Yeni Üyelik
3.
Bölüm

Zamanın Sonu

@loriaderinkaranl

İşim saat 5:30 da bitti motoruma binip markete gittim biraz yicek bişeyler aldım içecek kısmındaydım çilekli ve kavunlu süt aldım ardından soğuk içeceklere yöneldim dolabı açtım gazlı bikaç içecek aldım dolabın kapağını kapattiğim an marketin önündeki beni izleyen katili gördün marketin dışındaydı yutkundum öylece bana bakıyodu hemen gözlerimi ondan kaçırdım nezamandır beni izliyodu?iş yerinde de izliyomuydu? Bu katil kim? Beni nerden tanıyo? Amacı ne beni öldürmekmi?

kafamdaki soları şimdilik kenara ittim napçağımı bilmiyodum alcaklarımı kasaya koydum kadına bişey diyemedim napa bilirdiki ya katilin bıçağı yada silahı varsa.

Hızlı adımlarla dışarı çıktım arkama bakmadan hızlı adımlarla yürürken biri kolumu sıkarak tuttu vucudum alev aldı bittim mi şimdi ben yani? Arkama bakmaya cesaret edemedim öylece dona kalmıştım sonra kolumu tutan kişi

"hanım efendi kartınızı unuttunuz"

Hiç bukadar rahatladığımı hatırlamıyorum kasadaki kadındı etrafa baktığımda katil yoktu kadına teşrkkür edip motora bindim binanın önüne yaklaştığımızda arkama baka baka binaya girdim korkuyodum katil heran arkamda olabilirdi arkama bakarken kapıya yaklaştım arkama bakarak gittiğim için birisine çarptım uzun boylu biri tahminen 20 yaşlarında biriydi bizim apartmandan olmalı ona çarpınca korkup bağırdım bana şaşkın şaşkın bakıp

"iyimisin"

dedi.onu başımla onayladım içeri girdim o hala ben giderken arkamdan baktığını biliyodum.

Evime girip kapıyı hızla kilitledim kendimi koltuğa atıp rahatladım hep böylemi yaşicam ben acaba diye düşündüm

...

Gece kapımın çalınmasıyla uyandım sersem olduğum için ilk başta anlamadım ama aklıma katil geldi sate baktım hemen saat 3:46 bu satte napıyodu burda yataktan kalkıp terliklerimi giydim gözlerimi ovaladım kapıya yürüdüm evt kapı deliğine baktım ve tada katil içimden sal beni artık ya dedim ne istiyisun benden?

Katil bidaha vurdu polisi arasam hemen kaçıyo apartmanda kamerada yok

"ne istiyosunuz" dedim büyük bi cesaterle ses gelmedi kapıtı çalmaya devam etti.

Bu sefer fazla umursamadım sersem olduğum için galiba kapımda bi katil var ve ben uyumaya devam ettim.

... Sabah kalktığımda dün olanları hatırladım baya salak'mışım ama napa bilirdim ki sonra yapıp Üstümü değiştirdim bu sefer başıma şapka taktım beni tanımaması için gözlük de taktım umarım Artık takip etmez ne istiyordu benden bir türlü anlayamadım motorun ve evin anahtarını alıp çantama attım ilk önce kapı deliğine baktım kimse yoktu çantamı sırtıma takıp kapıyı yavaşça açtım sağa sola baktım önce kimse yoktu sonra kapının altında bir şey olduğunu fark ettim bu bir not tu notta bir adres yazıyordu bir şey anlamadım Notu da çantamı koydum kim bırakmıştı bunu Umarım katil bırakmamıştır.

İş yerine vardığımda gece geç saatte uyuduğum için yorgunum.

İş çıkışı eve gittim ne arkana baka baka içeri girdim asansöre adım attım içeri girdim Asansörün kapısı tam kapanırken bir el fark ettin asansör tekrar açıldı Hayır olamaz içeri o girdi katil benim gideceğim kata bastı korkudan Ne yapacağımı bilemedim yüzüne bakmaya çalıştım ama sadece az görünüyordu Sinsice sırıtıyordu çantama sarıldım.

16.kata geldiğimizde indim hemen arkamdan onda indi Ebenin evimin kapısınadoğruyürümeye başladım

arkamda katilin Ayak seslerini duyuyodum

Napçağımı aklımda planlamaya başladım ama okadar vaktim yoktu hızlandım kapaya geldiğimde anahtarı hızla çantamdan çıkardım kapıya koydum kapıyı açtım arkamdan geliyidu içeri hemen girdim tam kapıyı kapatçakken bi ayak kapinının arasına koydu ...

Loading...
0%