Yeni Üyelik
2.
Bölüm

5.BÖLÜM

@lu_.na

Gözlerimi açtığımda bir salon koltuğunda uzandığımı fark ettim ve hemen doğruldum , salon oldukça ihtişamlı ve büyüktü , derken buraya nasıl geldiğim aklıma geldi ve adının Minho olduğunu öğrendiğim adama içimden küfürler savurdum.

Ayağa kalkıp etrafta dolanmaya başladım. Çıkış kapısını arıyordum."Buraya alışsan iyi yaparsın Luna , burdan çıkışın yok. " Diyen sesin sahibini görmek için arkamı döndüğümde , Minho'yla birden burun buruna geldik.

Biraz uzaklaşmak adına arkaya doğru birkaç adım atmamla , onun üzerime doğru yürümeye başlaması bir oldu. Sırtım duvara değince durmak zorunda kaldım , sadece birkaç santim uzağımdaydı , kollarını iki yanıma yerleştirip iyice üzerime doğru eğilmeye başladı. Birbirimizi soluduğumuz sırada konuştu ," Çok özlemişim" dedi.Bir dk ne beni daha tanımıyor bile nasıl özleyebilirki ... Birden bu düşüncemi söylemeye karar verdim , " Beni tanımıyorsun bile , tamam luna benim ama eminim ki biriyle karıştırıyorsun" dedim.

Bunun üzerine dudağının bir kenarını usulca yukarı doğru kıvırıp, üzerime iyice eğildi , artık burun burunaydık . Aramızdaki sessizliği Minho bozdu , "Hayır , biriyle karıştırmıyorum .Eminim , 20 yıl önceki Luna'nın birebir kopyasısın sen." dedi.Bir dk ya yirmi yıl önceki mı? Bunun üzerine" iyide zaten yirmi yaşındayım ben , bebeklik halimle nasıl birebir aynı olabilirimki?"dedim.Hemen konuştu "Bebeklik halini demiyorum. Merak etme yakında anlarsın neyden bahsettiğimi"dedi ve birden uzaklaşıp beni bileğimden tutup arkasından çekiştirmeye başladı.Üst kata doğru çıktığımız sırada bileğimi ondan kurtarmaya çalışıyordum. Ta ki beni bir odaya doğru çekip kapıyı ardından kapatana kadar.

Bileğimi bırakmıştı.O sırada bende etrafıma göz gezdirdim burası çok hoş bir yatak odasıydı banyosu ve balkonu çok tatlı duruyordu .

Minho tekrar konuşmaya başladı , "Luna bundan sonra burası senin odan , dolapta senin için koyulan kıyafetler ve ihtiyacın olacağını düşündüğüm her seyi koydurttum , yat uyu , yarın ilk görevine çıkacaksın " diyip gideceği sırada , kolundan tutup onu durdurdum ve " Ne görevi?" dedim . " Çeteye alınman için test edileceğin ilk görevini yarın alacaksın " dedi ve bileğini çekip gitti .

Ardından sadece baka kaldım. Kapıyı kapattım ve öylece yatağa kendimi bırakıp düşünmeye başladım.

İlk önce V tarafından kaçırılıp babamın öldürüldüğünü öğrendim , sonra bu adamlar oraya geldi ve V beni tek başıma bırakıp kaçtı. Daha sonra gideceğim esnada adının Minho olduğunu öğrendiğim adam beni kaçırdı. Vay be ne kaçırma aşkıymış bunlardaki de. Şimdi de beni önceden tanıdığını idda ediyor ve yarın onların çetesine girmem için bir görev vericeklermiş.Saçmalık! Hayatıma onların karar vermesine izin vermicem yarın erkenden kaçma girişiminde bulunmayı düşündüğüm sırada farkında bile olmadan uyuya kaldım....

~ertesi sabah~

 

Loading...
0%