Yeni Üyelik
12.
Bölüm

12. Bölüm

@loriaderinkaranl

Silah sesini duydum gözlerimi açmaya çalıştım ama yeon izin vermedi açmama donra kapı kapanma sesigeldi.

Zorlada olsa yeonu ellerinden kurtuldum ...

Karşılaştığım mazara tam söyleydi yanımda yeon ve karşımda katil elinde silah yeon un omzuna vurmuştu ona rağmen yeon hala bana sarılıyodu ameliyattan yeni çıkmıştı zaten birde diğer kolundan vurulmuştu hepsinin tek suçu bendim artık yeon a zarar vermesini isemiyiodum beni almasına bile razıydım ama benim yüzümden başkalarına zarar vermesine razı dildim

Ben şok iiçnde ağzımı açm şyeona bakarken katil bian silahı bana doğrulttu ben yeona daha sıkı sarıldım yeonda beni arkasına aldı sanki daha yeni omzundan vurulmamış gibi. Katil bana daha çok yaklaştı ama avısına yenik düştü çünkü katil yenun yeni dikilmi şyarsına sertçe bastirdı yein acıyla çığlık atarken katil benim. Bileğimden tuttuğu gibi beni çekti ben ne olduğunu anlamadan yerde sürüklüyodu beni ben yeon diye bağrıyodum ki kendimi odanın dında buldum herşey çok hizlı gerçekleşmişti beni bileğimden tutup yerde sürüklüyodu ayağa bile kalkma fırsatım yoktu öyle hızlı çekiyoduki hiç acımıyodu dizlerimde ağrı vardı kanadıklarını hissede biliyodum zaten.merdivenlere geldiğimizde beni durdurdu ve kucakladı ellerimi yumruk yapıp sürtına vuruyodum ama fayda etmiyordu.yanımızdan bi kaç kişi geçti ama umursamadılar .

Dışarı çıktık beni bi siyah arabanın arka koltuğuna atti evet fırlattı bildiğiniz .sonra oda şöför koltuğuna oturdu ve arabayı çaliştırdı hastaneden uzağa sürdü ben nekadar yalvarsam bağırsam da tek kelime etmedi tek kelime bile çıkmadı dudaklarından artık çok bağırmaya başlıyodum arabanın kapısı kilitliydi ama tekmeliyodum sonra arba bian durdu ben tekmelemyi bıraktım arabadan inip yanıma geldi ve kapıyı açtıben yan koltuğa kaydım oda koltuğa oturdu ben geri geri gidiyodum koltukta yan bi şekilde ayaklarımü dizlerime cektıim o ise benim kolumu çekti tam o an karnına tekmeyi yapıştırdım o karnını tutarken ben ön koltuğa hopladım açık olan kapıdan dışarı kaçtım oda hemen kendini toplayıp arabadan indi bende arkama bakmadan son hız koşuyordum durmadaan katilde arkamdan koşuyodu yaklaşık 5 dk dir koşuyodum ormanlık biyerde olduğumuzu fark ettim bi yol vardı ve sonu gelmez gibiydi etraftada sadece ağaçlar vardı ıssız bir irmandı içi.

Yorulmuştum ama koşmak zirundaydım en son ormanın içine girdim ve bir ağacın arkasına saklandım .onu görebiliyodum etrafta beni arıyodu bende korkudan titriyodum hızlı hızlı nefes alıp veriyodum elimi ağzıma gzötürdüm ağlamamak için ama istemsizcd gzlerim doldu. ilerledi katil ve gözden kaybolu ben cebime baktım ama telofonumu hastanede kalmıştı .arkamı döndüm hiçbiryerde görükmüyodu bi yarımsate hava kararmaya başlicaktı zaten .

Katili göremeyince koştum arkama bakıyodum bi bi yola hala ormanın içindeydim ormandan cıkmam gerkti biraz dinlenmek için bir ağxın altına oturdum biraz dinlendim ama ensemde soğuk bi nefes hissettim...

Karil beni bulmuştu saçımdan tutup yine beni sürükledi bağırmama rağmen beni hala surüklüyodu kimse yoktu sesimi duyan kimse..

Beni yine arabaya götürdü canım çok yanıyodu. Sonra ön koltuktan bişeyler aldı ve tekrardan yanıma geldi ve ben ne olduğunu anlamadan boynumda bir acı hissettim iğne acısı sonrada birşey hatırlamıyorum uyumuşum .

 

Sabah uyandığımda bi idadaydım ayaklarım bağlı dildi ama kollarım odadaki bi demide zincirlenmişti yerde ydim ayaklarıma baktım heryerim kan içindeydi boynum hala sızlıyodu oda siyahtı hiçbir eşya yoktu ve küuçktü pencersi bile yoktu sonra odaya birisi girdi. Katildi. bana yaklaştı ve kolumdan tuttu zinciri çzödü beni birakcağını sanmiştım ama kolumdan sıkıca tutarak beni başka bi odaya götürdü sandalyeye bağladı kalın bir iple yine sadece ağzı görünen bi maske yakmıştı ve şapkonlu ydu . Odada bu sefer odada bi pencere vardı ve pencerenin altında kücük bir çekmece. Çekmeceden küçük ama keskin bir bıçak çıkardı ve bana doğru yaklaştı ben korkudan titriyodum yanıma gelip dız çöktü ve kan olmuş bacağıma baktı ben hüngür hüngür ağlamaya başlamıştım sonra bacağıma bıçakla çızmeye başladı cok canım acıyodu hem bağiriyor hem ağlıyodum ama hareket edemiyodum yağıma bi sembol yapmıştı anlayamadığım ama çızgilerin etrafı kan iiçndeydi ayağıma yaptığı sembol kismı kaniyodu ama çok fazla dil yani kan kaybından ölecek kadar dil ama yinede kanıyodu ve canım çok acıyodu bıçak kan olmuştu ayağa kaltı ve arkana geçti omuzlarımı sıkkı ben hala ağlıyodum omuzlarımı çok fazla sıknaya başladı kırılacak sandım işi bana işkence etmek miydi yani naptım ben .

 

Omuzlarımı bıraktı ben hala acıdan ağlıyodum ve yüzünü yüzümle aynı hizaya getirdi sırıtıyodu benim acı çekmem onun hoşuna gidiyodu .bana bi tokat atıp odadan cıktı ben hüngür hüngür ağlıyodum. Bana attığı o tokat çok sertti her yerim ağrıyodu ve kan içindeydi açzımda bi sıvı hissettim evet burnum kanıyodu ben bunları hakedecek naptım içimden sadece yeonun bsni kurtarmasını dileyerek ağlamya devam ettim...

 

 

 

 

 

bölümü nasıl buldunuz lütfen yorum yapaıp oy verirmisiniz oy az sa bölümleri ATAMİCAM KUSURA BAKMAYIN SEVİLİYOSUNUZ BAY

 

LORİSA_ lily

 

 

Loading...
0%