Yeni Üyelik
35.
Bölüm

35. Bölüm

@loriaderinkaranl

Aradan 2hafta sonra:

 

Sabah gözlerimi pencerden yüzüme veren göneşle açtım okadar rahat uyumuştum ki kalbimdeki huzursuzlukları bile gidermişti uyku çare dil ama insan bazen gerçekten gitmek isterya işte ozaman çare uyku oluyo .ogünden sonra yeonla çok konuşmadık sadece kahvaltılarda birlikteydik sonra gidiyodu ben uyuyunca geliyodu.

Üstümdeki pijamalara aldırış etmeden aşağıya indim ve herzamanki gibi masada veni bekleyen bir adet yeonla karşılaştım beni pijamalarla ve dağınık topuzla görmeyi beklemiyodu sanırım bana dik dik baktı umursamadan masaya karşısına oturdum ve kahvaltı yapmaya başladım.

yeon: sanada günaydın

derin: günaydın

sonra oda kahvaltı yaptı ve evden çıktı.

bende telofonda gezindim herzamanki gibi ama çok sıkıldım artık 3hafta dayandım ama artık patlicam üstüme bi elbise giydim ve evden çıkma pilanım için bahçeye yürüdüm tam o sırada koruma önümü kesti.

koruma: hooop nereye

derin: dışarı

koruma: paton olmadan çıkamassın

derin: ozaman ara patronunu söyle

hemen yeonu aradı ne konuştuklarını duymadım ama beni arabaya götürdü koruma bende sormadım heralde alışverişe diye düşündüm onun için sesimi çıkarmadım ve yolu izledim..

 

 

biyerde durduk bi şirketti galiba yeona getirdiler korunalar öbden ben arkadan gidiyodum ve bi odanın önünde durdular kapıyı tıklattı sağdaki koruma içerden gir diye bi ses gelince kapıyı açtı...

 

Loading...
0%