Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Vice'tan Bir Not

@liweta

Yaklaşık bir on yıldır yazmaya çalıştığım bu kurguyu sonunda paylaşacak cesareti kendimde buldum. Evet daha yerden bitmeyken kurguladığım bu kitap hala peşimi bırakmadı ve açıkçası bundan çok memnunum.

Oldukça büyük bir mazisi olsa da her seferinde kendimi bu hikayeyi devam ettirmek isterken buluyordum ve sonunda o an geldi.

Her satırını yazarken kendimi yaşadığım bir kitap. En azından yıllar önce yazdığım bölümleri okurken hep kendimi gördüm.

Hira'nın dışlanmışlığını, hissettiği yalnızlığı ve her sorunun ardından kendini evinde gibi hissettiren yeni arkadaşlıklarını sizlere sunduğum bu kitapta sizi onun dünyasına davet ediyorum.

Yazdığım ilk fantastik kurgu. Karakterlerin hayatları da kurgunun karmaşıklığı kadar derin. Ama hepsi benim bebeğim gibi ve hepsini çok seviyorum.

Sanamor kendi bulduğum ve anlamını sadece benim bildiğim bir isim. Kitapta göreceğiniz birçok değişik isim de öyle. Umarım emeğime saygı duyarsınız ve tatsız olaylar yaşamak zorunda kalmam. Çünkü inanın bana bu kurgu benim ruhum gibi. Karakter tasarımlarını, kurguyu her bir ayrıntısına kadar tek tek oluşturdum. Ve sıradanlığı aştığıma inanıyorum.

Açıklamam bu kadardı. Okuduğunuz ve bir şans verdiğiniz için teşekkür ederim. Yorumlarınızı esirgemeyin lütfen. Desteğiniz benim için çok önemli.

Eğer isterseniz buraya başladığınız tarihi bırakabilirsiniz.

Bölümler en kısa zamanda sizlerle olacak.♡

Loading...
0%