Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Bölüm

@liyasmoo

^^BAŞLIYORUZ^^

Sahneye çıktığımda herkes bana bakıyordu ama en önemlileri önümde 3 ayrı masada oturan Adal Ediz ve Eymendi bunlar da dikkatlerini bana vermişlerdi.Kafamı kaldırdım en önümde Eymen vardı.Eymen sarışın yakışıklı ama bir o kadarda egolu biriydi aynı zamanda çokta kibirliydi.Onun yanında da Adal vardı.Adal kumral ela gözlü ciddi anlamda yakışıklı biriydi aynı zamanda dışarıya karşı romantik kibar gözuksede sinir hastasıydı ve sinirlendiğinde gözü asla birşey görmezdi.Ediz de Eymen'in diğer tarafında oturuyordu o da kumral hepsi gibi kaslıydı aralarından en düzgünü bu gibi gözüküyordu aynı zamandada Eymen'e çok sadıktı.Ben hazırlanırken Yekta yani Ahves bana Eymenlerin arka masasından göz kırptı artık herşey hazır demekti.Mikrofonu kavradim ve derin nefes alıp başladım.


Nakaratın geçmesini bekledim ve şarkı sözü geldiğinde söylemeye başladım.


Nasıl başlarsa öyle bitermiş aşklarda

Yaşım, başım olmadan bildiğim bir tek şey var

Unutma, seni benden daha çok seven asla

(Bulamazsın, bulamazsın her yerde) arasan da


İnsan sahipsiz kalır ya

Anlar o zaman

Hep sendin, (hep özeldin)

Nefes almak zor


Burda ciddi anlamda nefesim kesilmişti çünkü burda olmak için en yakınlarımdan vaz geçmiştim...


Üstüm başım, altüst olmuşum

Bana verilen candan hesap sormuşum

Bir varmışım bir yokmuşum

Acı çekerek ölmek için doğmuşum


Ömrümün en güzel yıllarında

Bi' deli kara sevdaya tutulmuşum

Haberin yok mu, zalim?

Ben, sen diye kalbimi mahvedip durmuşum


Bu kısımda artık fark ettimki ciddi anlamda 3 kişide hipnoz olmuş gibiydi,en çokta Eymen artık gözleriyle beni yemişti diyebilirim.

Şarkıya devam ettim ve bitirdim inerken ise çok fazla alkışlanmıştım herkes bir daha diyordu ama ben çoktan inmiştim.Ahves'in yanına oturdum o sırada Ahves"iyi misin"dedi bende"iyiyim"dedim.Tam o sıra önümde bir tane cüsse gördüm.Kafamı kaldırdım bu kişi Eymendi efendim der gibi kafa salladım"efendim ne oldu"dedim.Benim yanımdaki sandalyeyi çekerek oturdu ve"sesiniz çok güzel tabi sizin güzelliğiniz karşısında hiç" bakıp güldüm.O sırada Ahves'e doğru baktım adama karşı her ne kadar iyi gözüksede ben anlamıştım gözlerinden,sinirlenmişti.Sinirlenmesin diye ona gözümü kırptım.Ne kadar sakinlemesede devam ettim.Kafamı tekrardan Eymene çevirdim"teşekkürler"dedim bana bakıp gülümsedi. Yakından fark etmiştim ki yanağında gamzesi vardı.Ben onu incelerken tekrardan lafa girdi"kusura bakmayın kendimi tanıtmayı unuttum ben Eymen"dedi bende sakince"bende Asena"dedim. O sıra lafa Ahves atladı"bende Yekta memnun oldum"dedi ama memnun olduma bastırarak söylemişti. Eymende"anladım"dedi pek memnun olmamış gibiydi.Biz bunları konuştuktan sonra kulağımdaki ses cihazından ses geldi aynısı Ahvestede vardı o da duymuş olacakki aynı anda birbirimize döndük ve kalkmamız gerektiğini anladık. Kalkmak için Ahves söze atladı"biz artık kalkalım dimi Asena"dedi. Bende"tabiki geç oldu kalkalım"dedim. Eymen ise pek memnun olmamış gibi"neden biraz daha durun"dedi.Ben tam konuşacakken Ahves hemen konuşmaya başladı"kusura bakmayın acil işlerimiz var gitmeliyiz"dedi. Eymende bana dönerek"o zaman numaranızı alsam belki yine böyle şarkı söylerseniz en önden tekrardan dinlemek isterim" bende"tabiki 05***" dedim ve verdim. Arabaya bindik arabaya bindiğimiz an ses cihazını çıkarıp abimi aradık.tekefonu hoparlöre aldım ve abime"biz çıktık" dedim abimde"tamamdır evlere değil direk sırlar üçgenine geçin bir kaç bilgi öğrendim"dedi. Ahvesde "hemen geliyoruz Mirzan"dedi . Yolda başka birşey konuşmadık ama ben hala 2 hafta öncesine kadar burda olacağımı düşünmüyordum.

~~~2 hafta önce~~~

Abim eve girip aniden"toparlan gidiyoruz"dedi ilk başta anlamadım neden gidiyorduk ki sonrasında anladım. Görev bizimdi biz bunları bulmalıydık o gün Ahvesle tanıştım yolculukta sohbet ettik konuştuk birbirimizi tanıdık. Sonrasında ofis gibi bir yere geldik.Abim hemen konuya girdi"Zümra burası sırlar üçgeni bizim asıl görev yerimiz burada onlar hakkında bilgi öğreneceğiz ve en önemliside burayı kimse bilmiyor o yüzden dikkatli girip çıkacağız".bunları anlattıktan sonra derin nefes aldım ve ben söze girdim"peki benim görevim ne" abimde"görevin Ahvesle kaçakçılık yapmak"dedi nasıl yani anlamadım ben kaçakçılık mi yapacaktım burada böyle bir yerde bunun içinmi gelmiştik hemen abime"NE KAÇAKÇILIĞI BE BUNUN İÇİN Mİ GELDİK KAFAYI MI YEDİNİZ" ben boyle konuşurken abim"off kızım dalgayada gelmiyorsun"dedi. Ahves'te"yok kaçakçı olmayacağız Zümoş sadece kaçakcıymış gibi yapacağız korkma"dedi bu bana Zümoş mu demişti ıyyy nefret ederim böyle lakaplardan bende ona aynısını yapacaktım asla dedikleri altında kalamazdım aynı dalga geçer ifadeyle"peki Ahes öyle olsun" dedim bana doğru kaşlarını çatarak"hayır benim adım Ahves Ahes değil" bende aynı ciddilikle"benimde adım Zümra Zümoş değil" biz böyle atıştıktan sonra abim bana dönerek. "Sen artık Zümra değil Asenasın"dediler. Ben o günden sonra artık herkes için Asenaydım dişi kurttum...


Loading...
0%