Yeni Üyelik
27.
Bölüm

27. Bölüm

@loriaderinkaranl

Aradığım an telofon kapandı sonra aradığım numardan bi mesaj geldi hemen mesajlara girdim .

 

0588*******:sonunda aramak aklına geldi

derin: kusura bakma banim hayatımı kurtardın nasil teşekkür etsem azdır

0588*******: etmek istiyomusun:

derin: eee tabikide ama nasıl

588******: ozaman sana attacağım aderse gel yuz yüze et

588******: ( adres)

588******: bekliyo olucam ve tek gelmeyi unutma.

enson gittiğim adresten yaralı kurtulmustum bu beni tedirgin etsede sonucta canımi kurtaran biri bana niye zarar vermek istesinki hem adres bi cafe ydi heralde cidden teşekkur etmem gerek kim olduğunuda merak ediyodum.hemen yeni odamdaki kiyafet dolabımi açtım içinden siyah bol cepli pantolon giydim ustüme beyaz chorp ve gümüs takılar ( yüzuk panolon zinciri küpe kolye) la ve beyaz spor ayak kabilarımla kombini tamamladım evden çıkmadan once siyah kücük canta aldım ve evden çiktım kapıya doğru yurüdüm evin bahcesindeki korumalar beni durdurdu.

koruma: hanimefendi yeon olmadan biryere çıkamassiniz

derin: off tamam

dedim ama ben derinsem durmam içeri girdim heryer koruma kayniyodu hemen arka bahceye koşup korumalar bakmadan duvardan yola hopladım ve yoldan bi taksi cevirdim azönce bu yaptıklarıma güldüm ve taksiye adresi vsrdim allahtan çıkmadan evden para almştım .

taksi adrese geldiginde parayı ödeyip taksiden indim ve cafe nin önünde durdum ilkdefa geliyodum çok tatlı ve kücük bir cafeydi dışarıda minnoş sandalyelerde tanıdık birine carptı gözüm ve bana el salladı ben şaşkınca ona bakiyodum oda bana masaya gelmemi işaret etti hemen masaya oturdum karşımda duran kişi amon du yeonun eski sevgilisi hastanede karşılaşmıştık.amon bana sıratarak ben konuştum.

derin: senmiydiiin

amon: evet hayatını kurtaran kahramannınnn

diyip kahkaha attı bende hala onda şaşkınca bakiyodum

derin: t-teşekkürler

Amon: nedemek kim olsa yapardı dicem ama herkes yapmaz

ona anlamaz oanlamaz baktım hastanede bana cokiyi davranmıştı ama şuan benle alay ediyodu

derin: peki neden hastanede soylemedim

amon: sevgilim senden uzak durmamı söyledi

derin: siz - siz sevgilimisiniz yeon la

amon: evet ne sandınki

derin: ama sen yeon sana aşık dedin yeon sana kızdı

amon: öylesine yaptı. O sana sadece acıyoo yoksa senle işi olnaz ,tatlım şu haline bak bide bana bak kim sana baksınki seni kim niye sevsin kendini çok havalarda sanma sevgilimin amaci seni katilden korumak bende senin hayatını kurtardım simdi bana teşekkür ediceksen yeonla benim hayatımdan çıkkkk

bunu derken gözlerim doldu demek sevgililer yeon benle dalga gecmiş ikiside kendini bana aşık etti .simdi venden gitmemi istiyodu hakliydi o güzeldi ama ben dildim. Yani öylemişim ben kendimi hiç içrkin hissetmemiştim ama bu söz gözlerimi doldurdu hemen oturduğum yerden kalktım oan yağmur bastırdı sokaklarda yürümeye başladım şimdi nerye gidicektim.

 

Bilmediğim sokaklarda yürümeye başladım saç diplerime kadar sırılsıklam olmuştum ıssız ve kimsenin olmadığı bir sokağa kalbimdeki kirıklık ve hüsranla girdim yürüdum yürüdüm ecelim olduğu yere.

 

 

Bi sokakta yurürken nereye gittiğimi bilmez bir şekilde tam o sirada birisibe çarptım kafamı kaldirdım karşımda gördüvüm kişi yüzünden geri geri yürüdüm ama o bileğimden tuttu...

 

 

 

 

 

sizce bu kim?

amon yalan söylüyomu?

. Bolumu nasıl buldunuzz??♡☆

사랑하는 산호님의 지원에 감사드립니다♪☠☾☼

Loading...
0%