Yeni Üyelik
7.
Bölüm

7. Bölüm

@loriaderinkaranl

Otelde kaldığımın üçüncü günüydü

Katil beni hiç rahatszı etmemişti bu üç gün bana okadar iyi gelmiştiki anlatamam.

kimseyle konuşmadığım sadece dinlendiğim,kafamı topladığım ama aynı zamanda duş yapmadığım bi üç gündü.

Duş almadığım diyorum çünkü yanıma hiç kıyafet almadığım icin hiç duş alamamıştım.daha fazla dayanamamıştım ve artık duş almak istiyodum bunun için tehlikelide olsa eve gidip bitaz eşya almaktı başta gitmek istemiyidum ama bi hafta boyunca aynı kıyafetleri giyemezdimya,her eve gittiğimde katille karşılaşmam, yine karşılaşırsam diye korkuyodum ama gitmeye karalıydım.

Çantamı aldım ve otel odamdan çıktım kahvaltı sati geçmişti çünkü saat 1:45 ti. Dışarda yerim diye dsüündüm ama önce duş almak istiyidum,otelden çıktım ve motoruma bindim kaskımı taktım evime doğru gittim.

Apartmana yaklaştığımda motorla binanın yanına bıraktım motoru,içeri girdim çok sakindi her zamanki gibi,asansöre binip on altıncı kata bastım,asansörden inince kapıya yaklaşmadan önce anahtarı çıkardım kapıyı açtım ve içeri girdim.

Heryer dağılmıştı yeon haklıydı heryer mahfoluştu ağlamamak için kendimi zor tutuyodum çünkü bu ev benim hayalimdi buraya okadar çok özenmiştimki dekorasyonların çoğunu kendim yapmiş kendim tasarlamştım ama hepsi kırılmış ve mafolmuşlardı,ama şuan bunu düşünmemeliydim ya katil gelirse?

Kendi odama gittim bursı normaldi buraya karşmamştı ama burda daha fazla kalamazdım hzılıca bi büyük çanta aldım içine ihtiyacım olcak eşyalar ve kıyfet doldurdum biyerde sakladığım nakit paralarım vardı onlarıda kol çantama koymak için açtığımda içinde bi kağıt parçası fark ettim elime aldım bu geçen kapıma kimin tarafından bırakıldığını bilmediğim bi adresti bu, bunu çantama koymuştum ama tamamen unutmuşum hemeh çantama geri koydum ve çantalarımı alıp evden çıktım kapıyı kilitledim ve arkama döndüğümde bana bakan yeon'u gördüm.

" senin otelde olman lazım dilmiydi"

"hiç giycek kıyafetim yoktu almaya geldim"

"nee..peşinde bi katil varken bu rahatlık ne derin"

içini çekip bana bi adım yaklaştı

"eğet bi ihtiyacın varsa beni aramalısın ve ben demedende asla otelden çıkmamalısın ASLA"

niye bukadar büyük tepki vermişti anlayamadım ama başımla onayladım onu

"şimdi aldığını aldın doğruca otele gidiyosun ve benden habersiz çıkmıyosun. Enazından sana başka güvenli kalcak bi yer bulana kadar tamammı"

"tamam teşekkür ederim"

diyip gittim motora bindim ve sokaktan çıkınca motoru kaldıtıma yanaştırdım,açntamdakiadres yazılı kağıdı çıjardım ve elime aldım şimdi yolum ikiye ayrılıyodu ya o kimin bıraktığını bilmediğim adrese gidip baıma ne gelceğimi bilmesemde o yolu seççektim yada yeon un dediğini yapıp otele gidip ona haber verneden çıkmıcaktım ...kararımı vermek çok uzun sürmedi de


☠☠☠

깊은 곳은 어떤 길을 선택해야 한다고 생각하시나요?


연이가 모르는 게 하나 있는데, 그는 굉장히 모험심이 강한 사람이었다.


그리고 이 두 사람은 앞으로 연인이 될 수 있을까? 새 에피소드를 기다려보자.☾☼

Loading...
0%