında kalmıştık bugün bitirelim yoksa içimde kalır" "tamam küboşüm izleyelim" hemen açtık ve izlemeye başladık bu sefer diziyi bitirmiştik yorulduğumuz için ikimizde kendimizi uykunun kollarına bıraktık.

Sabah olmuştu ve bu sefer yengem uyandırmadan uyanmıştım iyice uyanmak için yüzümü yıkadım sonra kahvaltımı yapıp temizliğe başladım masaları silerken yengemin telefonu gözüme çarptı ardarda bir sürü mesaj gelmişti ve istemeden okumuştum.

Mesajları görünce şok geçirmiştim yengem amcamı aldatıyomuydu gözlerim dolmuştu telefonu alıp mesajları tekrar okumaya başladım yengemin herşeyi beklerdim ama bunu asla bana yılan diyosu ama asıl yılan kendisi çıkmıştı ağlamamak için kendimi zor tutuyordum bunu amcama nasıl yapabilmişti hadi amcamıda geçtim çocuklarına nasıl yapabilmişti bunları gördükten sonra iğrenerek başlamıştım o kadından bu kadar alçalmasını beklemiyordum.

Bir insan nasıl bu kadar iğrençleşir nasıl bu kadar adileşirdi anlamıyordum bir tarafım buna inanmak istemesede bir tarafım önümdeki kanıtları sunuyordu bana okadar sinirlenmiştimki tırnaklarımı geçirdiğim bileğimin acısını bile hissetmemiştim.

Mesajları görünce sinirlerim iyice bozuluyordu telefonu bırakacakken yeni bir mesaj daha geldi tam bakmak üzereydimki yengem geldi telefonu elimde telefonu elimde görünce gözleri fal taşı gibi açıldı hemen yanıma gelip telefonu aldı "sen ne yaptığını sanıyorsun he yılan yaptıkların yetmedi şimdide telefonumumu karıştırıyorsun"....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Evett bugünkü bölümümüzünde sonuna geldikkkkk gece yazdığım için yine biraz kısa oldu ama birdahaki bölümü uzun yazmaya çalışıcam

 

 

 

 

 

 

 

🤍🎀

Loading...
0%